Renault Clio E-Tech Hybrid

Over de Renault Clio E-Tech Hybrid

Alles wat je verwacht van een CLIO,
inclusief de voordelen van een hybride.

Aanzienlijk minder verbruik 

De nieuwe Clio E-TECH Hybrid is voorzien van zowel een elektrische motor als verbrandingsmotor. Hiermee rijdt u zuiniger en verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor! Met de efficiënte automatische versnellingsbak daarbij opgeteld, start de Clio E-Tech Hybrid consistent in de elektrische modus en rijdt deze tot wel 80% van de ritten geoptimaliseerd elektrisch. U bespaart met dit hybride-model op uw brandstofkosten en tevens zijn hybride-auto’s groener voor het milieu.
Deze nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en u heeft geen stekker nodig.

Rijbeleving 

In deze E-TECH CLIO vindt u ultramoderne rijhulpsystemen, een ruim interieur en een efficiënte automatische versnellingsbak. De schermen zijn helder, scherp en dus prettig afleesbaar. Met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen personaliseert u uw eigen rijbeleving.

De CLIO E-TECH heeft een dynamische, unieke neus. Eentje waarmee u opvalt! Het is daarnaast mogelijk om de accenten van de auto in een andere kleur kiezen. Bijvoorbeeld rode of zwarte striping en koperen accenten. Het model bezit een krachtige 140 pk sterke motor.

Actie
Profiteer nu tijdelijk van € 1.5oo,- Renault-voordeel!*

Tijdens deze actieperiode profiteert u daarnaast ook van vijf jaar garantie op de CLIO E-TECH Hybrid!*

PROEFRIT AANVRAGEN

 

Renault Clio E-Tech Hybrid

Hoe wilt u de Renault Clio E-Tech Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*U ontvangt 3 jaar extra garantie, dat maakt in totaal 5. Geldig t/m 3 mei 2021. Bekijk de actiepagina voor de overige voorwaarden van deze actie.
* De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 4 januari 2021 tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers