Hosokawa voegt negen Herwers auto’s toe aan wagenpark

Hosokawa voegt negen Herwers auto’s toe aan wagenpark

Het begon met een door Herwers georganiseerd evenement en eindigde in een aanvulling van het wagenpark van Hosokawa Micron. Het bedrijf dat wereldwijd actief is in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige poederverwerkingssystemen, heeft maar liefst negen nieuwe Renaults mogen verwelkomen.

 Begin 2017 werd het eerste contact gelegd met Marcel Meijer, sales service coördinator binnen Hosokawa. In mei 2017 volgde het Herwers evenement waar Marcel ook bij aanwezig was. Langzaam maar zeker maakte Marcel zijn wensen voor een aanvulling van het wagenpark kenbaar.

Een van de belangrijkste punten vond Marcel de after sales. Hosokawa Micron, met een eigen after sales afdeling, hecht veel waarde aan klantgerichtheid. Snel en adequaat reageren op klantverzoeken is hierbij erg belangrijk. Lange wachttijden voordat de auto terecht zou kunnen voor onderhoud of reparatie was daarom niet wenselijk. Om te laten zien dat Herwers aan deze wens zou kunnen voldoen, werd after sales manager Erik Fielt van Herwers Renault Doetinchem erbij betrokken.

Samen met Ton Wolters, accountmanager Herwers Groep, bezocht Erik Hosokawa. Ze kregen een rondleiding door het bedrijf om een beeld te vormen van de werkzaamheden. Na deze rondleiding werd er een proefrit gemaakt. En niet zomaar één. Het werd een echte rit met materiaal naar Frankfurt.

De proefrit was geslaagd, er werd een offerte opgesteld en aan de hand daarvan koos Hosokawa voor de Renault TRAFIC L1H1 Luxe met 145 pk en voor een Renault MÉGANE Estate. Inmiddels heeft Herwers de acht bedrijfswagens en de personenauto afgeleverd voor de afdeling after sales. Met deze aanvulling is het wagenpark van Hosokawa op een totaal van dertig gekomen en kan het bedrijf zijn werkzaamheden nog beter voortzetten, danwel uitbreiden.


Terug naar overzicht