Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe TALISMAN

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek nu onze voorraad nieuwe TALISMAN's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte TALISMAN in goede staat?

Bekijk occasions

Renault TALISMAN

De Renault TALISMAN is ruim en elegant. De auto heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de opvallende 18″ of 19″ lichtmetalen wielen. Het ontwerp van de Talisman is gebaseerd op de juiste verhoudingen en precieze en strakke lijnen die van motorkap tot kofferruimte dynamiek en moderniteit uitstralen. De auto rust op perfect gevormde wielkasten, waardoor het voertuig kracht en vermogen uitstraalt. Het slanke silhouet met chromen accenten trekt direct uw aandacht. Het glas aan de achterzijde nodigt u uit om het luxe interieur te bekijken.

Bekijk actie

Onderhoud

Volgens de Europese standaard voor voertuigveiligheid Euro NCAP worden auto’s getest op vier criteria: bescherming van volwassenen, bescherming van kinderen, bescherming van voetgangers en veiligheidsbevorderende technologieën. De Renault TALISMAN heeft de hoogste score van 5 sterren gekregen. Zowel wat de actieve als de passieve veiligheid betreft, hebben onze technici de beste voorzieningen voor jou ontworpen. Rij met meer gemoedsrust! Behoud deze gemoedsrust door uw auto goed te onderhouden.

Werkplaatsafspraak

Take control

Nu voor €36.590,-

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault TALISMAN