Renault ZOE

Over de Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. U laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rijervaring?

Actie

Tijdelijk tot € 6.000,- Herwers korting op de ZOE!*

Klik hier voor de actie.

✅Snel & overal in Europa opladen
✅Beste actieradius in zijn klasse
✅Tot €6.000 Herwers korting
✅Lagere verbruiks- en onderhoudskosten
✅Stil, krachtig en comfortabel
✅Geen CO2 uitstoot
✅Europa’s bestverkochte 100% elektrische auto van de laatste acht jaar
Plan proefrit

De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden. De ZOE is tevens uitgerust met slimme rijhulpsystemen die zorgen voor optimale veiligheid onder alle rij-omstandigheden en  daarmee wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

Actieradius en opladen
De batterij levert een capaciteit van 52 kWh. Hiermee rijdt u tot wel 395 km ver. Met zowel remmen als vertragen wint u energie terug waarmee u de actieradius kunt vergroten.

Met de CSS Combo-aansluiting achter het grote Renault logo in de voorbumper laadt u de batterij via talloze laadpunten en snelladers in Europa op. Via de My Renault-app controleert u het batterijniveau op aftsand, programmeert u het laden en plant u snel uw ritten (inclusief stops en laadstations). Uw optimale route vinden gaat eenvoudig via het EASY LINK multimediasysteem met 9,3″ scherm.

 

Renault ZOE

Hoe wilt u de Renault ZOE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Vanafprijs betreft de Renault ZOE R110 Life minus € 5.000 Renault-subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland. Actie geldig zo lang de voorraad strekt. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.
Genoemde 6.000 actievoordeel van toepassing op de RENAULT ZOE E-TECH INTENS uit voorraad (incl. actievoordeel v.a. €31.371)

1. Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.

2. De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers