Renault MÉGANE

Over de Renault MÉGANE

De Renault Mégane is dynamische vorm gegeven én de lichtsignatuur vóór en achter zorgen ervoor dat deze Renault zich onderscheidt in het C-segment. Het model is leverbaar als Mégane Hatchback, Mégane Estate en als Plug-In Hybride. De Renault Mégane heeft een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich bij de eerste aanblik al van de concurrentie. Dit komt ook door de LED Pure Vision verlichting. Dat zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel.

Renault Mégane: Comfortabel door techniek

De Renault Mégane is luxe uitgerust met hoogstaande accessoires. Kies bijvoorbeeld de soepele, krachtige maar ook zuinige automaat. Dat rijdt comfortabel, zodat jij optimaal kan genieten van de rit. Ervaar de stilte en profiteer van het gemak van R-Link 2.

Actie
Profiteer tijdelijk van € 2.300,- Renault-voordeel!*

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault MÉGANE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 4 januari 2021 tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers