Renault TWIZY

Over de Renault TWIZY

Bent u op zoek naar dé ideale stadsauto? Zoek dan niet verder! De nieuwe Renault Twizy is de vrolijke twee zits voor in de stad. Daarnaast is de Renault Twizy zuinig en heeft maar liefst een bagageruimte van 180 liter en een laadvermogen van 75 kg,  dit maakt de Renault Twizy dé ideale partner voor in de stad. Door het unieke formaat en de kleine draaicirkel van de Twizzy kun je de auto bijvoorbeeld ook dwars parkeren!  Met zijn lengte van 2,33 meter en breedte van 1,09 meter wordt parkeren in de stad een stuk prettiger.

De Twizy in 5 uitvoeringen!

Deze tweezitter is beschikbaar in maar liefst 5 uitvoeringen, de Twizy Urban 45, de Twizy Urban, de Twizy Color, de Twizy Technic en de elektrische bedrijfswagen de Twizy Cargo. De Urban 45 mag iedereen vanaf 16 met een motorijbewijs besturen. Deze Urban 45 staat namelijk geregistreerd als een brommobiel.

Renault Twizy, 100% elektrisch, 100% wegenbelastingvrij en 100% BPM vrij!

De accu is opgeladen in 3,5 uur en heeft een actieradius van 100 km. De Twizy is 100% elektrisch en geeft géén uitstoot en géén lawaai, daarnaast betaal je voor de Twizy ook géén wegenbelasting en géén BPM. De Twizy profiteert daarnaast ook van een 4% bijtelling. Bekijk de andere voordelen van elektrisch rijden.

Toch op zoek naar een andere elektrische auto? Bekijk dan de Kangoo Z.E. en de Renault Zoe.

Bekijk acties elektrische modellen

Kom gerust eens langs bij Herwers Renault om een proefrit te maken in de Renault Twizy!

Hoe wilt u de Renault TWIZY rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers