Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe KANGOO

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe KANGOO's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte KANGOO in goede staat?

Bekijk occasions

Renault KANGOO Express

Functioneel en praktisch is waar de KANGOO Express voor staat. De voorkant is uitgerust met een vernieuwde bumper en nieuwe koplampen. Een nieuw stuurwiel en een vernieuwd dashboard zorgen voor een functioneel en praktisch design. Daarnaast heeft de KANGOO Express een aantal andere praktische functies. Zo zijn er tussenschotten beschikbaar (halfhoog, volledig, met of zonder raam), parkeersensoren en houten wandbekleding.

Bekijk voorraad

Onderhoud

De Renault KANGOO Express is voorzien van alle nieuwe technologische snufjes om uw ritten zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is het makkelijker om ritten in te plannen en ook het inparkeren wordt veel makkelijker met behulp van de achteruitrijcamera. De Renault KANGOO Express biedt voor iedere professional een passende oplossing. Wat uw wensen ook zijn, u kunt kiezen uit diverse opties om het comfort te verhogen, het in- en uitladen te vergemakkelijken en de laadruimte in te richten. Breng ook uw bedrijfsauto regelmatig langs voor onderhoud.

Werkplaatsafspraak

Compacte alleskunner

Nu voor €14.099,-

Onze voorraad Renault Kangoo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kangoo staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault KANGOO Express