Frans Glimmerveen uit EIBERGEN 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima bejegening, goede service, er wordt adequaat ingespeeld op mijn situatie. Super dus.

R.G.H. uit HAAKSBERGEN 02-04-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mijn ervaring met Herwers is zeer goed

H. uit ZEVENAAR 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel. Nooit problemen. Duidelijk over de kosten.

A.M. uit APELDOORN 02-04-2020
7
Service 5
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: in zevenaar doen ze altijd als je voor een beurt komt of banden om ruilen door was straat en dat doet apeldoorn niet en dat vindt ik jammer

A.G. uit HERWEN 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Nu dat ik de auto niet kon brengen voor onderhoud, kwamen ze mijn auto ophalen. Ik was al heel tevreden klant, maar dit nogmaals. Geweldige service en heel vriendelijk personeel.

M.J. uit ULFT 02-04-2020
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 3

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed geholpen duidelijk en vriendelijk alleen de prijs beetje aan de dure kant ,probleem wel opgelost.even terug komen op de vraag aanbevelen, ik zeg ja maar erwel bij dat niet iedereen een renault wil in mijn familie .

P. uit DOETINCHEM 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraak gemaakt, van te voren weet je waar je aan toe bent qua kosten en heel verrassend om te zien bij het ophalen van de auto dat hij gewassen was en er blinkend uitzag.

M.M. uit 'S-HEERENBERG 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ben geweest voor de bandenwissel. Afspraak kon door problemen met transport van de banden niet doorgaan. Ben netjes gebeld voor een nieuwe afspraak en dit kon zeer snel ingepland worden. Super tevreden over deze nette en snelle afhandeling.

H. uit APELDOORN 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gisteren bandenwissel gehad. Door Frank zeer goed besproken dat er een wijziging was in de afspraken. Erg goed opgepakt Ook ontvangst en receptie was zoals altijd zeer goed.

�Riet uit ZEVENAAR 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Bandenwissel is goed verlopen.

A. uit ZEVENAAR 02-04-2020
8
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben nu 1 jaar in het bezit van deze auto,maar nog steeds geen goeie koppeling met het programma van Renault Waarin blijkt dat ik verschillende diensten hebt gekocht

Froukje uit ARNHEM 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Erg hulpvaardig en warm welkom

P.C.C. arfman uit BORCULO 02-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Contact zeer goed en duidelijke afspraken rondom prijs. Vakmensen ten top.

P F Boomsma uit Westervoort 01-04-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede service,. hoewel voor de derde keer 1 ding vergeten

Martin uit Buitink 01-04-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Precies wat hoort.

F.C.J uit HUISSEN 01-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Super goed geholpen vooral in deze moeilijke tijden

ED Luursema uit Zevenaar 01-04-2020
6
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Er werd van tevoren afgesproken dat de bandenwissel een 1/2 uur zou duren. Uiteindelijk werd het een uur. Ik heb alle begrip in deze rare tijden dat e.e.a. uitloopt. Ik ben altijd zeer tevreden over deze garage.

J.A.H.M. uit LOCHEM 01-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijn personeel en kundig

G.E.J.M. uit ARNHEM 01-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ook in deze periode was de benadering helemaal top!

F. Hofs uit Varsseveld 01-04-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima geholpen. Met name de beantwoording van de vraag over mijn R-Link systeem. Hiervoor dank.

L uit EERBEEK 01-04-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: vriendelijke geholpen en lekker koffie

André uit WINTERSWIJK 01-04-2020
6
Service 6
Deskundigheid 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: bandenwissels duren altijd erg lang ervaring tot nu toe bij alle wissels: kost me tussen de 1,5 en 2,5 uur !!

S.J uit NEEDE 01-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima ontvangst, auto keurig gewassen afgeleverd

W.C.M. uit DOETINCHEM 01-04-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prima

Teun Rodolf uit Velp 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantvriendelijk. Goede onderhoudsbeurt

E.M. uit WESTERVOORT 31-03-2020
8
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Op een prettige en vriendelijk wijze wordt je te woord gestaan en als men de vraag niet kan beantwoorden zorgt men er toch voor dat je antwoordt krijg.

Joop van der Brink uit 's-Heerenberg 31-03-2020
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zijn reeds jarenlang klant of liever gezegd "kind aan huis" bij Herwers Doetinchem. Worden immer met vriendelijke groet en een versnapering ontvangen. Men is immer belangstellend over ons wel en wee en dit is wederkerend. Een ieder komt een praatje maken dit geldt voor de balie-, verkoop- en werkplaatsmedewerkers. Kort gezegd een kleine familieband. Wij zijn dan ook uitermate content. Elly en Joop v.d. Brink 's-Heerenberg

Peter uit Zevenaar 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede bandenwissel. Vind wel dat de prijs hoog is.

Chris te Braak uit Doetinchem 31-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snel ingepland en daarna prima afhandeling van het bezoek.

Theo Stortelder uit Neede - NL 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De auto heeft een goed uitgevoerde beurt gehad. En de wielen zijn weer gewisseld.

Wim uit Doetinchem 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed, netjes en klantvriendelijk

Johnny Olthof uit Keijenborg 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voor een beurt. Zelfs auto van binnen en buiten gewassen.

Jan uit Arnhem 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede uitleg vooraf met uitgebreide uitleg achteraf wat er allemaal gedaan is en als extra's was de wagen ook nog schoongemaakt. Top!

Johan uit Ratgers 31-03-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Afspraak, service, klantvriendelijkheid, alles wat eenklant nodig heeft krijg je.

Patrick Berendsen uit gendringen 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: zeer goed en lekkere koffie

Reneé Chantal uit Winterswijk 31-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Nette ontvangst, beleefde medewerkers. Geen lange wachttijd en oog voor details.

Dian uit Goor 31-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Kunnen menig dealers nog iets van jullie leren. Dank voor de service dikke duim

Simon Kamerbeek uit Angerlo 29-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: GLASHELDERE AFSPRAKEN EN DIE WORDEN PRECIES NAGEKOMEN

S Hondman uit nieuw heeten 28-03-2020
8
Service 7
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Netjes en goed geholpen. Bedankt voor de goede service.

Lynet Tiggeloven uit Winterswijk 28-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk en meedenkend personeel. Word altijd goed ontvangen! Top service bij Herwers.

Henri uit Doetinchem 28-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima servicebeurt contact gehad over de uit te voeren werkzaamheden. Zeer tevreden

wolf ter Horst uit DIEPENHEIM 28-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wielenwissel gepland uitgevoerd. Accu bleek slecht. Onmidellijk accu laten komen en vervangen. Beter en sneller kan niet.

Nico uit Etten 28-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles is helder en duidelijk, geen issues achteraf. Prettig geregeld.

Anneke Prins uit Neede 28-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Stipt op tijd klaar

P uit Stoonbrook 28-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het team is voorkomend en helder, zij dragen oplossingen aan en denken mee. Chapeau

Bart uit Warnsveld 28-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: sdcjnllsdcv

Theo uit Duiven 27-03-2020
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Olie lampje ging branden, bij binnenkomst direct geholpen. 20 minuten later weer onderweg. Top

Susan uit Doetinchem 27-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede uitleg over verrichte werkzaamheden

Henk Wentink uit Hengelo 27-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: eerlijke adviezen en geen verrassingen achteraf

Peter uit Deventer 27-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Geen aanmerkingen

Walter uit Winterswijk 27-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben jaren voor de service in Zevenaar geweest, hier is service niet goed. In Hengelo is het perfect verlopen, goed ontvangen de juiste auto meegekregen en duidelijke uitleg. Herwers Hengelo, afspraak is afspraak. Top. Gegroet, Walter Wolterinck

Rudie uit Didam 27-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: klantvriendelijk en goede service

Ranferd Damiana uit Westervoort 27-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De medewerkers van Herwers zijn vriendelijk, nemen netjes de tijd voor je vragen. Vaak nemen ze zelf het initiatief hierin. Wanneer er iets extra's gedaan moet worden aan de auto, wordt dit meteen medegedeeld, mocht je eventuele verdere uitleg nodig hebben, nemen ze ook rustig de tijd om het uit te leggen. Verder vinden we de Mijn Renault site geweldig, kunnen we onze afspraken online plannen. Ga zo door. Met vriendelijke groeten, Familie Damiana

Petra uit Halbertsma 27-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks de maatregelen rondom Corona een hartelijke ontvangst. Het belletje van uit de werkplaats rondom wel of niet vervangen van onderdelen, netjes en zakelijk. Geen negatieve reactie bij het aangeven dat wij zelf de accu gingen vervangen. Het ophalen ging ook vlot. Ik ben tevreden en zal zeker vaker van jullie diensten gebruik gaan maken.

Ilse uit Zevenaar 27-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk en netjes geholpen. Bandenwissel binnen n uur

Yael uit Doorwerth 26-03-2020
2
Service 2
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik zou oa geholpen worden met het koppelen. Aan mijn mobiele telefoon aan de auto. Na 40 minuten wachten komt de monteur doodleuk vertellen dat zijn telefoon gewoon gekoppeld kan worden. Heel leuk maar daar kwam ik niet voor. Na aandringen van mijn zijde wordt er dan toch gekeken of mijn telefoon gekoppeld kan worden krijg ik te horen dat het niet lukt. Misschien als ik even 20 minuten met de auto ga rijden lukt het wel. Lang verhaal kort 55 EUR lichter en helemaal niks opgeschoten .

p.h. uit Driel 26-03-2020
7
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: banden wisselen, sensor daarna geeft te lage bandenspanning aan, weer terug om te herstellen.

Ben uit Elst 26-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: al jaren zeer tevreden klant

H den Hartog uit Doesburg 26-03-2020
10
Service 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: De andere wielen, incl 2 nieuwe banden, zaten er zo op. Bovendien keurige maatregelen ivm corono, goed gecommuniceerd en voldoende duidelijk

Stephan. uit Zevenaar 26-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede ontvangst. Goede dienst verlening vanuit receptie/werkplaats. 1 puntje heb ik wel. En dat is dat als factuur opgestuurd word ivm drukte en onder bezetting.(ziekte) dat deze niet 10 dagen na onderhoudsbeurt moet komen en dan nog maar 4 dagen hebt om te betalen. ( graag binnen 14 dagen betalen maar factuur komt pas na 10 dagen ) dus reeds 10 dagen verstreken van de 14. Plus dat ik liever hebt dat ik binnen paar dagen of direct betalen heb. dit is puntje van aandacht. Mvg.

Hans uit Arnhem 26-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De auto kan er weer een jaar tegen. Prettig dat de garage aangeeft wat aandachtspunten zijn voor de volgende onderhoudsbeurt volgend jaar.

Liëtte uit Wehl 26-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Een goede service, ook in deze coronatijd. Alleen jammer dat de kosten van Renault Doetinchem duurder zijn dan Renault Velserbroek.

Sieb uit Arnhem 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bezoek was ivm. terugroepactie Mitsubishi en wielenwissel.

Bas uit Duiven 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima service! Vriendelijk en snel!

Bram uit Haaksbergen 25-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed

Frits uit Heteren 25-03-2020
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zoals in de titel beschreven is het personeel bij Herwers echt klantgericht en vriendelijk, ze denken mee en afspraken zijn goed geregeld. Het onderhoud aan mijn auto wordt ook goed uitgevoerd. Mijn punt van kritiek ligt niet bij Herwers, maar meer bij Mitsubishi. De gehanteerde prijzen voor een onderhoudsbeurt en tevens voor onderdelen liggen mijn inziens veel te hoog. Dit in verhouding tot niet merk gebonden garages en ook tov aankoop van onderdelen bij speciaal zaken. Dit zou mij doen overwegen om in de toekomst het onderhoud ergens anders uit te laten voeren.

Geert uit Zevenaar 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snelle afhandeling aircotest en bandenwissel. Goed omgegaan met Corona.

Gerard uit Doetinchem 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk behulpzaam en deskundig

Jan Egberts uit Arnhem 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zowel na telefonisch contact als tijdens het bezoek ben ik zeer tevreden over de persoonlijke benadering en de professionele hulp. Laatste bezoek had betrekking op omwisseling banden, en de zomerinspectie.

Karien Smithuis uit Apeldoorn 25-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zeer tevreden klant 👍🏻👍🏻

Stefan uit Hesseling 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Of het onderhoud vroeg op de dag kon? Geen probleem. Binnen een halve dag klaar.

Robert Bosman uit Ulft 25-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snel en goed geholpen na mijn melding

Bert uit VORDEN 25-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Meedenken en vriendelijk

Erik uit Neede 24-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraken over de onderdelen die bekeken moeten worden. Telefonisch contact over zaken die gedaan moeten worden.

Peter uit Blokdjjk 24-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zowel telefonisch bij het maken van de afspraak als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en na afloop heel correct te woord gestaan en prima advies. Complimenten!!

Rob uit Doetinchem 22-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer klantvriendelijk en de service is klasse

Jos Maaswinkel uit Neede 21-03-2020
5
Service 2
Deskundigheid 2

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Probleem met easylink Na ruim een half jaar, na veel heen en weer bellen en mailen met Renault Nederland, is het probleem eindelijk opgelost Zoals ik begrepen heb, (tussen garage en Renault Nederland) zou er wel wat tegenover staan vanwege de gehele en langdurige situatie er omheen Het wachten is hier nog steeds op.

S uit Duiven 21-03-2020
5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik wacht op het bericht dat de reparatie van het dak, die door de werkplaats veroorzaakt is, gerepareerd is en ik onze camper weer op kan halen.

WH van Heumen uit Tolkamer 21-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed ben tevreden

geert gieling uit Babberich 21-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed

Herman uit Eibergen 21-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Enig punt van kritiek is dat ik bij het maken van een afspraak of het willen bellen met de vestiging een centralist of planner aan de telefoon krijg . Ik wil graag direct contact hebben met de service medewerker van de vestiging waar ik klant ben. Dus: Wanneer ik Herwers Neede bel ,dat ik dan ook Herwers Neede aan de lijn krijg. met vriendelijke groet, Herman Hondorp

Ans Jansen uit Etten 21-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke ontvangst. Duidelijke prijsopgave. Kortom ben zeer tevreden. Had niet anders verwacht

Chris uit Doetinchem 21-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zoals gezegd geen problemen,kosten zoals afgesproken en altijd netjes en vriendelijk geholpen.

L.J.H. Schollen uit Westervoort 20-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ga zo door

Johan uit Schaarsbergen 20-03-2020
10
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Probleem was dat ik, behorende tot de risicogroep m.b.t. het coronavirus, het niet verstandig vond om naar Zevenaar te komen. Uitstel was ook geen optie. Daarop boden jullie aan om mijn auto (en zelfs gratis) op te halen uit Schaarsbergen en vanzelfsprekend ook weer terug te brengen. Mijn grote waardering! Jammer genoeg bleek naast het onderhoud ook een dure vervanging van de thermostaat nodig en bovendien had een marter aan de isolatie onder de motorkap zitten knagen. Jullie adviseerden een marterafschrikkingsapparaatje te plaatsen en aldus is gebeurd. Nu maar hopen dat het werkt. Al met al ben en blijf ik een tevreden klant.

Ingrid Haverkort uit Doetinchem 20-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ontzettende fijne sfeer, super vriendelijke mensen die meedenken. Goede service en communicatie.

Servicebureau uit Duiven 20-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik werd vriendelijk ontvangen in een prettige omgeving.

Ronald uit Deventer 20-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zij erkende het probleem en er direct actie ondernomen, en binnen en dag was het probleem verholpen. En ook werd er vervangen vervoer voor mijn verzorgt. Dus de service is er heel goed, een pluim voor Herwers Groep uit Deventer

Gerrit uit Zevenaar 20-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed behandeld, duidelijke uitleg .

peter uit Borculo 20-03-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Winterbanden wissel en 4 nieuwe banden monteren. Tot mijn niet geringe verbazing waren en verkeerde banden gemonteerd, niet de bestelde banden. na een geweldig overleg, de winters banden weer geplaatst onder de auto. volgende dag waren de goede banden er al. Snel geplaatst onder de auto. puntje van aandacht!!!!!

Leonie uit Spankeren 18-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Contact momenten zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik breng de auto altijd met vertrouwen naar Herwers in Apeldoorn. Snelheid is altijd top!

Daan uit Haaksbergen 18-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn werkplaats ervaring is uitstekend. Doordat het zo rustig is/was kon ik met een kop thee en mijn leesboek stil daar zitten en wachten tot ze gereed waren.

Storteler c uit Groenlo 14-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Super goed geholpen, klasse

E.J. uit Velswijk 13-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: In een paar woorden: goed overleg mogelijk, aardig snelle planning, vriendelijke hulp, goede service

Adams uit Zevenaar 13-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed is goed

Herman Baltus uit ARNHEM 12-03-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Word altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen

an uit westervoort 12-03-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: dank voor het stofzuigen, ik was zo ziek, daarom zag die auto zo vuil!

Herman Tankink uit Velp 12-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie hier boven.

S uit Kr 11-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Goed

Jan uit Duiven 11-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Proactief en kundig

Menno uit Zevenaar 11-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Bij startproblemen door de Route Service snel weer op weg geholpen door een medewerker van Herwers Zevenaar en daarna in de werkplaats deskundig geholpen bij het definitief oplossen van het probleem.

gerjan weustenenk uit Eibergen 07-03-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: telefonisch bekeken om wel onderhoud het gaat en of dingen samen gevoegd konden worden. op de dag zelf de kosten besproken i.v.m. goedkeuring door mijn bewindvoerder. Veel gedaan zoals ik bemerken en dat had iets meer tijd nodig maar dat was te overzien.

José Castilla uit Haaksbergen 05-03-2020
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijkheid

Eugene uit Zeddam 29-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service en onderhoud

C.H.M. Feenstra uit Berkel en Rodenrijs 28-02-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke ontvangst Heerlijke koffie Auto gewassen als service

Peter uit Doetinchem 25-02-2020
2
Service 6
Deskundigheid 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zeer slechte ervaring afgelopen keer. Zeer onvriendelijk Baliemedewerker . Als die man geen zin in zijn werk heeft moet hij wat anders gaan doen. Tevens slecht op de hoogte van lease contracten

m uit 6846 kb 20-02-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: behulpzaam, vriendelijk

Peter uit Berkhuysen 20-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Service is goed. Vriendelijk personeel.

Richard Waanders uit Neede 19-02-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

Toon uit Giesbeek 19-02-2020
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goed geholpen met storing start/stop Onderhoud ook goed gedaan

Frank uit Silvolde 18-02-2020
7
Service 7
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Niet al me vragen zíjn goed doorgekomen bij afspraak voor een grote beurt, hierdoor mag ik nog een keer langs komen

Marga de Beijer uit Duiven 17-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De auto was zelfs gewassen en uitgezogen. Klasse!!!!

Jan uit Didam 15-02-2020
5
Service 6
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: geen terugkoppeling na het onderhoud over mijn vragen en opmerkingen. Het valt me op dat ik geen terugkoppeling ontvang over mijn feedback. Lijkt me juist een kans om bij een ontevreden klant een belletje erachteraan te doen!

Martin Liefrink uit Doetinchem 15-02-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Keurig geregeld

wendy uit westervoort 15-02-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vooruit alles doorgesproken zodat ik wist hoe en wat en hoeveel. Netjes alles volgens afspraak geregeld en ruim binnen de aangegeven tijd stond de auto al weer klaar.

Danny uit Zevenaar 14-02-2020
7
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: als er bij een beurt nieuwe dingen worden gevonden, dan zou ik graag vooraf geïnformeerd willen worden In dit geval zijn er twee nieuwe winterbanden erop gezet, maar waar ik niet over te spreken ben is dat men hier een ander merk op heeft gezet dan wat erop zat (2 achterste ander merk en 2 voor ook ) Misschien dat het niet op voorraad is, maar dan had overlegd kunnen worden dat het later erop gezet had kunnen worden Ik rij het liefst op 4 dezelfde merkbanden, ongeacht of het een leasauto is of niet

Henk uit Westendorp 14-02-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede. Service;

H uit Kloppenburg 14-02-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De onderhoudsbeurt goed uitgevoerd en vriendelijk te woord gestaan

Tony uit Didam 13-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Er moest veel gebeuren aan mijn wagentje maar alles is top in orde gemaakt.

A uit Didam 12-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Super,perfecte behandeling en correct.

Jansen uit Zevenaar 12-02-2020
7
Service 1

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Jammer dat mijn auto WEER zonder toestemming is gewassen! (Vorige keren was met andere auto/kenteken) En als je hem dan perse wilt wassen, DOE HET DAN GOED! Hij zag er werkelijk niet uit. Stukken niet gedaan of met de franse slag waardoor die met opdrogen er niet meer uit ziet. Hij was mooier met een zandlaagje. Nu kon ik eerst zelf weer aan het wassen, tnx.

Saleh uit Arnhem 12-02-2020
10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Beste allen. Ik ben heel tevreden over uw personeel behulpzaam en klantvriendelijkheid. Mvg saleh

Ron uit Duiven 12-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraken over werkzaamheden Aandacht voor specifieke vragen Tijdig bericht over extra kosten Auto weer klaar op afgesproken tijd

h uit dtc 11-02-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: nvt

Dennis uit Deventer 10-02-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Altijd netjes/correct geholpen. Ondanks wat probleempjes onder garantie zijn wij heel netjes geholpen en hebben wij uiteindelijk het gevoel dat men alles in het werk stelt om ons maximale service te verlenen. Samenwerking tussen verkoop/service/werkplaats is top!

Piet uit Doetinchem 08-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Waarom moet je je personalia invoeren. Als je hier niet mee eens bent, kun je de enquete niet versturen. Als je niks verstuurt, krijg je een herhalings-e-mail. Wat een onzin.

Bouke uit Deventer 07-02-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ben goed ontvangen.

Paul uit Doetinchem 07-02-2020
10
Service 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles zoals afgesproken: leenauto, kosten zoals afgesproken, auto keurig gewassen, telefoontje toen de auto klaar was. Kortom: super!

Remco uit Utrecht 05-02-2020
7
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vanuit Leaseplan heb ik deze auto toegewezen gekregen. Ondanks Renault niet van huis uit een automerk is waar mijn voorkeur naar uit zou gaan, valt mij het rijplezier en comfort van de auto niet tegen. Daar komt bij dat de garage Herwers klantvriendelijk en vakkundig met mij en de auto omgaat. Prettig om zaken te doen met deze dealer. Kortom ga zo door.

Eric uit Gaanderen 04-02-2020
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Houden zich aan tijdsafspraken

M uit Eibergen 03-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prettig geregeld

Ton uit Deventer 03-02-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: . Het probleem is snel opgelost, zodat we nog op tijd naar Zeeland konden vertrekken.

Albert Heerink uit Doetinchem 03-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik ben geweest voor garantie , en ben prima geholpen.

Bennie uit Dinxperlo 01-02-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goed

Theo ten Have uit GAANDEREN 01-02-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraak om 8.00 uur 's ochtends, Keurig op tijd begonnen met de onderhoudswerkzaamheden. Gewacht tot het klaar was. Aangegeven werd dat het 2.00 uur zou duren. Na ruim 1 u en 45 minuten was de klus geklaard. Sleutels terug ontvangen met een goede toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wim Lorx uit Westervoort 01-02-2020
8
Service 10
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Naar behoren

Clemens uit Westervoort 01-02-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: goed en deskundig

alex uit duiven 31-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: geen verdere toelichting!

Martijn Stam uit Duiven 30-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een service gerichte garage!

Marie uit Neede 30-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voor APK keuring. Auto op mijn verzoek gehaald en gebracht. Heel attent. Auto zelfs nog even afgespoten, ook al hoefde er niets aan gerepareerd te worden. Heb wel geaarzeld om deze enquête in te vullen, ondanks mijn tevredenheid, vanwege dwang om met de voorwaarden akkoord te gaan en het ontbreken van privacy.

Ronnie Verheij uit Doetinchem 30-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Auto goed geccontroleerd en uitgebalenceerd. Netjes behandeld. Thuisgebracht zodat ik niet door de regenbui hoefde te gaan. Ook weer opgehaald. Ik woon ook slechts 700 meter van Herwers. Duidelijke afspraken. Onderhoudsbeurten zijn vergeleken bii mij Yaris en voorgaande Prius niet duur.

Lilian uit Wijhe 30-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Had problemen met de remmen van mijn auto. Ik kon gelijk de volgende dag langskomen en het euvel werd direct opgelost.

j.h. stolk uit Toolkamer 30-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Correct geholpen volgens afspraak

Bas uit Duiven 30-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: De monteur rijdt met mij mee omdat ik mij zorgen maakte om een raar geluid in de auto. Hij wist precies wat het was en heeft de auto direct op de brug gezet. Ik kon er op wachten zonder dat ik een afspraak hoefde te maken.

i uit neede 29-01-2020
6
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: ik kom hier met mijn familie al 25 jaar. dat zegt wel wat. Maar bij de laatste twee auto's die ik hier aangeschaft heb, ben ik totaal niet netjes geholpen. ik stap over naar een andere garage

R.zantvoord uit Terborg 29-01-2020
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima alleen jammer dat Renault Nederland zo lang onduidelijk met de leverdatum was

F uit Kborg 28-01-2020
7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Reparatie is gelukt van de Renault. Reparaties tweede auto stonden niet in de agenda, ondanks dubbele check telefonisch. Daarvoor moeten we nog terug. Vorig bezoek moesten er twee banden vervangen worden, deze lagen er pas een kleine 1,5 jaar op. Duur geintje. Checken zelf regelmatig de bandenspanning dus daar kan het niet aan liggen.

WMA van Santen uit Arnhem 28-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne werknemers

cees uit westervoort 28-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: We werden plotseling door een vervelend voorval autoloos. Bij Herwers op bezoek met nog een beetje een vervelende nasmaak van dat voorval waar Herwers niets van wist. We konden ons verhaal kwijt en onder het genot van een kop koffie, (2 stuks) werd er direct voor ons een auto geregeld. Geweldig om dit te mogen ervaren. Uiteraard wilden we ook nog een eigen auto weer hebben. Nou, dat werd ook geregeld, binnen budget, en naar ons zin. Het werd een nieuwe Clio Estate L.E. Van een rappe diesel naar deze, nou, dat bevalt nog steeds goed. Voor al deze service plus punten werd ons niets berekend ook nog. Kon het niet geloven !!! en gebak toe. Mensen van Herwers, allemaal nogmaals heel erg bedankt !

Robin uit Elst 28-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie zin!

Ida uit Baas 28-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snel en adequaat verholpen klacht. Nieuw onderdeel geplaatst.

Henk Sengers uit Bathmen 27-01-2020
10

Ervaring: Mijn tweedejaarscontrole viel in eerste instantie qua prijs zwaar tegen, mede gelet op de prijs van de de eestejaarscontrole en de prijs van een vijfjaarscotrole enkele jaren daarvoor.. Medegedeeld is hierover van te voren,dat dat de wisserbladen vervangen moesten worden ( na twee jaar en weinig gebruik ( km.tellerstand 14000) ) en wat reiniging werkzaamheden. De prijs zou 400 euro bedragen. Ik heb daarbij aangegeven, dat ik dat in relatie tot de prijs van vorige onderhouds- beurten (waarbij de auto al vier jaar oud was) . wel erg hoog was. Ik heb een gesprek gehad met een van uw medewerkers (naam helaas vergeten), waarna een aantal onderdelen van de rekening voor interne rekening zijn genomen.Ik kwam boos binnen maar ben tevreden huiswaarts gegaan. Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij jullie en hoop dat nog lang te blijven -

Peter Bodde uit Zevenaar 27-01-2020
7
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Auto was bij de garage voor bandenwissel en beide zijramen aan de bestuurderskant functioneerden niet meer (niet meer open/sluiten). Advies was om beide mechanismen te vervangen als ook een stekker laten vervangen. Kosten: dik € 600,-. Aangegeven dat ik dit wilde laten zitten gelet op de kosten en het feit dat ik mij een beetje aan het oriënteren ben in de zoektocht naar een andere auto. Wat schetst mijn verbazing dat ik een aantal weken geleden per ongeluk de bediening van de zijramen weer gebruikte: en deze gingen gewoon open/dicht!! Hierop terug geweest naar de garage en daar werd een heel mooi verhaal verteld waaraan ik het gevoel overhield dat ik een beetje bij de neus ben genomen. En dat voelt niet echt lekker. Ja zeggen ze: "we hebben ook alleen maar een "advies" gegeven" maar dat is in eerste instantie absoluut niet aan de orde geweest. De ramen functioneren nog altijd prima zonder het vervangen van het mechanisme!!

A ten Hagen uit Neede 26-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Betrouwbaar bedrijf!!

Inge uit Lettele 26-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede ervaring gehad!

Jeannette uit Duiven 26-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service en goede klantvriendelijkheid. Ga zo door.

R uit Arnhem 26-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Michel uit Groessen 25-01-2020
7
Service 7
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Tevreden

Simone Meijerink uit NEEDE 25-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Goede probleemoplossing

Henk uit DUIVEN 25-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer klantgericht

Trudy uit Huissen 25-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Heel klantvriendelijk bedrijf. Omdat we zonder auto zaten werd er gelijk een oplossing geboden. Nieuwe auto netjes afgeleverd en er werd de tijd genomen om alles uit te leggen.

Jan uit Lobith 25-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Na het aangeven van de klacht kreeg ik direct hulp aan huis. Het probleem is daarna bij bezoek aan de Garage opgelost.

Jody uit Doesburg 25-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Top

F uit Zevenaar 25-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk

Roy Kok uit Didam 25-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne garage👍

Patrick Gal uit Ulft 24-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: alles super

Richard uit Doetinchem 24-01-2020
10
Service 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: .

Annemiek uit Helmink 24-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer prettig personeel met aandacht en rust voor de klant.

Dagmar uit Zevenaar 24-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Reparatie was snel uitgevoerd (helaas wel prijzig...:(), fijne leenauto mee, netjes gebeld toen de auto klaar was en auto was bij terugkomst gewassen en gezogen; fijn kadootje! :)

Johanna Peters uit Deventer 23-01-2020
2

Ervaring: Helaas komen zowel monteurs, verkoper, kantoorpersoneel hun beloftes niet na.

Geert uit Giesbeek 23-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: We worden altijd netjes geholpen , en voor een oplossing gezocht . fijn dat we een leen auto krijgen als we niet op de reparatie kunnen wachten.

Jos Huethorst uit DOETINCHEM 23-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ben er geweest voor een beurt van mijn captur. Zoals afgesproken stond er een fiets klaar. Er werd uitgelegd wat de kosten zullen zijn. toen de auto klaar was werd ik gebeld. Alles prima.

Mitchell Egbers uit Wijchen 23-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik heb mijn auto gebracht voor het vervangen van de distributieriem en spanners. Ik kreeg netjes te horen wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Bij het wegbrengen van de auto werd alles nog even samen met mij doorgenomen. Dezelfde dag kreeg ik een belletje dat de auto klaar was en kon ik hem ophalen. Bij het ophalen van de auto kreeg ik ook nog te horen wat de monteurs hadden genoteerd als aandachtspuntjes. Zowel telefonisch als bij de dealer ben ik netjes te woord gestaan en erg goed geholpen.

Monique Wardle-J uit ZEVENAAR 23-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Het probleem was relatief snel gediagnostiseerd waarna een vlotte afspraak volgde, waarin alles naar behoren liep.

Peter uit Deventer 23-01-2020
6
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Echter bij de laatste onderhoudsbeurt op 21 Jan.j.l.vond ik de vervanging van de remschijven en blokken aan de voorzijde wel extreem aan de hoge kant .Ik heb gekeken wat de originele onderdelen kosten en dan vind ik het gerekende bedrag van €485,00 wel heel veel. Gr.

Rob uit Raalte 23-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: de onderhoudsbeurt is prima verlopen en de auto was bovendien keurig gewassen en dat was ook nodig ook. Wel had ik wat meer uitleg verwacht wat ze precies hadden uitgevoerd.

Frans Overbeeke uit Haaksbergen 23-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: met renault nederland minder met 68000 km mag de distributieketting nog niet defect gaan

D uit zevenaar 23-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: werd direct geholpen en zeer vriendelijk behandeld

Sander uit Gendt 23-01-2020
8
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een fijne garage om als klant te komen. Denken met de klant mee om tot een oplossing te komen

Harry uit Borculo 23-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: werd keurig ontvangen, auto stond klaar

F.j. Pollmann uit Didam 22-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk personeel je wordt netjes te woord gestaan en je krijgt goede en deskundige uitleg

Corrie uit Zevenaar 22-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie boven en: Of de prijs/kwaliteit goed was weet ik niet. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Ik vertrouw er op dat de prijzen voor het geleverde werk juist zijn.

G ja Ordelman uit Borculo 22-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles netjes afgehandeld.

Rob Haanappel uit Angerlo 22-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Probleem gehad met schakelen van de versnellingsbak, alles uiteindelijk vervangen onder garantie, top! Wel jammer dat een redelijke periode van het jaar het zwaartepunt van de werkplaats ligt bij de winterbanden/zomerbanden wissel. Hierdoor is het lastig om een afspraak op kortere termijn te maken. Verder prima service en vriendelijke medewerkers.

Jos Te Dorsthors uit DIDAM 22-01-2020
7
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: vorige keren vriendelijker ontvangen op de receptie verder alles netjes.

Gerard Wennekes uit WINTERSWYK 22-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vakmensen met een goede service met oog voor detail!

ben vink uit Arnhem 22-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zaken zoals afgesproken afgewikkeld

Helmut Lanfer uit Borne 22-01-2020
7
Service 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Kan deskundigheid niet beoordelen. Kan de uitvoering niet inhoudelijk controleren.

Bert uit VORDEN 22-01-2020
9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Xxc

gerjan weustenen uit Eibergen 22-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: gelukkig kon ik zaterdag een leenauto krijgen, maandag in de ochtend overleg i.v.m. geldzaken en wonderlijk dat het zo snel ging de reparatie.

H.W.G.M. Wijers uit Groesbeek 22-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben alsinds 2012 klant bij Herwers Ondanks datwij inGroesbeek wonen zijn wij steeds Herwers trouw gebleven. Vriendelijke mensen Goede service Duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden. Fam. Wijers.

CJM Bluemink uit Groenlo 22-01-2020
8
Service 4
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik ben tevreden over de goede afhandeling.Fijne communicatie.

Henk van Weert uit Doetinchem 21-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik heb goede ervaringen opgedaan in de loop der jaren.

Steven de Groot uit Varsseveld 21-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima als altijd. Alles op tijd, vervangende auto stond klaar en auto is gewassen.

Leo uit Duiven 21-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Duidelijkheid over wat de procedure van de beurt is. Afspraken worden nagekomen. Denken mee over niet eerder ontdekte schade

Annemiek uit Duiven 19-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ideaal de haal- en brengservice!

L uit Doetinchem 19-01-2020
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Afspraak om 17.00 uur auto ophalen. 10 minuten moeten wachten ivm een overleg??? Geen instructieboekje aanwezig. Kilometers klopten niet. Beetje het gevoel dat een auto van 8500 euro niet zo interessant is om te verkopen. Ik snap dat het interessanter is om een auto van 30000 te verkopen. Vandaar de 7,5 als beoordeling. Verder tevreden met Renault. Fijne auto.

Henk uit Lichtenvoorde 18-01-2020
6
Service 5
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Voor een uur werk en kleine onderdelen een rekening van 250,00 euro vind ik schandalig duur ,ik ga wel naar een andere garage. Dit kan ik niet betalen.

Jan uit Silvolde 17-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles volgens afspraak geregeld.

Ton uit ARNHEM 17-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: kan dichterbij terecht voor onderhoud, maar bij Herwers weet ik dat het goed gebeurd

Marie Bello-Boo uit Eerbeek 17-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Hartstikke goed, gelijk staan ze voor je klaar.

Jos Zwijnenberg uit Luttenberg 17-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed behandeld, vooraf uitleg en prijsopgave en op afspraak gebeld dat auto gereed was.

Clemens uit Rekken 17-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: De monteur kwam zelfs de auto bij mij thuis ophalen voor de montage de volgende dag.

Rob uit Zeddam 17-01-2020
7
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: gewoon netjes.

Henk uit Emst 17-01-2020
6
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prima te woord gestaan bij het afgeven van de auto. Ook keurig vooraf gebeld wat de kosten gingen worden van de reparatie. Leenauto meegekregen. Er werd gezegd dat de benzinetank vol was en dat ik de (leen)auto ook weer moest afleveren met een volle tank. Helaas bleek de benzinetank bij ontvangst van de auto lang niet vol te zitten. Ik heb 33 km gereden met de leenauto en ik moest voor € 38,59 tanken. Dom van mij dat ik zoveel getankt heb. Heb dit ook doorgegeven aan de receptie tijdens het ophalen van mijn eigen auto.

Bert uit Laurens 17-01-2020
8
Service 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Men probeerde xzo snel mogelijk het reserve onderdeel in huis te krijgen wat binnen 4 uur lukte

Henk uit Haaksbergen 16-01-2020
1

Ervaring: Zie hierboven Misschien een misverstand / of een klein fautje. De TWINGO PN-451-H niet in de werkplaats gweest

Eric uit Doetinchem 16-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Dit was ons eerste bezoek aan deze vestiging. Het is ons prima bevallen. Goed en vriendelijk geholpen vanaf het moment van de afspraak tot en met het afleveren na de servicebeurt van onze Ioniq electric.

Ronald uit Duiven 16-01-2020
8
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Auto voor grote beurt incl APK. Prima vervangend vervoer mee gekregen.

C.P.Wennekes uit BORCULO 16-01-2020
8
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: hebt niets te klagen.

M F C Rutten-Pol uit Huissen 16-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: prima

Johan Dalenoort uit Haaksbergen 16-01-2020
6
Service 7
Deskundigheid 3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Doordat de voor informatie de afspraak 2 uur en driekwartier zou duren heb ik zakelijk afspraken moeten afzeggen. Dit was dus niet nodig geweest. Jammer

Caroline. uit deventer 16-01-2020
9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: tevreden

angelino gomez uit didam 16-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: ik werd correct en deskundig geholpen

Fred uit Borculo 15-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snelle service en vriendelijke medewerkers

Rita Koerkamp uit Heeten 15-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijk aangegeven wat de kosten waren. Ook duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moest gebeuren.Zeer tevreden.

EAM uit apeldoorn 15-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed en snel geholpen

Bennie Ernst uit Gaanderen 15-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Binnen een paar minuten opgelost.

Henri uit Drempt 15-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik werdt snel geholpen

A Roelof uit Doetinchem 14-01-2020
10
Service 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: X

Ben uit Twello 14-01-2020
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ikbentevreden

John uit Doetinchem 14-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik wordt er altijd goed ontvangen en ze helpen me me altijd vriendelijk . Verder is de service er ook altijd goed ik kan geen nadeel over ze zeggen omdat dat er niet is en wat super is dat als ik mijn auto ophaalt hij eigenlijk altijd weer is gewassen top .

Trees Jacobs uit ZEVENAAR 14-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Er is een nieuwe band er op gekomen.

M.M.v.d.Berg uit Haaaksbergen 14-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: prettig, snelle hulp ,aardig personeel

Danny uit Apeldoorn 14-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goede en snelle service. Kon ook meteen dezelfde dag terecht. Vriendelijk personeel

paul uit doetinchem 13-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie bovenstaand

Ron uit Hummelo 12-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zowel bij het voortraject als de aankoop prima geholpen

Andre uit Duiven 11-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima online een afspraak gemaakt. Werd keurig bevestigd. Zo ver ik als leek kan overzien werd de onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Wagen werd keurig gewassen. Bij het ophalen van de auto had ik nog wat vragen over een aantal bedieningsmogelijkheden van de auto. Deze werden uitstekend beantwoord door de baliemedewerker. Ga zo door!

Gerjan uit Eerbeek 11-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Bij Herwers wordt altijd probleemoplossend meegedacht met de klant. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om de klant tevreden te stellen, en te helpen bij eventuele problemen.

J. L. uit Duiven 11-01-2020
8
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Heb alleen erg lang moeten wachten alleen voor het vernieuwen van 2 batterijtjes.

Ivo uit Duiven 11-01-2020
7
Service 8
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Helaas is bij het maken van een service/bandenwisselbeurt voor de 3e keer wat mis gegaan. 1e keer waren de zomerbanden met wieldoppen kwijt. 2e keer was er geen beloofd vervangen vervoer en nu waren de winterbanden kwijt. We mochten het vervangend vervoer wat langer houden en hebben een gratis onderhoudskosten gehad. Misschien verstandiger om 1 dag van tevoren te controleren of alles aanwezig is.

Aimée uit Zevenaar 11-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Arthur heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe auto. Bij de aflevering heeft hij alles van de auto duidelijk uitgelegd.

Peter uit Zevenaar 10-01-2020
2
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 3

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Service en klantvriendelijkheid op het niveau van nul.....

Brian uit Diepenheim 10-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vooraf goede afspraken gemaakt die ook keurig werden nagekomen

Dick Kuenen uit Varsseveld 10-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vriendelijke ontvangst - lekkere koffie - Goede kennis van zaken Prima service gedeelte van de reparatie viel zelfs nog onder de Hyundai Garantie Alleen uurtarief vindt ik te hoog.

Leo Brands uit Pannerden 10-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede en correcte afhandeling

Jan uit Kuiperije 10-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

G. Kraaijenbrink uit Zevenaar 10-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie bovenstaand

Hans uit Zelhem 10-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je wordt er altijd fijn geholpen.

Peter uit Deventer 10-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Het was duidelijk, vriendelijk en de koffie was goed.

Jan Willem uit Silvolde 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Niets toe te voegen

Gerard van Til uit Dietinchem 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gewoon heel goed.

Anita van Heel uit Doetinchem 09-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantvriendelijk. Duidelijk en transparante werkwijze.

Martien Arendsen uit 'S-HEERENBERG 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraken en alles wat afgesproken werd keurig uitgevoerd .!

Gerard uit Arnhem 09-01-2020
7
Service 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heb tot nu toe goede ervaringen met de behandeling en afhandeling van de vragen die ik had en heb. Vriendelijk personeel. Ik geef geen 5 sterren omdat ik op school ook nooit een 10 kreeg😀

Maurice uit Eibergen 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goed

Th.G.M. Heere uit Zelhem 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: uitstekend

Niels Staverman uit Tolkamer 09-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Nette ontvangst, snelle afhandeling en goede op de hoogte gehouden.

Broere uit Tolkamer 08-01-2020
6
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 3

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wij vinden dat de onderdelen van de Koleos nooit op voorraad zijn. zijn altijd duur uit omdat het goedkoopste onderdeel een levertijd van 3 maanden had en we mochten er niet meer mee rijden . Dus optie nr 2 GW aftapvul en aandrijfas. 860,00 euro . Vorig jaar 3 dingen vervangen voor dat het verholpen was. Wij zijn dus niet zo tevreden over Herwers. Ook vinden wij dat er veel wisseling is van personeel bij de balie . Omdat we zelf geen verstand van de auto hebben is er geen andere keus om hem bij jullie te laten maken .Zijn al jaren klant maar wil dit toch even melden .

Jeroen uit Silvolde 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne auto garage

Sjaak uit Didam 08-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wij worden altijd goed geholpen en afspraken worden goed nagekomen.

Wim uit Babberich 08-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zzzz

Maria uit Arnhem 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd weer Tevreden

Roel uit Eibergen 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service en klantgericht

Theo Temmink uit Neede 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heel vriendelijk,goeie service,echt een fijn bedrijf

Jan uit Ruurlo 08-01-2020
7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Direct geholpen volgens afspraak.

Jos uit Doetinchem 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wat een enorme service verlenen jullie! Ik heb vorig jaar geen enkele rekening gezien. Het zit blijkbaar in My Renault+ pakket :) Ik werd zelfs gebeld dat mijn distributieriem vervangen moest worden en dat men dat had moeten zeggen toen ik auto jaar geleden kocht. Het werd gratis gedaan! Jullie hebben er een klant bij. De volgende auto ga ik weer bij jullie kopen.

Suzan uit Didam 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na een half uur kon ik mijn auto alweer meenemen terwijl er een uur voor stond.

Gosse J. Jong uit Duiven 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prettige en correcte communicatie. Je weet waar je aan toe bent.

Rob uit Arnhem 08-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mijn auto had een mankement en dat kon ondanks de drukte toch dezelfde dag nog in orde worden gemaakt.

R.Hensrils uit ZELHEM 07-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: zie boven

Ans uit Apeldoorn 07-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Meerdere bezoeken nodig voor het probleem opgelost lijkt. De benadering bijna elke keer heel goed.

GJ van der Plaat uit Apeldoorn 07-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik werd heel goed geholpen en er werd met mij meegedacht.

Wibo Sanders uit Beek 07-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Schade laten herstellen en onderhoudsbeurt.

Harke uit Doesburg 06-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Tijdig en correct en voorkomend bejegend.

Roy uit Giesbeek 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ben goed en snel geholpen door Erik fielt

Martin uit Haaksbergen 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed, netjes, betrouwbaar.

Henk van Limbeek uit Zevenaar 06-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ondanks drukte in de werkplaats en personeel krapste toch meteen geholpen om hinderlijke tik in de motor op te lossen.

Ralph uit Zevenaar 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks dat ik iets te laat was met het brengen vd auto was er geen commentaar en werd ik keurig geholpen. Netjes gebeld over een reparatie en dat de auto weer klaar was.

Tonnie uit Deventer 06-01-2020
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben op een correcte manier geholpen en Herwers informeert mij tijdig over aanvullende werkzaamheden. Wat ik iets minder vind is dat bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn en dat ik nog een keer zou moeten terugkomen om deze te laten vervangen.

Mondher Krifa uit Zeewolde 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

Ton Versluis uit Ede 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onze auto heeft de 1ste beurt gehad. Met wat ze gedaan hebben , rijden wij weer met plezier in onze auto .

Leny uit Doetinchem 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles is uitstekend verlopen volgens de gemaakte afspaken

Stephan uit Stokkum 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben super goed geholpen, goed geïnformeerd, prijzen kloppen en alle afspraken zijn na gekomen

Evert Huf uit enschede 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Service perfect ze staan altyd voor je klaar. En niets is teveel gevraagd.

Harrie uit Wessels 03-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ben naar huis een nieuwe Captur gaan kijken bevalt me goed ziet er mooi uit en meer ruimte dan de vorige Captur

RM Visser uit tolkamer 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: uitstekend

Johan uit Eerbeek 03-01-2020
7
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na een jaarbeurt met accu vervangen bleek dat er een er een kapotte accu gemonteerd was.

L. Sneller uit Klarenbeek 03-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goede service, vervangend vervoer geregeld, schone auto.

Arnold uit Lobith 03-01-2020
8
Service 7
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het was voor ons de eerste keer bij Herwers wij zeer tevreden. helaas kon ik zelf niet bij zijn in verband met mijn ziekte COPD. maar mijn vrouw was zeer tevreden. en dat is voor mij belangrijk. Groetjes Aeh vd Kamp

Erik uit Deventer 03-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Oke

Arno Lankhof uit Aalten 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Een autobedrijf waar je als klant een heel goed gevoel bij krijgt,en waar voor een klant nog de tijd wordt genomen. Top

Sjoerd uit Nijmegen 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bij elke beurt of reparatie ben ik erg te spreken over de snelheid, de eerlijke communicatie en het goede contact met de medewerkers.

Jeannette uit Deventer 03-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraak die gemaakt was bleek achteraf niet te kunnen om die tijd. Geen probleem auto werd bij mijn werk opgehaald. Kreeg een grote bus om de auto zelf weer op te halen. Dat vond ik wel een dingetje, omdat ik ooit eerder maar 1 x in een personen busje had gereden. Ik werd gebeld dat er wel wat meer gedaan moest worden als alleen een kleine beurt, maar ook dit kon allemaal voor 11.30 gemaakt worden en zo werd mijn auto weer netjes bij mijn werk kant en klaar en gewassen afgeleverd. Goede en fijne service en de auto rijd weer fantastisch dus ik merk zeker het verschil. Met vriendelijke groet, Jeannette de Caluwé

A. H. uit Wilp 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles klopt van A tot Z !

ELJ uit Arnhem 02-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Werd goed geholpen bij aankoop nieuwe auto

Wenke uit Neede 02-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: .

Annie uit Doetinchem 02-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima

F van Hummel uit Duiven 02-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je kan altijd bij jullie komen wordt dan vriendelijk behandeld en mag koffie pakken. Altijd belangstellend. Als dit zo blijf zal mijn volgende auto zeker bij jullie gekocht worden.

Hand uit Doetinchem 02-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Er wordt altijd contact gehouden ingeval van reparaties etc. ter goedkeuring.

H.G.L. uit Oene 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een heel prettige ervaring om steeds weer bij Herwers Apeldoorn snel en correct behandeld te worden, door mensen die je kennen, die mee-denken en er alles aan doen om het de klant naar de zin te maken, ondertussen vakwerk leverend.

Anita uit Groenlo 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles verliep zoals afgesproken.

J.W.M. Wensing uit ARNHEM 31-12-2019
8
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijke benadering; jammer dat ze voor mij uit Arnhem wat ver weg zitten Zevenaar, vooral tijdens spitsuren

Eddie uit Groenlo 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: De auto gebracht voor een wintercheck + balanceren van de wielen. Ik had gekozen om te wachten. Het zou ongeveer 45 minuten gaan duren. Tijdens het wachten koffie naar keuze en zelfs een kop erwtensoep kon gepakt worden. Binnen 35 minuten was de controle en het balanceren van de wielen gereed. Kosten: service van de zaak. Van mij krijgen ze dan ook een dikke 10.

Laurens Elferink uit Lichtenvoorde 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer behulpzaam en vriendelijk

marian uit twello 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Kom er al jaren en heb er inmiddels mijn vierde nieuwe I 10 aangeschaft. De service is prima en ook de deskundigheid. Gewoon een top Dealer/garage

Suzanne Roelofs uit Huissen 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer positief, mijn auto kwam voor een terugroep actie maar ik twjjfelde aan de koppeling . Deze werd kosteloos getest. Kom er zeker terug voor verder onderhoud.

Jacqueline uit Apeldoorn 31-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ivm drukte kunnen uitwijken van Apeldoorn naar Deventer voor de APK. Heel fijn! Vriendelijk personeel. Minpuntje: de plaats waar je kunt wachten is erg koud/tocht. Na een uur breekt dat toch wel op.

Thomas uit Apeldoorn 30-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Snelle en goede afhandeling.

J uit Doetinchem 30-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Een prima garage,je

jos uit wehl 29-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed en klant vriendelijk ingesteld , Gezellige mensen . snelle oplossing voor een probleem .

Rosemiek de Boor uit Velp 28-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima en vooral prettige service

Sven uit Eefde 28-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik heb mijn oude Renault Zoe ingeruild voor een nieuwe in verband met het grotere accupakket en elke moderne kenmerken. Uitgebreid te woord gestaan, snelle levering en vragen punctueel opgevolgd.

Derk Klumpers uit Haaksbergen 28-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zeer correcte afhandeling !

ismet Bilici uit Doetinchem 27-12-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goed service

Gerard Kok uit Ulft 27-12-2019
7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Correcte service

Henk uit Hengelo (O) 27-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: heel prettige contacten met verkoop, balie medewerkers en met de monteurs

Eddy uit Wehl 27-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prima service! echter de accu was wel aardig aan de prijs..

Jan Kornegoor uit Needekooweide@gmail.com 27-12-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik heb mijn Renault Clio een poetsbeurt laten doen. Prima resultaat. Auto weer als nieuw. Medewerker heeft heel goed werk geleverd.

Bart uit Ruurlo 24-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: X

Frits uit Apeldoorn 24-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: geen verdere omschrijving

stef uit Gaanderen 24-12-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie hierboven.

Alex uit Arentsen 24-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

Magda uit Epe 24-12-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voordat ik het wist was mijn beurt klaar. Dus computer maar weer dichtgeklapt en thuis koffie gedronken.

B Nijboer uit Nunspeet 23-12-2019
5
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ondanks dat wij veel vertrouwen in de medewerkers hebben, is onze ervaring dat er nog eens wat stoort in de afspraken. Het invullen van dit formulier wordt moeilijk gemaakt doordat het er niet compleet op staat (telefoon ).

Marie Christine uit Doetinchem 22-12-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wat mij deze keer opviel: de jonge man achter de balie liep met mij mee naar de auto (doen ze altijd) en gaf mij bij de auto een hand(!) en wenste mij hele fijne feestdagen. Dat vond ik heel attent. Het zijn juist deze dingen die het maakt dat mensen kiezen voor jouw bedrijf/kantoor. Wij besteden daar bij ons op kantoor veel tijd aan. Wat beter kan bij Herwers is: de koffie. Goeie koffie is echt voor heel veel cliënten iets wat men zich herinnert!

B de Bruin uit Duiven 20-12-2019
4
Service 4
Deskundigheid 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voor de tweede keer ging het mis met de beurt in combinatie met de bandenwissel. Wederom kon ik op een tweede dag terugkomen voor de bandenwissel omdat de banden niet aanwezig waren. Tevens waren dit keer standaard zaken als ruitenwissers of een remblok niet op voorraad en moest ik ook daarvoor terugkomen. Ondanks dat er vangend vervoer klaar zou staan moest ik veel moeite doen om toch vervangend vervoer te krijgen. Uiteindelijk is dit gelukt. Bij de tweede keer zou de auto om 12 uur gereed zijn. Gedurende deze dag ben ik diverse keren door de dealer gebeld zonder dat er een bericht werd achter te laten. Als ik dan terug belde wordt er gemeld dat de auto nog niet klaar. Aan het eind van de middag werd ik opnieuw gebeld en bleek dat de auto al om 12.30 gereed was, terwijl mij telefonisch verteld werd dit niet het geval was. Ook bij de eerste beurt werden afspraken die ik had gemaakt met de verkoper niet nagekomen door de werkplaats en werd dit ook niet nagevraagd bij de verkoper. Ik moest hier zelf achteraan gaan. Daarna is het wel geregeld. Het had een kleine moeite geweest als de werkplaats contact had opgenomen met de verkoper.

Henk Breuker uit Doetinchem 20-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie boven

Tonny uit Ulft 20-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: snel en vakkundig

W Busch uit Neede 20-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ben prettig geholpen

J.W.M. (Jan) Van uit 8171 EH Vaassen 20-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het personeel is altijd vriendelijk

Marco uit Aalten 19-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: De schade is snel en goed gerepareerd.

A.M. uit Westendorp 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

wil uit wehl 19-12-2019
8
Service 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima geregelde afspraak.

Marion uit Zevenaar 19-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Geduldig en nogmaals navragen wordt ik te woord gestaan. De auto is veilig voor op de weg en het euvel wordt gelijk met de distributie riem in januari opgelost.

George uit Boekelo 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zeer vriendelijke en correcte mensen aan de balie.

Ans uit Etten 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na de wintercheck bleek er toch meer aan de hand te zijn met mijn auto. Was niet verstandig om er mee door te rijden. Goed overleg over de kosten en kreeg een leenauto zodat ik naar huis kon. Prima service!

Marinus Fetlaar uit Deventer 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heel netjes en vriendelijk ontvangen, en alles goed afgehandeld.

Jan uit Vorden 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ook prima , auto wordt gewassen! Super!

sjaak uit apeldoorn 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie hier boven

Simone Meijerink uit NEEDE 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede uitleg en advies

Mike uit Gaanderen 18-12-2019
2
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Service was goed; maar dan krijg je een rekening ...in mijn ogen buiten proporties

Alwine uit Arnhem 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vervangen linkerbuitenspiegelkapje was binnen 15 min vervangen kon er op wachten service is er prima en klantvriendelijk

Erik uit Lathum 18-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ongevraagd ook nog auto gewassen. Super service!

Jan uit Lobith 18-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Heb een deskundige uitleg gekregen van de reparatie.

Jos Ceelen uit Zevenaar 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed en deskundig geholpen

Ruud uit Gendringen 18-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alleen raar dat thermostaat lekte en na mijn opmerking dat die 1 jaar geleden vervangen was, er gezegd werd dat er 2 thermostaten in zaten????

Renee uit Silvode 18-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service

an uit westervoort 18-12-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: moest nieuwe batterijen in de sleutels. kon meteen en tevens even de bandenspanning en vleoistoffen gecontroleerd. petje af! Altijd heel geruststellend een bezoek aan jullie, en ik weer veilig op de weg! met dank!

Dirk uit Aalten 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed geholpen en klantvriendelijk

J.C. Pouw uit WESTERVOORT 18-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Er komt geen condens meer in

Aart uit Doetinchem 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alle personeel zeer vriendelijk, meedenkend en klantgericht.

Jan uit Doetinchem 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraken zijn nagekomen, auto prima schoon afgeleverd. Beurt zonder problemen uitgevoerd. Goede leenauto.

Henk uit Vorden 18-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: .

Paul uit Groenlo 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: gewoon zoals het hoort

Sjaak Gerritsen uit Zevenaar 17-12-2019
5
Service 4

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Om 08:00 uur afspraak voor bandenwissel. Was er kwart voor acht. Om half tien pas klaar. Dus zeker anderhalf uur voor een bandenwissel erg slecht.

Andries uit Deventer 17-12-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: N.V.T.

Peter uit Peters 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het was gewoon goed. De leaseauto ging voor de jaarlijkse beurt. Hij was snel klaar, ik werd netjes gebeld dat ik hem op kon halen. En hij was zelfs helemaal schoongemaakt van binnen en van buiten. Top! Gerrie Wisselink (vriendin van Peter Peters)

Erick uit Duiven 17-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alles prima. Alleen de tijd dat de bandenwissel met wintercheck duurde was lager dan verwacht. Gelukkig had ik mn werk bij me.

Ronald uit Apeldoorn 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een fantastisch bedrijf Service staat hoog in het vaandel en is niet alleen gericht op geld verdienen Na ervaringen met diverse garages is het een verademing om te weten dat ze nog bestaan Blijf alstublieft zo doorgaan

Antoine uit Westervoort 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Geen bijzonderheden te vermelden

Adri uit Deventer 17-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd correct en goede service

Hans uit Doetinchem 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Even binnenlopen en het probleem werd direct opgelost.

Robert Tubbergen uit Arnhem 17-12-2019
6
Service 8
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik kwam voor een probleem met het wiel, er werd een oplossing aangedragen, maar deze bleek het niet te zijn. Dus moet nu weer terug. Wel vriendelijke service. Ik zou toen ik dat meldde terug gebeld worden, maar dat gebeurde niet.

Jeroen uit Didam 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Fijne vergelijkbare leenauto, de schade was eerder hersteld dan gepland.

J.L.R. Krijns uit Deventer 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

Ellen Begieneman uit Warnsveld 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wij zijn klant sinds 2005 bij Herwers . Altijd in alle opzichten goed en vriendelijk geholpen. Vorige week heb ik een andere auto gekocht in Hengelo . Alles verliep gemoedelijk en rustig. Ook de aflevering kreeg ik meer dan voldoende uitleg over de andere auto .

Yolanda uit Apeldoorn 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed geholpen.

Désirée uit Apeldoorn 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vooraf ben ik benaderd voor het maken van een afspraak, die keurig bevestigd werd o.v.v. inhoudelijke details. Erg prettig dat er meegedacht wordt. Op de dag van de onderhoudsbeurt wilde ik de auto graag eerder ophalen. Dit had ik vooraf niet aangegeven. Het onderhoud stond anders ingepland. Direct werd er overlegd met de werkplaats wat mogelijk was zodat ik mijn auto toch op mijn gewenste moment mee kon krijgen. Zowel bij het brengen als ophalen worden bijzonderheden of aandachtspunten met mij doorgenomen incl. de kosten. Ik wordt persoonlijk welkom geheten bij de receptie maar ook tijdens mijn verblijf in de showroom (door andere medewerkers). Naast het goede onderhoud, staat men met een vriendelijk woord en koffie klaar. Fijne dealer.

Ron uit Duiven 14-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wintercheck werd op afgesproken tijdstip uitgevoerd en was op afgesproken tijd klaar. Goede uitleg over de uitgevoerde check en resultaten.

R.A Peer uit Arnhem 14-12-2019
9
Service 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: zeer goed

Ton uit Doetinchem 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het is toch gewoon meer dan top. dat je wagen na een onderhoudsbeurt schoon van binnen en buiten weer klaar staat. Geweldig.

Mario uit Zevenaar 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Kom al bijna 10 jaar bij Herwers Zevenaar, Je wordt er altijd vriendelijk behandeld, goede communicatie, ze denken met je mee, wat wil je nog meer Een garage waar je graag weer naar toe gaat. M.v.g. Mario Koppen

Eric uit Zevenaar 14-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles netjes verzorgt Ik had achteraf een leenauto nodig welke niet was gereserveerd door mij maar het werd netjes opgelost Perfect dank daar voor

Marije uit Doetinchem 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima!

J uit Babberich 14-12-2019
7
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijn dat jullie met mij meedenken. Waardeer ik. Met sommige dringen is soms een twijfel tot hoe ver vervangen / repareren nodig is. Is het nodig of verkoop?

van der Sman uit Hengelo 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Onbetrouwbare ventilator/aanjager in onze Clio van (pas...) 8,5 jaar oud, draaide dan weer niet, dan weer wel.... Door meedenkende garage-medewerker een gebruikt exemplaar gezocht, gezien de kosten van 'n nieuwe....Compliment! Deze is snel en goed gemonteerd en alles draait weer perfect! Overigens: levensduur van de vervangen ventilator -van Frans fabricaat- valt ons zwaar tegen, zo'n simpel onderdeel hoort m.i. een autoleeftijd mee te gaan......

C.J.Th. Liebrand uit Ulft 14-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk personeel, altijd een lekker bakkie koffie en een luisterend oor naar de klant. In het verleden was dat soms anders en had ik het niet zo op Herwes en dat is in de history wel terug te vinden. Maar dat laten we achter ons, het is goed zo.

Ron uit Westervoort 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goede duidelijke informatie

Jurgen uit Neede 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles top geregeld!

jos thuijs uit doetinchem 13-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8

Ervaring: zie voorgaande opmerking

Wilma de Warle-S uit GROESSEN 13-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snel geholpen, en nog telefoontje daarna.

Jan van den Boom uit Tolkamer 13-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je wordt vriendelijk te woord gestaan en afspraak is afspraak. Zijn er duurdere reparaties of vernieuwen van banden dan wordt dat eerst met de klant besproken.

ABC Capital uit Arnhem 13-12-2019
7
Service 6
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Lease auto heeft een onderhoudsbeurt gehad, geen terugkoppeling op gehad en auto werd pas na 17:30 uur terug bezorgd, terwijl ik had aangegeven dat 17:00 uur als laatste mogelijk was. Auto gehele dag in de garage geweest.

Catharine uit Apeldoorn 13-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke, service gerichte benadering

Kamperman uit Doetinchem 13-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Marcel Klomps heeft ons prima geholpen.

Louis uit Breda 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alle lof naar Arthur Eijbersen, het gehele traject tot aan de levering van onze nieuwe auto met aandacht gedaan. Ondanks de drukte voel je de goede sfeer bij Herwers Zevenaar. Kortom, top!!

Ben Sales uit doetinchem 12-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: wordt snel geholpen inclusief,koffie en een krantje

Hanny Slovacek uit Zevenaar 12-12-2019
8
Service 7
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Minpuntje: ik heb per email een afspraak gemaakt voor een winterbeurt en aanvraag voor verlenging van de Renaultpas maar werd daarna toch gebeld door Renault Zevenaar omdat de agenda op internet niet gelijk is aan de agenda van garage Zevenaar. Ook was niet doorgegeven dat ik mijn Renaultpas wilde verlengen.

F uit Neede 12-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na overleg met Renault Nederland een onderdeel dat nog niet kapot had mogen zijn , bij zo'n jonge auto , 100 procent vergoed en gratis vervangen. Top !!!

Arie Dijkhuizen uit Ruurlo 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: CORRECTE ONTVANGST,MONTEURS MET KENNIS VAN ZAKEN,PRETTIGE OMGANG MET PERSONEEL EN MIJN INZIENS ZEER BETROUWBAAR WAT JE EEN GERUST GEVOEL GEEFT DAT JE NIET TE VEEL BETAALD.

Rob uit Velp 12-12-2019
9
Service 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Netjes en vlot geholpen met terugroepactie.

Rene uit Doetinchem 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Aangezien ik een monsterrekkenig gepresenteerd Kreeg. ben ik toch goed geholpen. Misschien volgende keer een Gtr als leenauto?

Cor Vos uit Hoogvliet 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik woon in het westen van Nederland naar rijd graag de 160 kilometers naar het gemoedelijke Doetinchem. Als grote verassing wordt de twee jaar oude auto van binnen en van buiten schoon gemaakt. Je hebt het gevoel dat je in een compleet nieuwe auto vertrekt.

Joop uit Apeldoorn 11-12-2019
2
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn ervaring is dat de klant echt als mens behandeld word bij Herwers en niet zoals bij andere garage's als een nummer. (Eigen ervaring).

Geert Wanders uit Zevenaar 11-12-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Garantie werkje bestond uit het vernieuwen van de Software R-Link. Dit heeft de hele dag in beslag genomen, en nu worden de achter sensoren niet uitgeschakeld tijdens het achteruit rijden met de aanhanger.

Femke uit Netterden 11-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer tevreden. Een aanrader!

J uit Twello 11-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed en zonder poespas.

jan uit Laag-Soeren 11-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zeer positief

Willie uit Duiven 11-12-2019
7
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snelle service zowel aan de receptie/werkplaats Aandachtspunt mbt de wintercheck, Verlichting, aanwezigheid reservelampen niet af gevinkt liggen wel in het dashboard kastje?

Frauke uit Apeldoorn 11-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Precies volgens afspraak verlopen.

Fred uit Borculo 11-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Als klant wordt je super geholpen door vriendelijke medewerkers.

Mark Wichmann uit Doetinchem 11-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Werkelijk. Zelden zo'n prima en vriendelijke service meegemaakt bij een autobedrijf.

c.v.schendel uit Deventer 10-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer klantvriendelijk

Willy uit Doetinchem 10-12-2019
9
Service 7
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles volgens afspraak verlopen...

raymond uit ZELHEM 10-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks de drukte toch nog tijd om een extra rep. uit te voeren.

Willem van Dijk uit Duiven 10-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima.

B.w. uit Didam 10-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede service

Eddy uit Terborg 10-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Altijd bereid om te helpen en dat op een super klantgerichte manier

Audry uit Didam 10-12-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima geholpen met het omzetten van de winterbanden...

Wim uit Babberich 10-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zzzz

Dini uit Twello 10-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Je word altijd goed te woord gestaan. En in de garage snel geholpen als je een afspraak heb ge maakt!

Peter uit Oldenzaal 08-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Over algemeen tevreden

van Kastel uit Vaassen 08-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: klantvriendelijk, goed

Jannie uit Heino 08-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn ervaring was heel goed. het ging allemaal heel vriendelijk en snel.

Rene Thus uit Zevenaar 07-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goede Service en mee denken

Coby uit Apeldoorn 07-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Hoe vaak ik ook kom men is altijd hartelijk!

Rob uit Doetinchem 07-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk, duidelijk. Als leenauto deze keer ook een Kona en niet een kleine leenauto.

J. C. Kanter uit Deventer 07-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vriendelijk en correct geholpen.

Pieter/Margreet uit Eerbeek 07-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vooral auto wassen is voor ons een pré

Karin uit Zevenaar 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede ontvangst , duidelijk, houden zich aan de afspraken, wassen zelfs de auto, zetten klokje terug op wintertijd ! Erg betrokken en goed

Chris uit Silvolde 07-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wij zijn Nieuwe klant en ervaren het bezoek als zeeer prettig, wij hopen dat dit in de toekomst zo blijft. Duidelijke uitleg directe communicatie zowel door monteur als chef werkplaats. Eindelijk een bedrijf zonder hoog ego gehalte, we voelde ons zeer op gemak heerlijke koffie.

Pieter uit Arnhem 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Uitstekend

Olaf Tiggelbeck uit Doetinchem 07-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service, auto was erder klaar dan afgesproken en de auto was gewassen.

Af Broer uit Vaassen 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na besproken de beurt. De extra's kunnen afzeggen. Gelukkig zonder tegenspraak....waarom het wel nodig is bla bla, zoals ervaren het vorige jaar. Uitstekend gedaan heden.

Jackelien uit ‘s-Heerenberg 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Top!

Hans uit Duiven 06-12-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Met nog geen 75.000 km op de teller moet mijn automatische versnellingsbak vervangen worden. Dat is al slecht op zich. Het vaststellen dat dit nodig was kostte twee afspraken. Toen ik, zoals afgesproken, mijn auto om 8 uur kwam brengen, was het vervangend vervoer niet beschikbaar. "oh, u bent er al....? we hadden u nog niet zo vroeg verwacht. U krijgt een auto van een verkoper, maar die beginnen pas om 9 uur." Vreemde gang van zaken als je een tijdstip afspreekt. De grootste teleurstelling kwam een dag nadat ik de auto met nieuwe bak had opgehaald. In de buurt van Utrecht slaat de auto groot alarm: GEVAAR, elektrische storing, rood accu lampje, rood stop teken, luid gepiep van het alarm. Ik naar de rechterrijstrook, de melding verdwijnt, wel een melding 'start en stop actief'. Even later weer hetzelfde alarm. En dat gaat weer weg na 10 seconden. En komt weer terug en weg en terug. Ondertussen rijdt de auto geheel normaal verder. Gestopt bij het eerste de beste tankstation, motorkap open om te kijken of er wat loos is. Niets te zien. Auto start nu niet meer; 'voertuig controleren' en oranje steeksleutel in beeld. Herwers gebeld met dit verhaal, inclusief de melding dat dit een dag na het vervangen van de bak is. Door de telefoniste doorverbonden met Renault Route Service, uiteindelijk afgesleept, via leasemaatschappij andere auto etc. Wat me nu het meest tegenvalt is dat er vanuit Herwers geen contact meer is gezocht met mij. Als er zoiets vervelends gebeurd een dag nadat je bak vervangen is, ben ik van mening dat je contact moet zoeken met je klant. En met je collega dealer in Utrecht om de oorzaak te bespreken. Helaas; tot op dit moment taal nog teken vanuit Herwers. Aangezien dit niet de eerste keer is dat ik na een onderhoudsbeurt weer terug moet naar de garage denk ik nu dat het aan de kwaliteit van de monteurs ligt. Voor mij reden het volgende onderhoud niet meer in Zevenaar te laten uitvoeren.

Ton uit Eefde 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Door startprobleem bleef ik steken in Doetinchem. Na telefonisch contact met de service van Hyundai kwam na een kwartier reeds een monteur. Deze heeft ons weer op weggeholpen zodat we in Zutphen verder het probleem konden oplossen.

Anita Bakker uit Herwen 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd vriendelijk ontvangst en er wordt rekening met mijn belangen gehouden. En de professionaliteit is top.

JG te Grootenhui uit Terborg 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: