Renault Top Occasion garantie

herwers top occasions

Een Renault Top Occasion is van binnen en van buiten grondig gecheckt en krijgt alleen het Top Occasion label als alles optimaal in orde is.
Renault top occasions staan voor veilig en zorgeloos rijcomfort en dat laten de 7 zien:

 

1 – 6, 12 of 24 maanden garantie

Een Renault top occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Renault top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 6, 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 30.000 km hoger dan de kilometerstand bij aflevering). Bij aankoop ontvangt u gratis de Renault Privilege pas. Dit opent de deur naar heel veel voordeel van uw Renault dealer, aanbiedingen van aangesloten partners en andere boeiende privileges.

2 – Servicebeurt voor aflevering

Voordat uw top occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

3 – APK-keuring

Renault top occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe Apk-keuring.

4 – Gegarandeerde kilometerstand

De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Renault top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

5 – Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur

Als uw Renault top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij uw Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, mag u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Renault top occasion van Renault de slimste en zekerste keus is.

6 – Veertien dagen omruil garantie

Wanneer u er binnen veertien dagen achter komt dat de door u gekozen top occasion toch niet helemaal bij u past, mag u de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij niet moeilijk over. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Uw tevredenheid staat namelijk voorop.

7 – Renault Route Service Nederland

Komt u onverhoopt met pech te staan, draai dan gratis het telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.