Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe CLIO R.S.

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte CLIO R.S. in goede staat?

Bekijk occasions

Renault CLIO R.S.

Dankzij de expertise van Renault Sport is de nieuwe Renault Clio R.S. uitgerust met de nieuwste technologieën voor maximaal rijplezier. Zoals automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling en schakelhendels aan het stuur. Binnenin zorgt het met geperforeerd leder beklede stuur voor een direct contact met de weg. In de versterkte sportstoelen met nieuwe bekleding kun je elke reis aan.

Bekijk voorraad

Onderhoud

Schakel de functie Launch Control in om je beste start ooit te maken! De Renault CLIO R.S. past automatisch de instellingen van de motor, de versnellingsbak en de rijhulpsystemen aan om een start mogelijk te maken waar de beste coureurs jaloers op zijn. De technologie Multichange down zorgt ervoor dat je in de juiste versnelling geschakeld bent wanneer je uit een bocht komt. Zo ben je in een mum van tijd op je bestemming! Om de Launch Control optimaal te laten werken, is tijdig onderhoud belangrijk.

Werkplaatsafspraak

Immediate driving pleasure

Nu voor €36.090,-

Onze voorraad Renault Clio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Clio staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1168 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault CLIO R.S.