Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe MASTER Z.E.

Bekijk voorraad
Vestigingen

Vestigingen

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Bekijk vestigingen

Renault MASTER Z.E.

Kies de nieuwe MASTER Z.E. die bij jou past. Dankzij de drie lengten, twee hoogten en twee carrosserietypen (bedrijfswagen of platformcabine) is er altijd wel een oplossing die bij jou past. Met de nieuwste technologieën rijd je veilig rond. Zo beschikt de MASTER Z.E. over een parkeersensor en camera aan de achterkant en bedient de auto de ruitenwisser automatisch. Verder heeft hij ,net als bij de andere Renault modellen, elektrische stabiliteitscontrole.

Bekijk actie

Onderhoud

Een motor die 100% van Renault is: de nieuwste 57-kW Master Z.E.-motor is gebaseerd op de motor uit de nieuwe ZOE.
De verschillende technologieën in de motor bieden op dagelijkse basis de voordelen van elektrische mobiliteit: geen lawaai, geen uitstoot, maar wel 100% efficiëntie en 100% rijplezier. Dankzij de automatische transmissie zonder koppeling kun je met de nieuwe Master Z.E. uitstekend versnellen én rijd je vloeiend en in volledig comfort over de weg. Behoud het comfort door uw auto tijdig te laten onderhouden.

Werkplaatsafspraak

100% elektrisch leveren

Nu voor €60.300,-

Onze voorraad Renault Master

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Master staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1168 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault MASTER Z.E.