Renault TALISMAN

Over de Renault TALISMAN

Een topper in het D-segment: de Renault TALISMAN. De TALISMAN is een prachtige sedan van Renault. De sedan barst van karakter en bezit een onberispelijk interieur. Stijlvolle lijnen, hoogwaardige materialen en zorgvuldig uitgewerkte details.

Modern en verfijnd design

Met zijn technologische geavanceerde verlichting en gepersonaliseerde sfeer, laat de nieuwe TALISMAN een uitgesproken stijl zien. Een stijl die meteen uw aandacht trekt. De TALISMAN bezit iconische Renault C-Shape LED Matrix Vision koplampen, die de elegante uitstraling nog verder versterken. Het onderscheidende design van de TALISMAN combineert robuustheid met elegantie.

MULTI-SENSE 

Prestaties, sfeerverlichting, motorrespons en geluiden: alle instellingen en opties in te stellen naar uw eigen hand. Dat verandert iedere rit in een unieke rijervaring. Het gebruikersvriendelijke 9,3″ EASY LINK-touchscreen in het midden van de auto gidst u probleemloos door uw multimedia-inhoud. En dan het personaliseerbare 10,2″ bestuurdersscherm niet te vergeten.

Motoren

De TASLISMAN is beschikbaar met turbobenzinemotoren TCe 140 of TCe 160 EDC FAP. In de dieselvarianten kunt u kiezen uit Blue dCi 160 EDC en Blue dCi 190 EC.

PROEFRIT AANVRAGEN Ontdek ook de TALISMAN ESTATE
Renault TALISMAN

Hoe wilt u de Renault TALISMAN rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Genoemde prijs is een vanaf prijs TCe 140 GPF

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers