Renault ZOE

De Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische auto met een actieradius van maximaal 400 km NEDC. (NEDC is de officiële Europese testmethode en maakt het mogelijk auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken). Deze actieradius maakt de Zoé uniek! Zo wordt de Zoe momenteel beschouwd als de beste elektrische auto.

Renault ZOE, Lage Aanschafprijs, Comfort en Gemak

Renault biedt de mogelijkheid om de auto aan te schaffen en de batterij te huren. Hiermee is de aanschafprijs van de auto lager en heb je maximale gemoedsrust. De nieuwe ZOE beschikt over een 41 kWh accupakket. Daarnaast maakt de ZOE gebruik van een Quickcharge Q90-motor, zo is de auto geschikt voor snellaadstations. De oplaadpunten kan je snel vinden met het R-LINK navigatiesysteem, Hiermee is informatie op te vragen over het oplaadpunt, de beschikbaarheid checken, het type laadpunt bekijken (of het geschikt is voor de auto) en zelfs de snelheid van het laadpunt wordt weergegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om met jouw smartphone of tablet een laadstation te zoeken en de prijzen te vergelijken.

De ZOE ook zeer aantrekkelijk voor de zakelijke rijder

De Renault ZOE is voor de zakelijke rijder ook zeer aantrekkelijk. Zo profiteert hij van 4% bijtelling. In combinatie met de actieradius, is de Renault ZOE een zeer aantrekkelijke elektrische keuze.  Zo ben je voor de Renault Zoe ongeveer 2 euro per 100 kilometer kwijt. Daarnaast is de tijd voor het opladen zeer kort. De ZOE is gemiddeld na twee uur alweer volledig opgeladen. Dit maakt het wel erg aantrekkelijk! Benieuwd naar de andere voordelen van elektrisch rijden?

Op zoek naar andere volledige elektrische modellen van Renault? Bekijk dan de Twizy en Kangoo Z.E.

Bekijk acties elektrische modellen

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij Herwers Renault om de Renault Zoe te ervaren.

Wat is jouw 400 kilometer?
Renault ZOE

Nu voor €22.180,-

Onze voorraad Renault ZOE

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige ZOE staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault ZOE