Renault Kadjar

Vloeiende lijnen, krachtige grille, atletische vorm, innovatieve lichtsignatuur, 17″ of 19″ lichtmetalen wielen, de Renault Kadjar is creatief, robuust, sportief en gedurfd. Hij vervoert u dagelijks met kracht en elegantie naar uw bestemming. U hoeft alleen nog maar in te stappen en hij neemt u mee op avontuur…

De Renault Kadjar heeft krachtige, betrouwbare en efficiënte motoren. Hij is uitgerust met het STOP & START systeem met regeneratief remsysteem. De motoren zijn voorzien van verschillende technologieën, zoals het downsizen, de reductie van inwendige wrijving en de nieuwste generatie brandstofinspuiting. Dit alles zorgt voor optimale prestatie en brandstofverbruik.

De vorm van de wielen, de buitenspiegels, de hoek van de spoiler en de windschermen aan de zijkant zijn uitgebreid getest in de windtunnel. Daarnaast is de onderkant voorzien van een plaat om de luchtstroom onder de auto te optimaliseren en bevindt zich aan de voorzijde een windscherm om de luchtstroom langs de wielkasten te leiden. Tot slot zijn er automatische kleppen bevestigd aan de luchtroosters: de kleppen zijn gesloten wanneer u de auto start en zullen alleen automatisch opengaan wanneer de motor koeling nodig heeft. Hierdoor wordt het brandstofverbruik met 0,62 L verminderd bij een snelheid van 130 km/h en een vermindering van 4 gram C02-uitstoot per km!

Inruilvoorstel aanvragen?

Stop watching, start living
Renault Kadjar

Nu voor €24.260,-

Onze voorraad Renault Kadjar

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kadjar staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Kadjar