Herwers Renault ZOE

ZOE E-TECH Electric

Rijklaar vanaf
€34.990,-
Private lease p.m. vanaf
€494,-
Herwers Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. U laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rijervaring?

De Renault Zoe E-Tech electric is Europa’s bestverkochte 100% elektrische auto van de laatste acht jaar. Reden voor dit succes? De Zoe E-Tech electric heeft de beste actieradius in zijn klasse. U rijdt tot 395 kilometer zonder te laden.

Vinkje
Snel & overal in Europa opladen
Vinkje
Beste actieradius in zijn klasse
Vinkje
Lagere verbruiks- en onderhoudskosten
Herwers Renault ZOE

De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden. De ZOE is tevens uitgerust met slimme rijhulpsystemen die zorgen voor optimale veiligheid onder alle rij-omstandigheden en  daarmee wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

Actieradius en opladen
De batterij levert een capaciteit van 52 kWh. Hiermee rijdt u tot wel 395 km ver. Met zowel remmen als vertragen wint u energie terug waarmee u de actieradius kunt vergroten.

Met de CSS Combo-aansluiting achter het grote Renault logo in de voorbumper laadt u de batterij via talloze laadpunten en snelladers in Europa op. Via de My Renault-app controleert u het batterijniveau op aftsand, programmeert u het laden en plant u snel uw ritten (inclusief stops en laadstations). Uw optimale route vinden gaat eenvoudig via het EASY LINK multimediasysteem met 9,3″ scherm.

Uitvoeringen

Image
Herwers Renault ZOE

Life

Voorzien van o.a.
 • Handbediende airconditioning

 • Regen- en licht sensor

 • Cruise Control met snelheidsbegrenzer

 • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault ZOE

Limited

Extra uitrusting t.o.v. Life
 • Elektronisch geregelde airconditioning met Eco-mode

 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7" touchscreen

 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault ZOE

Intens

Extra uitrusting t.o.v. Limited
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3" touchscreen

 • Blind Spot Warning

 • Automatisch dimmende binnenspiegel

 • Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie

Toon meer Toon minder
ZOE E-TECH Electric
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.