Renault Talisman

De Renault Talisman is ruim en elegant. De auto heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de opvallende 18″ of 19″ lichtmetalen wielen. Het ontwerp van de Talisman is gebaseerd op de juiste verhoudingen en precieze en strakke lijnen die van motorkap tot kofferruimte dynamiek en moderniteit uitstralen. De auto rust op perfect gevormde wielkasten, waardoor het voertuig kracht en vermogen uitstraalt. Het slanke silhouet met chromen accenten trekt direct uw aandacht. Het glas aan de achterzijde nodigt u uit om het luxe interieur te bekijken.

Met zijn elegante, krachtige stroomlijn, verfijnde interieur en kenmerkende verlichting, is de nieuwe Renault Talisman met recht een zeer geslaagd ontwerp te noemen. De Talisman wordt gedreven door technologie. Ontdek Multi-SENSE® en 4CONTROL®: twee geavanceerde technologieën waarmee u elk detail van de Renault Talisman aanpast aan uw rijstijl.

De Renault Talisman heeft alle bochten onder controle. Het 4CONTROL®-onderstel met meesturende wielen berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor een unieke wegligging. Het systeem vergroot uw rijsenstatie door extra stabiliteit en een snellere respons op uw rijstijl.

Met de 4CONTROL®-vierwielbesturing heeft de Renault Talisman een bijzonder kleine draaicirkel. De meesturende achterwielen zorgen ervoor dat u zonder moeite elke draai kunt maken.

Het Renault Multi-SENSE®-systeem geeft de Talisman verschillende karakters. Met de draaiknop selecteert u eenvoudig uw gewenste stand: Comfort, Sport, Eco, Neutraal en Persoonlijk. Zo lijkt het alsof u meerdere auto’s in één heeft. U kiest de rijbeleving die past bij uw stemming.

Direct inruilvoorstel?

Take control
Renault Talisman

Nu voor €33.580,-

Onze voorraad Renault Talisman

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Talisman staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Talisman