Renault ESPACE

De Renault Espace is herboren en als grote, elegante en robuuste crossover vormgegeven door Renault Directeur Industrial Design Laurens van den Acker. De zeer innovatieve crossover van Renault komt in grote lijnen overeen met de concept car Initiale Paris die in 2013 op de IAA van Frankfurt werd gepresenteerd.

Net als bij de vorige generaties van deze auto – die al een carrière van dertig jaar heeft – zijn de smaakmakers het grote, helder verlichte interieur en het comfort dat het biedt. Het interieur is nog aantrekkelijker geworden door de zwevende console en de vloeiende lijnen. Zowel de vijf- als de zevenpersoons-variant van de nieuwe Renault Espace biedt een veelzijdig, flexibel interieur, waarin veel aandacht is besteed aan het design.

Zeer verrassend aan de nieuwe Renault Espace is zijn gewicht – hij is 250 kilogram lichter dan de Espace 4 – en het Renault Multi-SENSE®-systeem. Dit coördineert diverse technische voorzieningen in de Renault Espace om het rijplezier en het comfort te vergroten, zoals het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de interieurverlichting en het sfeergeluid dat de bestuurder kan selecteren en personaliseren.

Tegelijkertijd introduceert Renault het Initiale Paris-label. Dat is beschikbaar voor de nieuwe Renault Espace en de Clio. De Initiale Paris-versies van deze modellen bieden het hoogste niveau van afwerking, uitrusting en persoonlijke dienstverlening op maat.

Makkelijk parkeren en moeiteloos wegrijden op een heuveltje? De Renault Espace maakt het mogelijk. Allemaal dankzij de volgende innovaties:

De Renault Espace combineert nu een 4Control®-onderstel met Electronic Variable Damping. Dit systeem analyseert o.a. de toestand van de weg om zich aan te passen aan uw Multi-Sense®-rijmodus.

De stoelen van uw Renault Espace één voor één of tegelijk onder de vloer laten verdwijnen? Een druk op het touchscreen of op de knoppen in de bagageruimte is genoeg. Geniet van de ruimte!

Beleef uw moment
Renault ESPACE

Nu voor €42.580,-

Onze voorraad Renault Espace

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Espace staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault ESPACE