Renault Mégane

De nieuwe Renault Mégane is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve als elegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in te stappen.

Wanneer u plaatsneemt in de nieuwe Renault Mégane, wordt u onmiddellijk omgeven door een wereld van high-tech. De bestuurdersplaats is uitgerust met een combinatie van intuïtieve technologie die uniek is in het segment.

Dankzij Renault Multi-Sense® kunt u door middel van een enkele handeling uw rijervaring tot in de kleinste details personaliseren. We hebben overal aan gedacht om u buitengewone momenten te laten beleven. Klaar om plaats te nemen achter het stuur?

Rijden zonder zorgen! De nieuwe Renault Mégane is te voorzien van een groot aantal rijhulp systemen. Intuïtieve en intelligentie technologie die u tijdens al uw ritten bijstaat zodat u elke dag ontspannen in uw voertuig zit.

Direct inruilvoorstel?

Prikkel je passie!
Renault Mégane

Nu voor €19.140,-

Onze voorraad Renault Mégane

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mégane staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Nieuwe Mégane