Renault ZOE

Over de Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden.

Actie Dealer Dagen
Profiteer tijdens de Renault Dealer Dagen tot en met 10 oktober 2020 van een accessoirecheque ter waarde van € 500,-. Daar bovenop ontvangt u ook nog eens € 2.500,- Renault subsidie!

Overheidssubsidie en Renault subsidie
Vanaf heden is het mogelijk om Overheidssubsidie van € 4.000,- aan te vragen op een nieuwe Renault ZOE.

Renault ZOE

Hoe wilt u de Renault ZOE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden van toepassing: https://www.herwers.nl/renault/acties/renault-dealer-dagen. De vanafprijs is een prijs inclusief € 2.500 actiekorting.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers