Renault MÉGANE

Over de Renault MÉGANE

De Renault Mégane is dynamische vorm gegeven én de lichtsignatuur vóór en achter zorgen ervoor dat deze Renault zich onderscheidt in het C-segment. Het model is leverbaar als Mégane Hatchback, Mégane Estate en als Plug-In Hybride. De Renault Mégane heeft een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich bij de eerste aanblik al van de concurrentie. Dit komt ook door de LED Pure Vision verlichting. Dat zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel.

Renault Mégane: Comfortabel door techniek

De Renault Mégane is luxe uitgerust met hoogstaande accessoires. Kies bijvoorbeeld de soepele, krachtige maar ook zuinige automaat. Dat rijdt comfortabel, zodat jij optimaal kan genieten van de rit. Ervaar de stilte en profiteer van het gemak van R-Link 2.

Actie
Profiteer tijdelijk van € 1.700,- Renault-voordeel en tijdelijk 4 jaar gratis onderhoud ter waarde van € 1.360,-. Dat maakt samen € 3.060,- voordeel!

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault MÉGANE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief Renault voordeel en onvermijdbare kosten, excl. waarde gratis onderhoud. Deze actie is geldig van 7 april tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. Voor de overige voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Officiële brandstof- en CO2 gegevens. Min./max. verbruik: 5,7-5,9 l./100 km. resp. 17,5-16,9 km./l. CO2: 130-133 gr./km

**Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de nieuwe TWINGO en nieuwe CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Bekijk voorwaarden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers