Renault CLIO ESTATE

De Renault Clio Estate heeft al het goede van de Renault Clio én meer ruimte. Ten opzicht van zijn voorganger is de nieuwe uitvoering voorzien van vernieuwde lichtunits met LED-technologie en is de grille hertekend. Hij is sportief en vol passie met nieuwe wielen, wielkleuren en 4 nieuwe exterieurkleuren: Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron en Blanc Nacré. Wilt u alvast weten wat uw inruilauto waard is, vraag dan online een voorstel aan. Of breng een bezoek aan één van onze showrooms. De nieuwe Renault Clio Estate staat startklaar, stap in voor een overtuigende proefrit.

Vrijblijvend inruilvoorstel?

 

Laat je verleiden!
Renault CLIO ESTATE

Nu voor €13.780,-

Onze voorraad Renault Clio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Clio staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Customize de Clio Estate

Bij de Renault Clio kunt u zelf kiezen voor een comfortniveau, uitrustingniveau en diverse mogelijkheden om de Clio te customizen.

Om uw Renault Clio nog unieker en persoonlijker te maken zijn er verschillende delen van de auto aan te passen aan uw voorkeur en stijl, zoals de spiegelkappen, sierstrips, diverse lichtmetalen wielen, stripings, bekleding en diverse accenten in het dashboard.

.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Clio Estate