Renault ESPACE

Over de Renault ESPACE

De Renault ESPACE beschikt over de beste geïntegreerde technologieën om het rijden te veraangenamen. Deze unieke crossover biedt het beste van een MPV en SUV ineen. Elke rit die u maakt verandert in een fantastische ervaring.

Stijlvol

De ESPACE heeft een prachtige look. Met zijn vloeiende lijnen en verfijnde afwerking ziet de ESPACE eruit als een robuuste, luxe crossover. De ESPACE is uitgerust met een LED MATRIX VISION-technologie. Samen met de C-vormige lampen creëert dit een intense look, één die indruk maakt. Daarnaast maken de 19 of 20-inch velgen de robuuste stijl helemaal af.

MULTI-SENSE

Met MULTI-SENSE bepaalt u de sfeer van het interieur in uw auto. Ook stemt u uw eigen voorkeuren naar wens in met de gebruikersvriendelijke systeem. Gaat u bijvoorbeeld voor comfortabel of sportief? Licht paars of warm oranje interieurverlichting? Een hard of wat zachter motorgeluid? Al deze instellingen kunt u op ieder gewenst moment wijzigen.

EASY LINK

Met het prettige EASY-LINK-multimediasysteem beschikt u over:

  • Intuïtief 9,3″touchscreen
  • Slimme navigatie
  • Automatische kaartupdates
  • BOSE SURROUND premium audiosysteem
  • Apple CarPlay en Android Auto

Ideale reisauto met eersteklas comfort

De ESPACE is beschikbaar met 5 of 7 zitplaatsen en ideaal voor lange ritten. De voorstoelen bieden het comfort van business class en ook achterin genieten uw passagiers van bijzonder comfortabele zitplaatsen. De indeling van de ESPACE is zeer flexibel. Zo klapt u bijvoorbeeld de achterstoelen per stuk of allemaal tegelijk in. Met slechts één klik verandert u het interieur naar eigen smaak en indeling. Zo creëert u altijd precies de ruimte die u nodig heeft.

Actie

Profiteer tijdelijk van € 2.000,- Renault-voordeel!*

Hoe wilt u de Renault ESPACE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 7 april tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers