Herwers Renault Twingo Electric

Twingo E-Tech Electric

Rijklaar vanaf
€23.020,-
Private lease p.m. vanaf
€389,-
Herwers Renault Twingo Electric

Het stadsverkeer de baas

De volledig elektrische Renault TWINGO maakt verplaatsen in de stad nóg leuker. Maximaal geruisloos rijplezier in de stad, maar ook tot ver daarbuiten. Het vinden van een parkeerplek is geen moeite met deze super wendbare TWINGO. Met de superslimme Caméléon lader kunt u altijd en overal snel bijladen. Ontdek de perfecte combinatie van wendbaarheid van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.

Vinkje
COMPACT
Vinkje
COMFORTABEL
Vinkje
ELEKTRISCH
Herwers Renault Twingo Electric

SPEELS EN SPORTIEF DESIGN

De TWINGO Electric blijft trouw aan het oogverblindende, weldoordachte en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt, maar nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in uw nieuwe TWINGO Electric! De voorkant van de TWINGO is vernieuwd, deze heeft een vrolijk en sportief uiterlijk meegekregen. De LED-dagrijverlichting met LED richtingaanwijzers, de lichtmetalen velgen en de  16″ Monega-wielen maken deze TWINGO lekker expressief.

Nieuw: Limited edition: Urban Night X
Een gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech electric: de Urban Night. Met als extra: specifieke striping. donkerglanzende 16-inch lichtmetalen wielen, witte accenten in de onderste grille en ‘Urban Night X’-markeringen op de buitenspiegelkappen en op diverse plekken van het interieur.

Herwers Renault Twingo Electric 2021

Uitvoeringen

Image
Herwers Renault Twingo Electric

Life

Uitgerust met o.a.
  • Snelheidsbegrenzer

  • Centrale portiervergrendeling met afstandbediening

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Twingo Electric

Collection

Extra uitrusting t.o.v. Life
  • Regen- en lichtsensor

  • EASY LINK multimediasysteem met 7"touchscreen

  • Stuurwiel in hoogtre verstelbaar

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Twingo Electric

Intens

Extra uitrusting t.o.v. Collection
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer

  • Striping 'Z.E.'

  • Lichtmetalen wielen 15" 'Altana'

  • Stuurwiel met leder bekleed

Toon meer Toon minder
Twingo E-Tech Electric
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vanafprijs is inclusief evt. actievoordeel. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.