Renault TWINGO

De Renault Twingo is in een modern jasje gestoken. Met zijn frisse vormgeving en innovatieve grille is de stadsauto een echte betoverende verschijning geworden.

De Renault Twingo heeft alles in zich om u het ultieme rijplezier te geven. De sportieve stadsauto is uniek op elk vlak. Hij is compact, maar biedt tot maar liefst 52L extra opbergruimte en heeft een praktische, ruime bagageruimte. Hij is dynamisch en wendbaar door zijn bijzonder korte draaicirkel van slechts 8,65 meter. De Renault Twingo is bovendien uitgerust met een zuinige driecilinder motor, waarmee u efficiënt en zuinig door de stad reist. Met het nieuwe Renault R-Link multimedia- en navigatiesysteem verbindt u de Twingo met uw smartphone. Handsfree bellen, navigeren of audiostreamen, allerlei handige apps zijn voor u beschikbaar om het rijden aangenamer te maken. Personaliseer uw Twingo geheel naar uw eigen stijl. De mogelijkheden zijn oneindig.

Kom eens langs bij Herwers Renault om de Twingo te bekijken en te rijden. Wij vertellen er u graag alles over! Wij hebben in de showroom diverse nieuwe en (jong) gebruikte Twingo’s voor u klaar staan.

Vrijblijvend Inruilvoorstel?

 

Go anywhere, go everywhere
Renault TWINGO

Nu voor €10.080,-

Onze voorraad Renault Twingo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Twingo staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kleur je Renault TWINGO

Met de Renault Twingo zijn de personalisatie mogelijkheden eindeloos. De Twingo is te leveren in diverse kleuren en leverbaar met een breed scala van wieldoppen en lichtmetalen wielen.

De Renault Twingo is kan uitgebreid worden met een aantal pakketten die de auto nog sportiever (Pack Sport) maken of een luxere uitstraling geven (Pack Look). Ook de buitenkant van auto kan aangepast worden  met sierstrips, spiegelkappen in kleur (Pack Exterieur) en striping. Vraag uw verkoopadviseur naar de diverse mogelijkheden.

 

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Twingo