Renault TALISMAN

Over de Renault TALISMAN

Een topper in het D-segment staat in onze showrooms: de Renault Talisman. De Talisman is de nieuwste sedan van Renault en is de opvolger voor de Laguna. Renault heeft gekozen voor een naam die eenvoudig internationaal uit te spreken is en die de autofabrikant naar verwachting veel geluk zal brengen.

Een kenmerken en chique sedan

Met zijn elegante, krachtige stroomlijn, verfijnde interieur en kenmerkende verlichting, is de Renault Talisman met recht een zeer geslaagd ontwerp te noemen. Net als voorgaande Renault modellen is ook de Renault Talisman ontworpen onder leiding van de Nederlander Laurens van den Acker. De kleinere modellen zijn qua design vooral speels. Deze sedan oogt juist zelfverzekerd en chique. Het lijnenspel onderstreept het premium karakter van de Talisman, waardoor de auto overkomt als een laag en breed.

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault TALISMAN rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers