Renault SCÉNIC

Over de Renault SCÉNIC

Twintig jaar nadat Renault ‘s werelds eerste compacte MPV (multi-purpose vehicle) introduceerde – de Renault Scenic, Auto van het Jaar 1997 en inmiddels bijna vijf miljoen keer verkocht waarvan meer dan 150.000 in Nederland – heeft Renault het concept geheel vernieuwd. Renault presenteerde eind 2016 de vierde generatie van zijn karakteristieke MPV ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice-President Corporate Design.

Als er een auto is waar u veel gemeen mee heeft, dan is het toch zeker de Renault Scenic wel! Want de Scenic heeft vele eigenschappen die u zult herkennen. Van gevoel voor stijl, oog voor detail tot elegantie. Wanneer u kiest voor het rijden in een Scenic kiest u voor rijcomfort, een ruimtelijk gevoel en veel bergruimte. Niet voor niets is de Renault Scenic een gewild model van Renault!

Voordeel
Ontvang t/m 28 september € 2.500 voordeel op een Renault SCENIC!

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault SCÉNIC rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers