Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe Twingo

Bekijk acties
Private lease

Private lease

Kies nu voor een Twingo met private lease

Meer info
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Twingo's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Twingo in goede staat?

Bekijk occasions

Renault TWINGO

De Renault Twingo heeft alles in zich om u het ultieme rijplezier te geven. De sportieve stadsauto is uniek op elk vlak. Hij is compact, maar biedt tot maar liefst 52L extra opbergruimte en heeft een praktische, ruime bagageruimte. Hij is dynamisch en wendbaar door zijn bijzonder korte draaicirkel van slechts 8,65 meter. De Renault Twingo is bovendien uitgerust met een zuinige driecilinder motor, waarmee u efficiënt en zuinig door de stad reist. Personaliseer uw Twingo geheel naar uw eigen stijl. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bekijk actie

Onderhoud

Remmen en vertragen levert energie op. Dankzij de Energy TCe 90-motor beschikt Renault TWINGO over Energy Smart Management-technologie. Hiermee wordt kinetische energie opgevangen en gebruikt om je accu op te laden en het verbruik van elektrische energie te optimaliseren. Kom langs voor de jaarlijkse APK om te laten checken of alles nog perfect werkt.

Werkplaatsafspraak

Go anywhere, go everywhere

Nu voor €12.490,-

Onze voorraad Renault Twingo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Twingo staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1168 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault Twingo