Renault Scénic

De ontwerpers van Renault hebben er alles aan gedaan om de nieuwe Renault Scénic comfortabel te maken. Prachtig dashboard, betere ergonomie, veel opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen: het is geen straf om in de nieuwe Renault Scénic te zitten. Rijden in de nieuwe Scénic is fantastisch, voor zowel ouders en kinderen. Aan ruimte is in deze moderne MPV geen gebrek. U rijdt de nieuwe Renault Scénic al vanaf € 26.360,-. Vraag een proefrit aan voor de nieuwe Renault Scénic of ontvang een gratis offerte.

De nieuwe generatie van de Renault Scénic heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald in de veiligheidstest van de onafhankelijke organisatie EuroNCAP. De Scénic is daarmee het twintigste model van Renault met de maximale EuroNCAP-veiligheidsscore. Ook nu EuroNCAP nieuwe auto’s volgens een strenger protocol test vanaf 2016, scoort de nieuwe Scénic op alle onderdelen bijzonder hoog. Voor volwassenen-, kind- en voetgangersbescherming scoort de nieuwe Renault Scénic respectievelijk 90, 82 en 67 procent. Goed voor de maximale score van vijf sterren.

Laat u niet afleiden door de vele indrukken in een stad. De nieuwe Renault Scénic beschikt exclusief over Active Emergency Braking system die voetgangers detecteert. Als er een risico op een aanrijding bestaat, remt de auto voor u.

Bekijk Acties!

Nieuwste generatie familieauto!
Renault Scénic

Nu voor €26.360,-

Onze voorraad Renault Scénic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Scénic staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Nieuwe Scénic