Renault Captur

De nieuwe Renault CAPTUR is een compacte crossover die zijn weg in de stad makkelijk vindt. Het model is gebaseerd op de succesvolle Renault Clio, maar met een verhoogd platform waardoor u een hogere instap heeft en hoger zit. De nieuwe Renault Captur heeft een krachtig design dat wordt versterkt door de 16” of 17” wielen.

De nieuwe Captur is ten opzichte van zijn voorganger nóg meer ingesteld op uw comfort en zit vol met nieuwe technologieën, zoals het R-Link multimedia- en navigatiesysteem (afhankelijk van de gekozen uitvoering), is compatible met Android Auto™ en geeft u via het 7”-multimediascherm op het dashboard toegang tot uw smartphone.

De Captur is tevens leverbaar als automaat versie. Zo kunt u met nog meer comfort genieten van uw autorit. Het gevoel van ruimte en comfort wordt versterkt door de ver naar voren geplaatste voorruit en de royale binnenruimte: niet minder dan 21,6 cm beenruimte voor de achterpassagiers en een bagageruimte met een inhoud van maar liefst 455 liter (VDA-norm en bank in voorste positie).

Kom nu snel naar de showroom in Doetinchem, Neede of Zevenaar om de auto te bekijken en een proefrit te maken!

Nu in de showroom!
Renault Captur

Nu voor €19.190,-

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Nieuwe Captur