Herwers Renault Zakelijk

Herwers Renault bedrijfswagens

Renault heeft met de Kangoo, Kangoo Z.E., Trafic, Master en Master Z.E. een zeer ruim en interessant aanbod aan bedrijfswagens. Maar ook de andere merken die de Herwers Groep aanbiedt, hebben volop keuzemogelijkheden. Tevens zijn de personenwagens erg interessant voor de zakelijke branche. Neem bijvoorbeeld de vernieuwde Renault Zoé, deze zeer aantrekkelijk geprijsde vol elektrische auto heeft een actieradius van maar liefst 400 kilometer en is leverbaar met slechts 4 procent bijtelling!

Bent u benieuwd naar de Renault bedrijfswagens actuele voorraad Nieuw of de actuele voorraad occasions? Bij Herwers Groep rijdt u alle bedrijfswagens direct uit voorraad!

Zakelijk rijden bij Herwers Groep Renault, uw bedrijfswagen op maat

Alle modellen die wij leveren zijn volledig aan te passen naar uw wens. Bent u op zoek naar een compacte of juist een ruime bedrijfswagen, wilt u elektrisch rijden of toch liever diesel/benzine? Herwers Groep Renault biedt bedrijfswagens in veel verschillende uitvoeringen en met diverse opties die perfect afgestemd kunnen worden op uw wensen en behoeften. Daarnaast biedt Herwers zeer aantrekkelijke prijzen en een uitstekende service. Door het gunstige brandstofverbruik en een lage CO² uitstoot zijn er veel modellen beschikbaar met een lage bijtelling.

Herwers Groep dé Mobiliteitspartner voor de zakelijke markt

De Herwers Groep heeft niet alleen veel particuliere klanten. De zakelijke markt wordt ook op zijn wenken bediend. Daarmee is Herwers de regionale mobiliteitspartner van vele bedrijven in de Achterhoek, Liemers en daarbuiten. Herwers Renault  fungeert als dé gesprekspartner voor de zakelijke markt met een gevarieerd gamma personenauto’s en bedrijfswagens. Het denkt mee in mobiliteitsoplossingen afgestemd op de bedrijfsbehoeften voor de zakelijke klanten.

Ook zakelijk elektrisch rijden bij Herwers Renault

Op het gebied van elektrisch rijden zijn wij een expert. De Renault Kangoo Z.E. en de Renault Master Z.E. zijn de volledig elektrische bedrijfswagens van Renault. De Kangoo heeft een actieradius van maar liefst 270 KM en de Master van 180 KM. Elektrisch rijden heeft veel voordelen voor u als professional. Zo hebben elektrische wagens geen CO² uitstoot waardoor u vrijgesteld bent van BPM en motorrijtuigenbelasting. Omdat elektrisch rijden minder milieubelastend is, wordt schoon rijden beloond. Zo is er fiscaal voordeel vanwege de milieu investeringsaftrek.

Modellen voor professionals

Naast de elektrische Renault Kangoo Z.E. en Renault Master Z.E. bieden wij ook onderstaande Renault bedrijfswagens aan:

  • Renault Kangoo Express: de compacte en lichte bedrijfswagen van Renault, de Renault Kangoo Express
  • Renault Trafic: een mobiel kantoor voor al uw wensen met de Renault Trafic
  • Renault Master: zwaar werk of het vervoer van grote voorwerpen is geen probleem voor de Renault Master.

Wilt u slim ondernemen? Bekijk dan de scherpe Renault bedrijfswagenacties van Herwers Renault.

BEKIJK DE BEDRIJFSWAGEN ACTIES

De voordelen van zakelijk rijden bij Renault Herwers

  • Zeer ruim aanbod personen- en bedrijfswagens en elektrische modellen
  • Deskundige hulp van professionals
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Betrouwbare partner in zorgeloze mobiliteit
  • 24 uur pechhulp

Meer informatie of direct een proefrit maken?

Herwers Renault  fungeert als dé gesprekspartner voor de zakelijke markt met een gevarieerd gamma personenauto’s en bedrijfswagens. Het denkt mee in mobiliteitsoplossingen afgestemd op de bedrijfsbehoeften voor de zakelijke klanten.