Renault MÉGANE

Over de Renault MÉGANE

De Renault Mégane is dynamische vorm gegeven én de lichtsignatuur vóór en achter zorgen ervoor dat deze Renault zich onderscheidt in het C-segment. Het model is leverbaar als Mégane Hatchback en als Mégane Estate. De Renault Mégane heeft een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich bij de eerste aanblik al van de concurrentie. Dit komt ook door de LED Pure Vision verlichting. Dat zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel.

Renault Mégane: Comfortabel door techniek

De Renault Mégane is luxe uitgerust met hoogstaande accessoires. Kies bijvoorbeeld de soepele, krachtige maar ook zuinige automaat. Dat rijdt comfortabel, zodat jij optimaal kan genieten van de rit. Ervaar de stilte en profiteer van het gemak van R-Link 2.

Actie
Profiteer met Renault Easy Life tot en met 30 november 2020 van € 1.500,- voordeel op dit model!*

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault MÉGANE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Vanaf prijs is een prijs inclusief eerder genoemd Easy Life voordeel. Deze actie is geldig van 12 oktober tot met 30 november 2020 en is geldig op voorraadmodellen die uiterlijk vóór 30 november 2020 geregistreerd zijn.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers