Renault Clio E-Tech Hybrid

Over de Renault Clio E-Tech Hybrid

Alles wat je verwacht van een CLIO,
inclusief de voordelen van een hybride.

Aanzienlijk minder verbruik 

De nieuwe Clio E-TECH Hybrid is voorzien van zowel een elektrische motor als verbrandingsmotor. Hiermee rijdt u zuiniger en verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor! Met de efficiënte automatische versnellingsbak daarbij opgeteld, start de Clio E-Tech Hybrid consistent in de elektrische modus en rijdt deze tot wel 80% van de ritten geoptimaliseerd elektrisch. U bespaart met dit hybride-model op uw brandstofkosten en tevens zijn hybride-auto’s groener voor het milieu.
Deze nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en u heeft geen stekker nodig.

Rijbeleving 

In deze E-TECH CLIO vindt u ultramoderne rijhulpsystemen, een ruim interieur en een efficiënte automatische versnellingsbak. De schermen zijn helder, scherp en dus prettig afleesbaar. Met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen personaliseert u uw eigen rijbeleving.

De CLIO E-TECH heeft een dynamische, unieke neus. Eentje waarmee u opvalt! Het is daarnaast mogelijk om de accenten van de auto in een andere kleur kiezen. Bijvoorbeeld rode of zwarte striping en koperen accenten. Het model bezit een krachtige 140 pk sterke motor.

Actie
Profiteer tijdelijk van € 900,- Renault-voordeel en tijdelijk 4 jaar gratis onderhoud ter waarde van € 1.430,-. Dat maakt samen € 2.330,- voordeel!

PROEFRIT AANVRAGEN

 

Renault Clio E-Tech Hybrid

Hoe wilt u de Renault Clio E-Tech Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief Renault voordeel en onvermijdbare kosten, excl. waarde gratis onderhoud. Deze actie is geldig van 7 april tot en met 3 mei met uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. Voor de overige voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Officiële brandstof- en CO2 gegevens. Min./max. verbruik: 4,3-4,4 l./100 km. resp. 23,3-22,7 km./l. CO2: 98-99 gr./km

**Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de nieuwe TWINGO en nieuwe CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Bekijk voorwaarden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers