Renault SCÉNIC

Over de Renault SCÉNIC

Twintig jaar nadat Renault ‘s werelds eerste compacte MPV (multi-purpose vehicle) introduceerde – de Renault SCÉNIC, Auto van het Jaar 1997 en inmiddels bijna vijf miljoen keer verkocht waarvan meer dan 150.000 in Nederland – heeft Renault het concept geheel vernieuwd. Renault presenteerde eind 2016 de vierde generatie van zijn karakteristieke MPV ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice-President Corporate Design.

Als er een auto is waar u veel gemeen mee heeft, dan is het toch zeker de Renault SCÉNIC wel! Want de SCÉNIC heeft vele eigenschappen die u zult herkennen. Van gevoel voor stijl, oog voor detail tot elegantie. Wanneer u kiest voor het rijden in een SCÉNIC kiest u voor rijcomfort, een ruimtelijk gevoel en veel bergruimte. Niet voor niets is de Renault SCÉNIC een gewild model van Renault!

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault SCÉNIC rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 1 december 2020 tot en met 13 december 2020 en is geldig op voorraadmodellen tenzij anders vermeld. De kenteken aanvraag moet uiterlijk 28 december 2020 zijn gedaan met een uiterlijk tenaamstelling van 27 februari 2021.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers