Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe SCÉNIC

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe SCÉNIC's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte SCÉNIC in goede staat?

Bekijk occasions

Renault SCÉNIC

De ontwerpers van Renault hebben er alles aan gedaan om de nieuwe Renault Scénic comfortabel te maken. Prachtig dashboard, betere ergonomie, veel opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen: het is geen straf om in de nieuwe Renault Scénic te zitten. Rijden in de nieuwe Scénic is fantastisch, voor zowel ouders en kinderen. Aan ruimte is in deze moderne MPV geen gebrek. 

Bekijk actie

Onderhoud

De nieuwe generatie van de Renault Scénic heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald in de veiligheidstest van de onafhankelijke organisatie EuroNCAP. De Scénic is daarmee het twintigste model van Renault met de maximale EuroNCAP-veiligheidsscore. Ook nu EuroNCAP nieuwe auto’s volgens een strenger protocol test vanaf 2016, scoort de nieuwe Scénic op alle onderdelen bijzonder hoog. Behoud deze hoge veiligheid door uw auto regelmatig te onderhouden.

Werkplaatsafspraak

Nieuwste generatie familieauto!

Nu voor €29.190,-

Onze voorraad Renault Scénic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Scénic staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault SCÉNIC