Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe KADJAR

Bekijk acties
Private Lease

Private Lease

Kies nu voor de KADJAR met private lease

Meer informatie
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe KADJAR's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte KADJAR in goede staat?

Bekijk occasions

Renault Kadjar

Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvinantenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trek je overal de aandacht. Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7” multimedia en/of navigatiesysteem.

Bekijk actie

Onderhoud

De krachtige motoren zijn handgeschakeld of uitgerust met een automaat. De nieuwe KADJAR biedt een perfecte combinatie tussen prestaties, comfort en efficiëntie in al je dagelijkse ritten. Door de hoge bodemvrijheid verlaat je makkelijk de gebaande paden en kan het avontuur beginnen. Met de ECO-modus optimaliseer je eenvoudig het brandstofverbruik van je nieuwe KADJAR. Controleren of alles nog naar behoren werkt? Maak een afspraak!

Werkplaatsafspraak

Stop watching, start living

Nu voor €29.190,-

Onze voorraad Renault Kadjar

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kadjar staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault KADJAR