Renault ZOE

Over de Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. U laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rijervaring?

De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden. De ZOE is tevens uitgerust met slimme rijhulpsystemen die zorgen voor optimale veiligheid onder alle rij-omstandigheden en  daarmee wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

Actieradius en opladen
Over het algemeen heeft de Z.E. 50-batterij een maximale actieradius van 395 km in de zomer en 250 in de winter (WLTP gemeten). Met zowel remmen als vertragen wint u energie terug om uw actieradius groter te maken.

Met de CSS Combo-aansluiting achter het grote Renault logo in de voorbumper laadt u de batterij via talloze laadpunten en snelladers in Europa op. Via de My Renault-app controleert u het batterijniveau op afsand, programmeert u het laden en plant u snel uw ritten (inclusief stops en laadstations). Uw optimale route vinden gaat eenvoudig via het EASY LINK multimediasysteem met 9,3″ scherm.

Actie

Ontvang tijdelijk € 4.000,- Renault subsidie op de Renault ZOE!*

Renault ZOE

Hoe wilt u de Renault ZOE rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Vanafprijs betreft de Renault ZOE R110 Life minus de Renault-subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders van 7 april tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers