Renault Kadjar

Over de Renault Kadjar

De Renault Kadjar heeft een opvallender exterieur en biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvinantenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trekt u overal de aandacht.

Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7” multimedia en/of navigatiesysteem.

Take the alternative road

De krachtige motoren zijn handgeschakeld of uitgerust met een automaat. De nieuwe Kadjar biedt een perfecte combinatie tussen prestaties, comfort en efficiëntie in al uw dagelijkse ritten. Door de hoge bodemvrijheid verlaat u makkelijk de gebaande paden en kan het avontuur beginnen. Met de ECO-modus optimaliseert u eenvoudig het brandstofverbruik van uw nieuwe Kadjar.

Avontuurlijker dan ooit

De nieuwe Renault Kadjar is met zijn aanwezige lijnen, krachtige grille en stoere en robuuste uiterlijk avontuurlijker dan ooit. Ook het rijden in de nieuwe Renault Kadjar is een pure beleving. Achter het stuur ervaart u het rijden als een onwerkelijke ervaring. Met de hoge instap kijkt u zo het avontuur tegemoet.  Kies bijvoorbeeld voor een inklapbare trekhaak of voor meer opbergruimte. De opbergruimte is flink uit te breiden door met de hendels in de bagageruimte en het Easy Break-systeem de 60/40 achterbank neer te klappen en vast te zetten. U kunt er ook voor kiezen om de opbergruimtes te verdelen over twee of drie ruimtes.

 

PROEFRIT AANVRAGEN

 

Hoe wilt u de Renault Kadjar rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief bpm, btw en onvermijdbare kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Kijk voor de overige voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden of vraag uw Herwers-dealer. Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk aanbod.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers