Steven de Groot uit Varsseveld 21-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima als altijd. Alles op tijd, vervangende auto stond klaar en auto is gewassen.

Leo uit Duiven 21-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Duidelijkheid over wat de procedure van de beurt is. Afspraken worden nagekomen. Denken mee over niet eerder ontdekte schade

Annemiek uit Duiven 19-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ideaal de haal- en brengservice!

L uit Doetinchem 19-01-2020
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Afspraak om 17.00 uur auto ophalen. 10 minuten moeten wachten ivm een overleg??? Geen instructieboekje aanwezig. Kilometers klopten niet. Beetje het gevoel dat een auto van 8500 euro niet zo interessant is om te verkopen. Ik snap dat het interessanter is om een auto van 30000 te verkopen. Vandaar de 7,5 als beoordeling. Verder tevreden met Renault. Fijne auto.

Henk uit Lichtenvoorde 18-01-2020
6
Service 5
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Voor een uur werk en kleine onderdelen een rekening van 250,00 euro vind ik schandalig duur ,ik ga wel naar een andere garage. Dit kan ik niet betalen.

Jan uit Silvolde 17-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles volgens afspraak geregeld.

Ton uit ARNHEM 17-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: kan dichterbij terecht voor onderhoud, maar bij Herwers weet ik dat het goed gebeurd

Marie Bello-Boo uit Eerbeek 17-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Hartstikke goed, gelijk staan ze voor je klaar.

Jos Zwijnenberg uit Luttenberg 17-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed behandeld, vooraf uitleg en prijsopgave en op afspraak gebeld dat auto gereed was.

Clemens uit Rekken 17-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: De monteur kwam zelfs de auto bij mij thuis ophalen voor de montage de volgende dag.

Rob uit Zeddam 17-01-2020
7
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: gewoon netjes.

Henk uit Emst 17-01-2020
6
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prima te woord gestaan bij het afgeven van de auto. Ook keurig vooraf gebeld wat de kosten gingen worden van de reparatie. Leenauto meegekregen. Er werd gezegd dat de benzinetank vol was en dat ik de (leen)auto ook weer moest afleveren met een volle tank. Helaas bleek de benzinetank bij ontvangst van de auto lang niet vol te zitten. Ik heb 33 km gereden met de leenauto en ik moest voor € 38,59 tanken. Dom van mij dat ik zoveel getankt heb. Heb dit ook doorgegeven aan de receptie tijdens het ophalen van mijn eigen auto.

Bert uit Laurens 17-01-2020
8
Service 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Men probeerde xzo snel mogelijk het reserve onderdeel in huis te krijgen wat binnen 4 uur lukte

Henk uit Haaksbergen 16-01-2020
1

Ervaring: Zie hierboven Misschien een misverstand / of een klein fautje. De TWINGO PN-451-H niet in de werkplaats gweest

Eric uit Doetinchem 16-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Dit was ons eerste bezoek aan deze vestiging. Het is ons prima bevallen. Goed en vriendelijk geholpen vanaf het moment van de afspraak tot en met het afleveren na de servicebeurt van onze Ioniq electric.

Ronald uit Duiven 16-01-2020
8
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Auto voor grote beurt incl APK. Prima vervangend vervoer mee gekregen.

C.P.Wennekes uit BORCULO 16-01-2020
8
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: hebt niets te klagen.

M F C Rutten-Pol uit Huissen 16-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: prima

Johan Dalenoort uit Haaksbergen 16-01-2020
6
Service 7
Deskundigheid 3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Doordat de voor informatie de afspraak 2 uur en driekwartier zou duren heb ik zakelijk afspraken moeten afzeggen. Dit was dus niet nodig geweest. Jammer

Caroline. uit deventer 16-01-2020
9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: tevreden

angelino gomez uit didam 16-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: ik werd correct en deskundig geholpen

Fred uit Borculo 15-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snelle service en vriendelijke medewerkers

Rita Koerkamp uit Heeten 15-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijk aangegeven wat de kosten waren. Ook duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moest gebeuren.Zeer tevreden.

EAM uit apeldoorn 15-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed en snel geholpen

Bennie Ernst uit Gaanderen 15-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Binnen een paar minuten opgelost.

Henri uit Drempt 15-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik werdt snel geholpen

A Roelof uit Doetinchem 14-01-2020
10
Service 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: X

Ben uit Twello 14-01-2020
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ikbentevreden

John uit Doetinchem 14-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik wordt er altijd goed ontvangen en ze helpen me me altijd vriendelijk . Verder is de service er ook altijd goed ik kan geen nadeel over ze zeggen omdat dat er niet is en wat super is dat als ik mijn auto ophaalt hij eigenlijk altijd weer is gewassen top .

Trees Jacobs uit ZEVENAAR 14-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Er is een nieuwe band er op gekomen.

M.M.v.d.Berg uit Haaaksbergen 14-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: prettig, snelle hulp ,aardig personeel

Danny uit Apeldoorn 14-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goede en snelle service. Kon ook meteen dezelfde dag terecht. Vriendelijk personeel

paul uit doetinchem 13-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie bovenstaand

Ron uit Hummelo 12-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zowel bij het voortraject als de aankoop prima geholpen

Andre uit Duiven 11-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima online een afspraak gemaakt. Werd keurig bevestigd. Zo ver ik als leek kan overzien werd de onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Wagen werd keurig gewassen. Bij het ophalen van de auto had ik nog wat vragen over een aantal bedieningsmogelijkheden van de auto. Deze werden uitstekend beantwoord door de baliemedewerker. Ga zo door!

Gerjan uit Eerbeek 11-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Bij Herwers wordt altijd probleemoplossend meegedacht met de klant. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om de klant tevreden te stellen, en te helpen bij eventuele problemen.

J. L. uit Duiven 11-01-2020
8
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Heb alleen erg lang moeten wachten alleen voor het vernieuwen van 2 batterijtjes.

Ivo uit Duiven 11-01-2020
7
Service 8
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Helaas is bij het maken van een service/bandenwisselbeurt voor de 3e keer wat mis gegaan. 1e keer waren de zomerbanden met wieldoppen kwijt. 2e keer was er geen beloofd vervangen vervoer en nu waren de winterbanden kwijt. We mochten het vervangend vervoer wat langer houden en hebben een gratis onderhoudskosten gehad. Misschien verstandiger om 1 dag van tevoren te controleren of alles aanwezig is.

Aimée uit Zevenaar 11-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Arthur heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe auto. Bij de aflevering heeft hij alles van de auto duidelijk uitgelegd.

Peter uit Zevenaar 10-01-2020
2
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 3

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Service en klantvriendelijkheid op het niveau van nul.....

Brian uit Diepenheim 10-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vooraf goede afspraken gemaakt die ook keurig werden nagekomen

Dick Kuenen uit Varsseveld 10-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vriendelijke ontvangst - lekkere koffie - Goede kennis van zaken Prima service gedeelte van de reparatie viel zelfs nog onder de Hyundai Garantie Alleen uurtarief vindt ik te hoog.

Leo Brands uit Pannerden 10-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede en correcte afhandeling

Jan uit Kuiperije 10-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

G. Kraaijenbrink uit Zevenaar 10-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie bovenstaand

Hans uit Zelhem 10-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je wordt er altijd fijn geholpen.

Peter uit Deventer 10-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Het was duidelijk, vriendelijk en de koffie was goed.

Jan Willem uit Silvolde 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Niets toe te voegen

Gerard van Til uit Dietinchem 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gewoon heel goed.

Anita van Heel uit Doetinchem 09-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantvriendelijk. Duidelijk en transparante werkwijze.

Martien Arendsen uit 'S-HEERENBERG 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraken en alles wat afgesproken werd keurig uitgevoerd .!

Gerard uit Arnhem 09-01-2020
7
Service 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heb tot nu toe goede ervaringen met de behandeling en afhandeling van de vragen die ik had en heb. Vriendelijk personeel. Ik geef geen 5 sterren omdat ik op school ook nooit een 10 kreeg😀

Maurice uit Eibergen 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goed

Th.G.M. Heere uit Zelhem 09-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: uitstekend

Niels Staverman uit Tolkamer 09-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Nette ontvangst, snelle afhandeling en goede op de hoogte gehouden.

Broere uit Tolkamer 08-01-2020
6
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 3

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wij vinden dat de onderdelen van de Koleos nooit op voorraad zijn. zijn altijd duur uit omdat het goedkoopste onderdeel een levertijd van 3 maanden had en we mochten er niet meer mee rijden . Dus optie nr 2 GW aftapvul en aandrijfas. 860,00 euro . Vorig jaar 3 dingen vervangen voor dat het verholpen was. Wij zijn dus niet zo tevreden over Herwers. Ook vinden wij dat er veel wisseling is van personeel bij de balie . Omdat we zelf geen verstand van de auto hebben is er geen andere keus om hem bij jullie te laten maken .Zijn al jaren klant maar wil dit toch even melden .

Jeroen uit Silvolde 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne auto garage

Sjaak uit Didam 08-01-2020
8
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wij worden altijd goed geholpen en afspraken worden goed nagekomen.

Wim uit Babberich 08-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zzzz

Maria uit Arnhem 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd weer Tevreden

Roel uit Eibergen 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service en klantgericht

Theo Temmink uit Neede 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heel vriendelijk,goeie service,echt een fijn bedrijf

Jan uit Ruurlo 08-01-2020
7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Direct geholpen volgens afspraak.

Jos uit Doetinchem 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wat een enorme service verlenen jullie! Ik heb vorig jaar geen enkele rekening gezien. Het zit blijkbaar in My Renault+ pakket :) Ik werd zelfs gebeld dat mijn distributieriem vervangen moest worden en dat men dat had moeten zeggen toen ik auto jaar geleden kocht. Het werd gratis gedaan! Jullie hebben er een klant bij. De volgende auto ga ik weer bij jullie kopen.

Suzan uit Didam 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na een half uur kon ik mijn auto alweer meenemen terwijl er een uur voor stond.

Gosse J. Jong uit Duiven 08-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prettige en correcte communicatie. Je weet waar je aan toe bent.

Rob uit Arnhem 08-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mijn auto had een mankement en dat kon ondanks de drukte toch dezelfde dag nog in orde worden gemaakt.

R.Hensrils uit ZELHEM 07-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: zie boven

Ans uit Apeldoorn 07-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Meerdere bezoeken nodig voor het probleem opgelost lijkt. De benadering bijna elke keer heel goed.

GJ van der Plaat uit Apeldoorn 07-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik werd heel goed geholpen en er werd met mij meegedacht.

Wibo Sanders uit Beek 07-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Schade laten herstellen en onderhoudsbeurt.

Harke uit Doesburg 06-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Tijdig en correct en voorkomend bejegend.

Roy uit Giesbeek 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ben goed en snel geholpen door Erik fielt

Martin uit Haaksbergen 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed, netjes, betrouwbaar.

Henk van Limbeek uit Zevenaar 06-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ondanks drukte in de werkplaats en personeel krapste toch meteen geholpen om hinderlijke tik in de motor op te lossen.

Ralph uit Zevenaar 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks dat ik iets te laat was met het brengen vd auto was er geen commentaar en werd ik keurig geholpen. Netjes gebeld over een reparatie en dat de auto weer klaar was.

Tonnie uit Deventer 06-01-2020
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben op een correcte manier geholpen en Herwers informeert mij tijdig over aanvullende werkzaamheden. Wat ik iets minder vind is dat bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn en dat ik nog een keer zou moeten terugkomen om deze te laten vervangen.

Mondher Krifa uit Zeewolde 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

Ton Versluis uit Ede 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onze auto heeft de 1ste beurt gehad. Met wat ze gedaan hebben , rijden wij weer met plezier in onze auto .

Leny uit Doetinchem 06-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles is uitstekend verlopen volgens de gemaakte afspaken

Stephan uit Stokkum 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben super goed geholpen, goed geïnformeerd, prijzen kloppen en alle afspraken zijn na gekomen

Evert Huf uit enschede 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Service perfect ze staan altyd voor je klaar. En niets is teveel gevraagd.

Harrie uit Wessels 03-01-2020
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ben naar huis een nieuwe Captur gaan kijken bevalt me goed ziet er mooi uit en meer ruimte dan de vorige Captur

RM Visser uit tolkamer 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: uitstekend

Johan uit Eerbeek 03-01-2020
7
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na een jaarbeurt met accu vervangen bleek dat er een er een kapotte accu gemonteerd was.

L. Sneller uit Klarenbeek 03-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goede service, vervangend vervoer geregeld, schone auto.

Arnold uit Lobith 03-01-2020
8
Service 7
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het was voor ons de eerste keer bij Herwers wij zeer tevreden. helaas kon ik zelf niet bij zijn in verband met mijn ziekte COPD. maar mijn vrouw was zeer tevreden. en dat is voor mij belangrijk. Groetjes Aeh vd Kamp

Erik uit Deventer 03-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Oke

Arno Lankhof uit Aalten 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Een autobedrijf waar je als klant een heel goed gevoel bij krijgt,en waar voor een klant nog de tijd wordt genomen. Top

Sjoerd uit Nijmegen 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bij elke beurt of reparatie ben ik erg te spreken over de snelheid, de eerlijke communicatie en het goede contact met de medewerkers.

Jeannette uit Deventer 03-01-2020
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraak die gemaakt was bleek achteraf niet te kunnen om die tijd. Geen probleem auto werd bij mijn werk opgehaald. Kreeg een grote bus om de auto zelf weer op te halen. Dat vond ik wel een dingetje, omdat ik ooit eerder maar 1 x in een personen busje had gereden. Ik werd gebeld dat er wel wat meer gedaan moest worden als alleen een kleine beurt, maar ook dit kon allemaal voor 11.30 gemaakt worden en zo werd mijn auto weer netjes bij mijn werk kant en klaar en gewassen afgeleverd. Goede en fijne service en de auto rijd weer fantastisch dus ik merk zeker het verschil. Met vriendelijke groet, Jeannette de Caluwé

A. H. uit Wilp 03-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles klopt van A tot Z !

ELJ uit Arnhem 02-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Werd goed geholpen bij aankoop nieuwe auto

Wenke uit Neede 02-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: .

Annie uit Doetinchem 02-01-2020
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima

F van Hummel uit Duiven 02-01-2020
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je kan altijd bij jullie komen wordt dan vriendelijk behandeld en mag koffie pakken. Altijd belangstellend. Als dit zo blijf zal mijn volgende auto zeker bij jullie gekocht worden.

Hand uit Doetinchem 02-01-2020
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Er wordt altijd contact gehouden ingeval van reparaties etc. ter goedkeuring.

H.G.L. uit Oene 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een heel prettige ervaring om steeds weer bij Herwers Apeldoorn snel en correct behandeld te worden, door mensen die je kennen, die mee-denken en er alles aan doen om het de klant naar de zin te maken, ondertussen vakwerk leverend.

Anita uit Groenlo 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles verliep zoals afgesproken.

J.W.M. Wensing uit ARNHEM 31-12-2019
8
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijke benadering; jammer dat ze voor mij uit Arnhem wat ver weg zitten Zevenaar, vooral tijdens spitsuren

Eddie uit Groenlo 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: De auto gebracht voor een wintercheck + balanceren van de wielen. Ik had gekozen om te wachten. Het zou ongeveer 45 minuten gaan duren. Tijdens het wachten koffie naar keuze en zelfs een kop erwtensoep kon gepakt worden. Binnen 35 minuten was de controle en het balanceren van de wielen gereed. Kosten: service van de zaak. Van mij krijgen ze dan ook een dikke 10.

Laurens Elferink uit Lichtenvoorde 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer behulpzaam en vriendelijk

marian uit twello 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Kom er al jaren en heb er inmiddels mijn vierde nieuwe I 10 aangeschaft. De service is prima en ook de deskundigheid. Gewoon een top Dealer/garage

Suzanne Roelofs uit Huissen 31-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer positief, mijn auto kwam voor een terugroep actie maar ik twjjfelde aan de koppeling . Deze werd kosteloos getest. Kom er zeker terug voor verder onderhoud.

Jacqueline uit Apeldoorn 31-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ivm drukte kunnen uitwijken van Apeldoorn naar Deventer voor de APK. Heel fijn! Vriendelijk personeel. Minpuntje: de plaats waar je kunt wachten is erg koud/tocht. Na een uur breekt dat toch wel op.

Thomas uit Apeldoorn 30-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Snelle en goede afhandeling.

J uit Doetinchem 30-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Een prima garage,je

jos uit wehl 29-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed en klant vriendelijk ingesteld , Gezellige mensen . snelle oplossing voor een probleem .

Rosemiek de Boor uit Velp 28-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima en vooral prettige service

Sven uit Eefde 28-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik heb mijn oude Renault Zoe ingeruild voor een nieuwe in verband met het grotere accupakket en elke moderne kenmerken. Uitgebreid te woord gestaan, snelle levering en vragen punctueel opgevolgd.

Derk Klumpers uit Haaksbergen 28-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zeer correcte afhandeling !

ismet Bilici uit Doetinchem 27-12-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goed service

Gerard Kok uit Ulft 27-12-2019
7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Correcte service

Henk uit Hengelo (O) 27-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: heel prettige contacten met verkoop, balie medewerkers en met de monteurs

Eddy uit Wehl 27-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prima service! echter de accu was wel aardig aan de prijs..

Jan Kornegoor uit Needekooweide@gmail.com 27-12-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik heb mijn Renault Clio een poetsbeurt laten doen. Prima resultaat. Auto weer als nieuw. Medewerker heeft heel goed werk geleverd.

Bart uit Ruurlo 24-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: X

Frits uit Apeldoorn 24-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: geen verdere omschrijving

stef uit Gaanderen 24-12-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie hierboven.

Alex uit Arentsen 24-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

Magda uit Epe 24-12-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voordat ik het wist was mijn beurt klaar. Dus computer maar weer dichtgeklapt en thuis koffie gedronken.

B Nijboer uit Nunspeet 23-12-2019
5
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ondanks dat wij veel vertrouwen in de medewerkers hebben, is onze ervaring dat er nog eens wat stoort in de afspraken. Het invullen van dit formulier wordt moeilijk gemaakt doordat het er niet compleet op staat (telefoon ).

Marie Christine uit Doetinchem 22-12-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wat mij deze keer opviel: de jonge man achter de balie liep met mij mee naar de auto (doen ze altijd) en gaf mij bij de auto een hand(!) en wenste mij hele fijne feestdagen. Dat vond ik heel attent. Het zijn juist deze dingen die het maakt dat mensen kiezen voor jouw bedrijf/kantoor. Wij besteden daar bij ons op kantoor veel tijd aan. Wat beter kan bij Herwers is: de koffie. Goeie koffie is echt voor heel veel cliënten iets wat men zich herinnert!

B de Bruin uit Duiven 20-12-2019
4
Service 4
Deskundigheid 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voor de tweede keer ging het mis met de beurt in combinatie met de bandenwissel. Wederom kon ik op een tweede dag terugkomen voor de bandenwissel omdat de banden niet aanwezig waren. Tevens waren dit keer standaard zaken als ruitenwissers of een remblok niet op voorraad en moest ik ook daarvoor terugkomen. Ondanks dat er vangend vervoer klaar zou staan moest ik veel moeite doen om toch vervangend vervoer te krijgen. Uiteindelijk is dit gelukt. Bij de tweede keer zou de auto om 12 uur gereed zijn. Gedurende deze dag ben ik diverse keren door de dealer gebeld zonder dat er een bericht werd achter te laten. Als ik dan terug belde wordt er gemeld dat de auto nog niet klaar. Aan het eind van de middag werd ik opnieuw gebeld en bleek dat de auto al om 12.30 gereed was, terwijl mij telefonisch verteld werd dit niet het geval was. Ook bij de eerste beurt werden afspraken die ik had gemaakt met de verkoper niet nagekomen door de werkplaats en werd dit ook niet nagevraagd bij de verkoper. Ik moest hier zelf achteraan gaan. Daarna is het wel geregeld. Het had een kleine moeite geweest als de werkplaats contact had opgenomen met de verkoper.

Henk Breuker uit Doetinchem 20-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie boven

Tonny uit Ulft 20-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: snel en vakkundig

W Busch uit Neede 20-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ben prettig geholpen

J.W.M. (Jan) Van uit 8171 EH Vaassen 20-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het personeel is altijd vriendelijk

Marco uit Aalten 19-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: De schade is snel en goed gerepareerd.

A.M. uit Westendorp 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

wil uit wehl 19-12-2019
8
Service 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima geregelde afspraak.

Marion uit Zevenaar 19-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Geduldig en nogmaals navragen wordt ik te woord gestaan. De auto is veilig voor op de weg en het euvel wordt gelijk met de distributie riem in januari opgelost.

George uit Boekelo 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zeer vriendelijke en correcte mensen aan de balie.

Ans uit Etten 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na de wintercheck bleek er toch meer aan de hand te zijn met mijn auto. Was niet verstandig om er mee door te rijden. Goed overleg over de kosten en kreeg een leenauto zodat ik naar huis kon. Prima service!

Marinus Fetlaar uit Deventer 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heel netjes en vriendelijk ontvangen, en alles goed afgehandeld.

Jan uit Vorden 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ook prima , auto wordt gewassen! Super!

sjaak uit apeldoorn 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie hier boven

Simone Meijerink uit NEEDE 19-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede uitleg en advies

Mike uit Gaanderen 18-12-2019
2
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Service was goed; maar dan krijg je een rekening ...in mijn ogen buiten proporties

Alwine uit Arnhem 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vervangen linkerbuitenspiegelkapje was binnen 15 min vervangen kon er op wachten service is er prima en klantvriendelijk

Erik uit Lathum 18-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ongevraagd ook nog auto gewassen. Super service!

Jan uit Lobith 18-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Heb een deskundige uitleg gekregen van de reparatie.

Jos Ceelen uit Zevenaar 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed en deskundig geholpen

Ruud uit Gendringen 18-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alleen raar dat thermostaat lekte en na mijn opmerking dat die 1 jaar geleden vervangen was, er gezegd werd dat er 2 thermostaten in zaten????

Renee uit Silvode 18-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service

an uit westervoort 18-12-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: moest nieuwe batterijen in de sleutels. kon meteen en tevens even de bandenspanning en vleoistoffen gecontroleerd. petje af! Altijd heel geruststellend een bezoek aan jullie, en ik weer veilig op de weg! met dank!

Dirk uit Aalten 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed geholpen en klantvriendelijk

J.C. Pouw uit WESTERVOORT 18-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Er komt geen condens meer in

Aart uit Doetinchem 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alle personeel zeer vriendelijk, meedenkend en klantgericht.

Jan uit Doetinchem 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraken zijn nagekomen, auto prima schoon afgeleverd. Beurt zonder problemen uitgevoerd. Goede leenauto.

Henk uit Vorden 18-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: .

Paul uit Groenlo 18-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: gewoon zoals het hoort

Sjaak Gerritsen uit Zevenaar 17-12-2019
5
Service 4

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Om 08:00 uur afspraak voor bandenwissel. Was er kwart voor acht. Om half tien pas klaar. Dus zeker anderhalf uur voor een bandenwissel erg slecht.

Andries uit Deventer 17-12-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: N.V.T.

Peter uit Peters 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het was gewoon goed. De leaseauto ging voor de jaarlijkse beurt. Hij was snel klaar, ik werd netjes gebeld dat ik hem op kon halen. En hij was zelfs helemaal schoongemaakt van binnen en van buiten. Top! Gerrie Wisselink (vriendin van Peter Peters)

Erick uit Duiven 17-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alles prima. Alleen de tijd dat de bandenwissel met wintercheck duurde was lager dan verwacht. Gelukkig had ik mn werk bij me.

Ronald uit Apeldoorn 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een fantastisch bedrijf Service staat hoog in het vaandel en is niet alleen gericht op geld verdienen Na ervaringen met diverse garages is het een verademing om te weten dat ze nog bestaan Blijf alstublieft zo doorgaan

Antoine uit Westervoort 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Geen bijzonderheden te vermelden

Adri uit Deventer 17-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd correct en goede service

Hans uit Doetinchem 17-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Even binnenlopen en het probleem werd direct opgelost.

Robert Tubbergen uit Arnhem 17-12-2019
6
Service 8
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik kwam voor een probleem met het wiel, er werd een oplossing aangedragen, maar deze bleek het niet te zijn. Dus moet nu weer terug. Wel vriendelijke service. Ik zou toen ik dat meldde terug gebeld worden, maar dat gebeurde niet.

Jeroen uit Didam 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Fijne vergelijkbare leenauto, de schade was eerder hersteld dan gepland.

J.L.R. Krijns uit Deventer 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

Ellen Begieneman uit Warnsveld 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wij zijn klant sinds 2005 bij Herwers . Altijd in alle opzichten goed en vriendelijk geholpen. Vorige week heb ik een andere auto gekocht in Hengelo . Alles verliep gemoedelijk en rustig. Ook de aflevering kreeg ik meer dan voldoende uitleg over de andere auto .

Yolanda uit Apeldoorn 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed geholpen.

Désirée uit Apeldoorn 15-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vooraf ben ik benaderd voor het maken van een afspraak, die keurig bevestigd werd o.v.v. inhoudelijke details. Erg prettig dat er meegedacht wordt. Op de dag van de onderhoudsbeurt wilde ik de auto graag eerder ophalen. Dit had ik vooraf niet aangegeven. Het onderhoud stond anders ingepland. Direct werd er overlegd met de werkplaats wat mogelijk was zodat ik mijn auto toch op mijn gewenste moment mee kon krijgen. Zowel bij het brengen als ophalen worden bijzonderheden of aandachtspunten met mij doorgenomen incl. de kosten. Ik wordt persoonlijk welkom geheten bij de receptie maar ook tijdens mijn verblijf in de showroom (door andere medewerkers). Naast het goede onderhoud, staat men met een vriendelijk woord en koffie klaar. Fijne dealer.

Ron uit Duiven 14-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wintercheck werd op afgesproken tijdstip uitgevoerd en was op afgesproken tijd klaar. Goede uitleg over de uitgevoerde check en resultaten.

R.A Peer uit Arnhem 14-12-2019
9
Service 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: zeer goed

Ton uit Doetinchem 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het is toch gewoon meer dan top. dat je wagen na een onderhoudsbeurt schoon van binnen en buiten weer klaar staat. Geweldig.

Mario uit Zevenaar 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Kom al bijna 10 jaar bij Herwers Zevenaar, Je wordt er altijd vriendelijk behandeld, goede communicatie, ze denken met je mee, wat wil je nog meer Een garage waar je graag weer naar toe gaat. M.v.g. Mario Koppen

Eric uit Zevenaar 14-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles netjes verzorgt Ik had achteraf een leenauto nodig welke niet was gereserveerd door mij maar het werd netjes opgelost Perfect dank daar voor

Marije uit Doetinchem 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima!

J uit Babberich 14-12-2019
7
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijn dat jullie met mij meedenken. Waardeer ik. Met sommige dringen is soms een twijfel tot hoe ver vervangen / repareren nodig is. Is het nodig of verkoop?

van der Sman uit Hengelo 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Onbetrouwbare ventilator/aanjager in onze Clio van (pas...) 8,5 jaar oud, draaide dan weer niet, dan weer wel.... Door meedenkende garage-medewerker een gebruikt exemplaar gezocht, gezien de kosten van 'n nieuwe....Compliment! Deze is snel en goed gemonteerd en alles draait weer perfect! Overigens: levensduur van de vervangen ventilator -van Frans fabricaat- valt ons zwaar tegen, zo'n simpel onderdeel hoort m.i. een autoleeftijd mee te gaan......

C.J.Th. Liebrand uit Ulft 14-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk personeel, altijd een lekker bakkie koffie en een luisterend oor naar de klant. In het verleden was dat soms anders en had ik het niet zo op Herwes en dat is in de history wel terug te vinden. Maar dat laten we achter ons, het is goed zo.

Ron uit Westervoort 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goede duidelijke informatie

Jurgen uit Neede 14-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles top geregeld!

jos thuijs uit doetinchem 13-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8

Ervaring: zie voorgaande opmerking

Wilma de Warle-S uit GROESSEN 13-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snel geholpen, en nog telefoontje daarna.

Jan van den Boom uit Tolkamer 13-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je wordt vriendelijk te woord gestaan en afspraak is afspraak. Zijn er duurdere reparaties of vernieuwen van banden dan wordt dat eerst met de klant besproken.

ABC Capital uit Arnhem 13-12-2019
7
Service 6
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Lease auto heeft een onderhoudsbeurt gehad, geen terugkoppeling op gehad en auto werd pas na 17:30 uur terug bezorgd, terwijl ik had aangegeven dat 17:00 uur als laatste mogelijk was. Auto gehele dag in de garage geweest.

Catharine uit Apeldoorn 13-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke, service gerichte benadering

Kamperman uit Doetinchem 13-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Marcel Klomps heeft ons prima geholpen.

Louis uit Breda 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alle lof naar Arthur Eijbersen, het gehele traject tot aan de levering van onze nieuwe auto met aandacht gedaan. Ondanks de drukte voel je de goede sfeer bij Herwers Zevenaar. Kortom, top!!

Ben Sales uit doetinchem 12-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: wordt snel geholpen inclusief,koffie en een krantje

Hanny Slovacek uit Zevenaar 12-12-2019
8
Service 7
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Minpuntje: ik heb per email een afspraak gemaakt voor een winterbeurt en aanvraag voor verlenging van de Renaultpas maar werd daarna toch gebeld door Renault Zevenaar omdat de agenda op internet niet gelijk is aan de agenda van garage Zevenaar. Ook was niet doorgegeven dat ik mijn Renaultpas wilde verlengen.

F uit Neede 12-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na overleg met Renault Nederland een onderdeel dat nog niet kapot had mogen zijn , bij zo'n jonge auto , 100 procent vergoed en gratis vervangen. Top !!!

Arie Dijkhuizen uit Ruurlo 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: CORRECTE ONTVANGST,MONTEURS MET KENNIS VAN ZAKEN,PRETTIGE OMGANG MET PERSONEEL EN MIJN INZIENS ZEER BETROUWBAAR WAT JE EEN GERUST GEVOEL GEEFT DAT JE NIET TE VEEL BETAALD.

Rob uit Velp 12-12-2019
9
Service 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Netjes en vlot geholpen met terugroepactie.

Rene uit Doetinchem 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Aangezien ik een monsterrekkenig gepresenteerd Kreeg. ben ik toch goed geholpen. Misschien volgende keer een Gtr als leenauto?

Cor Vos uit Hoogvliet 12-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik woon in het westen van Nederland naar rijd graag de 160 kilometers naar het gemoedelijke Doetinchem. Als grote verassing wordt de twee jaar oude auto van binnen en van buiten schoon gemaakt. Je hebt het gevoel dat je in een compleet nieuwe auto vertrekt.

Joop uit Apeldoorn 11-12-2019
2
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn ervaring is dat de klant echt als mens behandeld word bij Herwers en niet zoals bij andere garage's als een nummer. (Eigen ervaring).

Geert Wanders uit Zevenaar 11-12-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Garantie werkje bestond uit het vernieuwen van de Software R-Link. Dit heeft de hele dag in beslag genomen, en nu worden de achter sensoren niet uitgeschakeld tijdens het achteruit rijden met de aanhanger.

Femke uit Netterden 11-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer tevreden. Een aanrader!

J uit Twello 11-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed en zonder poespas.

jan uit Laag-Soeren 11-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zeer positief

Willie uit Duiven 11-12-2019
7
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snelle service zowel aan de receptie/werkplaats Aandachtspunt mbt de wintercheck, Verlichting, aanwezigheid reservelampen niet af gevinkt liggen wel in het dashboard kastje?

Frauke uit Apeldoorn 11-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Precies volgens afspraak verlopen.

Fred uit Borculo 11-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Als klant wordt je super geholpen door vriendelijke medewerkers.

Mark Wichmann uit Doetinchem 11-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Werkelijk. Zelden zo'n prima en vriendelijke service meegemaakt bij een autobedrijf.

c.v.schendel uit Deventer 10-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer klantvriendelijk

Willy uit Doetinchem 10-12-2019
9
Service 7
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles volgens afspraak verlopen...

raymond uit ZELHEM 10-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks de drukte toch nog tijd om een extra rep. uit te voeren.

Willem van Dijk uit Duiven 10-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima.

B.w. uit Didam 10-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede service

Eddy uit Terborg 10-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Altijd bereid om te helpen en dat op een super klantgerichte manier

Audry uit Didam 10-12-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima geholpen met het omzetten van de winterbanden...

Wim uit Babberich 10-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zzzz

Dini uit Twello 10-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Je word altijd goed te woord gestaan. En in de garage snel geholpen als je een afspraak heb ge maakt!

Peter uit Oldenzaal 08-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Over algemeen tevreden

van Kastel uit Vaassen 08-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: klantvriendelijk, goed

Jannie uit Heino 08-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn ervaring was heel goed. het ging allemaal heel vriendelijk en snel.

Rene Thus uit Zevenaar 07-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goede Service en mee denken

Coby uit Apeldoorn 07-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Hoe vaak ik ook kom men is altijd hartelijk!

Rob uit Doetinchem 07-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk, duidelijk. Als leenauto deze keer ook een Kona en niet een kleine leenauto.

J. C. Kanter uit Deventer 07-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vriendelijk en correct geholpen.

Pieter/Margreet uit Eerbeek 07-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vooral auto wassen is voor ons een pré

Karin uit Zevenaar 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede ontvangst , duidelijk, houden zich aan de afspraken, wassen zelfs de auto, zetten klokje terug op wintertijd ! Erg betrokken en goed

Chris uit Silvolde 07-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wij zijn Nieuwe klant en ervaren het bezoek als zeeer prettig, wij hopen dat dit in de toekomst zo blijft. Duidelijke uitleg directe communicatie zowel door monteur als chef werkplaats. Eindelijk een bedrijf zonder hoog ego gehalte, we voelde ons zeer op gemak heerlijke koffie.

Pieter uit Arnhem 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Uitstekend

Olaf Tiggelbeck uit Doetinchem 07-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service, auto was erder klaar dan afgesproken en de auto was gewassen.

Af Broer uit Vaassen 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na besproken de beurt. De extra's kunnen afzeggen. Gelukkig zonder tegenspraak....waarom het wel nodig is bla bla, zoals ervaren het vorige jaar. Uitstekend gedaan heden.

Jackelien uit ‘s-Heerenberg 07-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Top!

Hans uit Duiven 06-12-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Met nog geen 75.000 km op de teller moet mijn automatische versnellingsbak vervangen worden. Dat is al slecht op zich. Het vaststellen dat dit nodig was kostte twee afspraken. Toen ik, zoals afgesproken, mijn auto om 8 uur kwam brengen, was het vervangend vervoer niet beschikbaar. "oh, u bent er al....? we hadden u nog niet zo vroeg verwacht. U krijgt een auto van een verkoper, maar die beginnen pas om 9 uur." Vreemde gang van zaken als je een tijdstip afspreekt. De grootste teleurstelling kwam een dag nadat ik de auto met nieuwe bak had opgehaald. In de buurt van Utrecht slaat de auto groot alarm: GEVAAR, elektrische storing, rood accu lampje, rood stop teken, luid gepiep van het alarm. Ik naar de rechterrijstrook, de melding verdwijnt, wel een melding 'start en stop actief'. Even later weer hetzelfde alarm. En dat gaat weer weg na 10 seconden. En komt weer terug en weg en terug. Ondertussen rijdt de auto geheel normaal verder. Gestopt bij het eerste de beste tankstation, motorkap open om te kijken of er wat loos is. Niets te zien. Auto start nu niet meer; 'voertuig controleren' en oranje steeksleutel in beeld. Herwers gebeld met dit verhaal, inclusief de melding dat dit een dag na het vervangen van de bak is. Door de telefoniste doorverbonden met Renault Route Service, uiteindelijk afgesleept, via leasemaatschappij andere auto etc. Wat me nu het meest tegenvalt is dat er vanuit Herwers geen contact meer is gezocht met mij. Als er zoiets vervelends gebeurd een dag nadat je bak vervangen is, ben ik van mening dat je contact moet zoeken met je klant. En met je collega dealer in Utrecht om de oorzaak te bespreken. Helaas; tot op dit moment taal nog teken vanuit Herwers. Aangezien dit niet de eerste keer is dat ik na een onderhoudsbeurt weer terug moet naar de garage denk ik nu dat het aan de kwaliteit van de monteurs ligt. Voor mij reden het volgende onderhoud niet meer in Zevenaar te laten uitvoeren.

Ton uit Eefde 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Door startprobleem bleef ik steken in Doetinchem. Na telefonisch contact met de service van Hyundai kwam na een kwartier reeds een monteur. Deze heeft ons weer op weggeholpen zodat we in Zutphen verder het probleem konden oplossen.

Anita Bakker uit Herwen 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd vriendelijk ontvangst en er wordt rekening met mijn belangen gehouden. En de professionaliteit is top.

JG te Grootenhui uit Terborg 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snel, betrouwbaar en zeer deskundig

Wieteke uit Amersfoort 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Qua service overtreffen ze hier steeds weer onze verwachtingen!

Peter Jager uit Lathum 06-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Nette zaak waar je als klant wordt behandeld.

van der Maat uit Gendringen 06-12-2019
6
Service 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: ik was 2 x in de garage, eerst een hele middag wachten om mijn navigatie systeem up to date te krijgen, is niet gelukt, daar na een uitnodiging van de receptie voor een terugroep beurt van renault, die is denk ik (ik heb er geen verstand van) goed uitgevoerd, netjes gebeld dat hij klaar was .

Dick Gardien uit RIETMOLEN 06-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Heb 1 ruitenwisser besteld. Werd keurig afgeleverd en werd door monteur gratis op mijn autoruit gemonteerd. Klasse.

Natascha uit Apeldoorn 06-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima, heb gewacht met een kop koffie en met een uurtje was het klaar. Auto nog gewassen voor me, dus helemaal goed.

Paul Zents uit Vorden 06-12-2019
7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: goede service prima behandeld

Stephan Sloot uit Zevenaar 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Herwers zevenaar met zijn/haar medewerkers zijn zeer behulpzaam, meedenkende en in oplossingen handelende werknemers. Luisteren en handelen. Dus garage herwers zevenaar TOP. Renault nederland ? ( Dus NIET herwers ) Mijn rol-hoeden-plank rolde erg stroef terwijl die bij aanschaf auto in maart 2019 soepel en snel oprolde. Heb van herwers onder garantie keurig een nieuwe gekregen maar deze lijkt minder van kwaliteit en rolt ook minder snel/soepel. ???? Is het produkt aangepast??

Nancy uit Doetinchem 06-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne zaak prettig Personeel . Je wordt direct geholpen .

jans Niezing uit Ugchelen 05-12-2019
4
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Slecht

Ton Asselman uit Borculo 05-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mijn ervaring is erg prettig, zowel de service/ kennis van zaken, als de omgang met de mensen (klant).

Harry uit Zutphen 05-12-2019
10
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Klantvriendelijke, kundige en correcte wijze behandeld bij aankoop nieuwe Clio. Met een heerlijle taart bij het ophalen van de auto

Rob uit Raalte 05-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik ben bij de garage geweest voor het wisselen met winterbanden en daarbij snel en vakkundig geholpen.

Han uit Raas 05-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Er is een heel gedegen onderhoud uitgevoerd waarbij niets over het hoofd is gezien. Baliemedewerkers zijn zeer deskundig en zijn vriendelijk.

Roel uit Doetinchem 05-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alles goed geregeld

Ydwine uit Doetinchem 05-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Fijn ontvangst, snelle reparatie

A. van Etten uit Lobith 04-12-2019
5
Deskundigheid 5

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Auto naar wintercheck gebracht. Duidelijk hoorbaar was een defect lager van waarschijnlijk een spanrol. Na de check was alles prima in orde, zei men. Hoewel een proefrit niet bij de wintercheck hoort, was het geluid al bij het draaien van de motor duidelijk hoorbaar. Vermelding van dat probleem was op zijn minst op zijn plaats geweest. Bovendien kreeg ik twee dagen later van een buurman te horen dat één van de twee kentekenlampjes het niet deed. Dat valt wel onder de wintercheck.

Bert uit 's-Heerenberg 04-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Betreft het eerste bezoek na aankoop van een nieuwe Hyundai Ioniq. De reden was een modificatie van de waterpomp en de (winter)bandenwissel. Snel en vriendelijk geholpen. Klaar terwijl ik gewacht heb in een comfortabele leeshoek met een lekkere kop koffie.

Mark uit Doesburg 04-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zoals altijd vriendelijk geholpen en een duidelijke uitleg over de werkzaamheden.

B. van Dijen uit Arnhem 04-12-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: en goed en servicegericht bedrijf

Aloys uit Roes 04-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben al jaren klant bij de Fa Herwers en ben nog steeds tevreden.

Rita uit Arnhem 04-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Klantvriendelijk geholpen

Gea uit Neede 04-12-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Snelle goede service

L.B. uit Huissen 04-12-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Technisch en in vriendelijkheid van het personeel is Herwen een prima bedrijf om je auto up to date te houden.

Loiise uit Doetinchem 04-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk aan de balie en weer wegrijden met een gewassen auto! Topservice?

Chris uit Eibergen 04-12-2019
8
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

P F Boomsma uit Westervoort 04-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De afhandeling was prima, alhoewel een telefonisch opgegeven probleem niet was geregistreerd

Edwin uit Duiven 03-12-2019
2
Service 2
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afgelopen maanden is mijn meerdere malen beloofd om teruggebeld te worden. Daarvoor is excuses gemaakt dat er niet teruggebeld wordt. En wat gebeurt er nu weer, ik word niet teruggebeld. Ik begin er een beetje genoeg van te krijgen. Begin soms te denken moet ik andere garage moet gaan zoeken waar ik me meer klant kan voelen.

Peter uit Winterswijk 03-12-2019
3
Service 3
Deskundigheid 3
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Doel: winterbanden opzetten en wintercheck om 11.15 uur. Prima te woord gestaan door een baliemedewerker. Na een uur was de auto klaar (prima, ik heb er op gewacht in de showroom Met een aangeboden kop koffie). Toen ik met de auto van Herwers Doetinchem naar Winterswijk, mijn woonplaats reed, begon in Varsseveld (na zo’n 15 km rijden) het ‘reparatielampje’, het ‘bandenspanningslampje’ te branden en kwam er een melding dat de wielsensoren gecontroleerd moesten worden. Heb de auto aan de kant gezet en de garage gebeld en in overleg besloten (als dit mogelijk zou zijn) terug te rijden naar Herwers Doetinchem (weer 15 km). Ik vond dit linke soep, maar wat kon ik anders. Bij Herwers Doetinchem aangekomen Werd door een baliemedewerker gecontroleerd wat er aan de hand was (zonder enige uitleg) en heb ik een half uur moeten wachten tot de auto weer de werkplaats in ging. na wee een half uur kwam de betreffende monteur me vertellen dat de ‘wielcontactpunten’ nu wel goed ingesteld waren. ‘Soms ‘pakken’ ze niet, werd er gezegd. Ik geloof echter dat eea vergeten was. Geen verdere uitleg, geen excuses en de baliemedewerker heb ik nooit meer gezien...... de hele sessie heeft me 3,5 uur gekost, heb een andere afspraak om 13.00 uur moeten afzeggen en 30 km om moeten rijden. Nogmaals geen enkel excuus.

Jos Hogenkamp uit Doetinchem 03-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: wij begonnen met de H200 bestelbus met achterklep en achterbank in de cabine de 2e werd de vernieuwde H200 met achterdeuren en geen achterbank in de cabine om zo meer pakruimte te creeren en een zij schuifdeur. Wij hebben heel Europa door gereden met handel en vakantie geweldige ruimte. Ook voor de sportfietsen, Wielrennen de Alp D"hues 6 keer op en neer en nog meer Tour de France bergtoppen. Wij missen de H200 nog steeds maar aangezien wij de ruimte niet meer nodig hedden zijn wij overgestapt op een kleinere Hyundai met verhoogde chauffeur stoel. Altijd prettig om even voor een hoofdbeurt te gaan buurten, lekker bakkie koffie doen enz. De services is goed en prettig, wij hopen dat wij met deze iX20 nog jaren vooruit kunnen maar als dat niet gaat nou ja dan even kijken of er nog eens een nieuwe inzit????? Wij wensen U allen Succes en bedankt

J. Molenkamp uit Doetinchem 03-12-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service. Afspraken worden nagekomen. Onderhoud en reparatie prima gedaan Alles duidelijk uitgelegd.

Vera uit Doetinchem 03-12-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Voor alles tijd en een oplossing.

Rik uit Deventer 03-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie boven

Dikki uit Arnhem 03-12-2019
7
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wij hebben tot nu toe 1 Clio en 2 Nissan Note's gekocht bij Herwers en kwamen nu met een Elders gekochte Captur, maar de service is ook bij deze auto perfect.

Ton uit Heeten 03-12-2019
7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zowel de service als de reparaties zijn goed, maar wisselend. Soms worden mankementen over het hoofd gezien. Ook de telefonische bereikbaarheid is matig. Het lukt maar niet mijn juiste telefoonnummer te gebruiken

Robin van Ark uit Hoenderloo 03-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Door omstandigheden moest de auto van het weekend blijven staan, Dit is tijdig aangegeven waardoor ik mijn werk beter kon inplannen. Service was ook top! Bedankt iedereen!

Manon uit Doetinchem 03-12-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wintercheck uitgevoerd.

Ron uit Neede 02-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Eerlijk advies en de afspraak goed na gekomen.

Dian uit Goor 02-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Nog steeds top service

Doree uit Arnhem 02-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Netjes geholpen

Hans uit Zelhem 02-12-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: tevreden

A E Sonneveld uit Ugchelen 02-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: betrouwbaar

A E Sonneveld uit Ugchelen 02-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: betrouwbaar

Marja uit Eibergen 02-12-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk en vakkundig.

Toos uit Gendt 30-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk ontvangen en aandacht bij aangeven van problemen.

A. Otten uit Apeldoorn 30-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Super goed geholpen ondanks alle drukte.

Klaas Visser uit Huissen 30-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie boven

K.H.S. plume uit GROENLO 29-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede ontvangst korte wachttijd

Kees uit RUURLO 29-11-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bij het brengen goed door genomen wat de klachten waren. Na een paar uur werd aangegeven dat er nog wat mankementen waren. Deze laten herstellen. Jammer dat het updaten van de navigatie ongeveer 130 euro kost.

Jeanet uit Doornbos 29-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraken worden altijd nagekomen, goede ontvangst en afstemming, service prima

Aloys uit Lichtenvoorde 29-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Er wordt naar je geluisterd

Judith uit Deventer 29-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je wordt snel geholpen en men denkt met je mee. Goede service altijd.

Jan uit Morrenhof 29-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles is gegaan en gedaan zoals het moet. Ben al 25 jaar klant en nooit klachten

Bart uit Eibergen 29-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bovenstaande zin zegt bijna alles, vind ik.

Fried Koenders uit Zevenaar 29-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede service en prettige ontvangst.

Hillie uit Hengelo Gld. 29-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben voor het eerst klant. Fijne en persoonlijke kennismaking, alles lag keurig klaar. Duidelijke uitleg van de onderhoudsbeurt en de kosten. Helaas kwam er meer werk bij maar dit werd prima telefonisch overlegd en kortgesloten. Uitstekende eerste ervaring, complimenten aan het team. Ik kom zeker terug! Hartelijke groet, Hillie Schut

Marco Rutgers uit DOETINCHEM 28-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer vriendelijk personeel, wintercheck laten doen. Klkein minpuntje was dat het kapotte achterlicht niet gemaakt was. Daardoor later nogmaals terug, alsnog deskundig verholpen door een vriendelijke monteur.

Gert uit Didam 28-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Overal is er een oplossing voor ,word altijd netjes en vriendelijk geholpen. 27 november 4 nieuwe all seassons Banden monterenRZ

Peter Geenen uit Haarlo 28-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prettig contact, zeker omdat ik vandaag, een dag na de bandenwissel, direct langs kon komen voor herstel van een "foutmelding".

Ab uit Oosterhout(gld) 28-11-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Herstelwerkzaamheden aan lekkende versnellingsbak keerring en vervanging van complete koppeling onder garantie vervangen. Auto was 4 jaar oud, 38000 km gereden. Nieuw gekocht (dec 2015) bij Bochane/Herwers en is daar ook jaarlijks in onderhoud geweest.

Leon Urlings uit Arnhem 28-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: .

Paul uit Arnhem 27-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Iedereen is aardig en ik werd goed geholpen

Pieter Roozendaa uit Hengelo Gld 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed,accuraat,vriendelijk.

Kees uit Spakenburg 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Alles goed opgelost

Thgeo uit Arnhem 27-11-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn laatste bezoek was om de auto de beurt te geven, reparatie van de sluiting van de achterklep en bandenwissel (winter banden) Blijkt de binnenkant van de achterklep niet goed te zijn geplaatst. Moest ik terug naar de garage om dit te laten herstellen.

Irmgard uit Duiven 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Auto moest voor beurt en ik werd keurig naar het werk gebracht en aan einde vd dag weer opgehaald! Service hoor!

Henk Muller uit LIEREN 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Top

Chantal Drent uit Harderwijk 27-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: klantvriendelijk, duidelijke communicatie

Anton uit Zevenaar 27-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service zoals ik gewend ben van Herwers.

Hans uit Daams 27-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk personeel. Houdt zich aan de afspraak. Alles netjes geregeld.

Christel uit warnsveld 27-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service en erg klantvriendelijk

Kees uit Arnhem 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zoals altijd: correct, goed werk en waar voor het geld

HJ Heuvelink uit Zelhem 27-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima behandeld

Dirk uit Arnhem 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede voorlichting over de verwachte prijs en werkzaamheden.

Miriam uit Arnhem 27-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service en vriendelijke mensen

Catherine uit Lichtenvoorde 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: .

Annemarie Zegers uit Arnhem 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Puntenlijst doorgelopen voor de beurt en wat nog in orde was hebben ze niet vervangen.

van de Burgt uit Doetinchem 27-11-2019
7
Service 8
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: -

Siep uit Arnhem 27-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Na een klein ongelukje even naar Herwers Arnhem geweest, bijzonder plezierige ontvangst en direct doorgepakt en binnen 25 minuten stond ik weer buiten bij een gerepareerde auto. De service hier staat in een bijzonder hoog vaandel.

Leo uit VARSSEVELD 26-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gastvrij, zorgzaam en hulpvaardig.

Jillis Smids uit Angeren 25-11-2019
5
Service 5
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Op zich goed geholpen maar het duurde me te lang af.... Van tevoren had ik gevraagd naar de verwachte duur. Dit bleek 40 minuten te zijn. Er kwamen wat klanten aan de balie tussendoor en wellicht kwam het daardoor, maar uiteindelijk werd het 1 uur en 10 minuten voordat het zover was dat ik weer op weg kon.

Rob uit Arnhem 25-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Totaal goed

Christiaan uit Arnhem 24-11-2019
5
Service 7
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Was vorige week voor een 60.000 beurt bij Herwers. Na afloop was ik allerlei instellingen kwijt (o.a. radio, AC, verlichting). Dat zou toch anders moeten, lijkt me. Communicatie was verder prima. De kosten voor de beurt vond ik wel aan de hoge kant.

Dick uit Doetinchem 23-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Goed

Diny uit Arnhem 23-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed behandeld

van Oene A uit Arnhem 22-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles duidelijk uitgelegd over de kosten,gebeld dat er wat extra's moest gebeuren en auto op tijd klaar

E. Janssen uit Velp 21-11-2019
4
Service 4

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mijn schoonzus stond met een lekke band op de A12, waar ik Eric Janssen (SV-132-V) ben komen helpen, ik heb geprobeerd met de spuitbus de band op te pompen wat niet is gelukt ( het slangetje sprong van de ventieldop af en de hele zijkant van de auto zat onder de witte smurrie. Vervolgens is ze met Van Amerongen naar Herwers gebracht (Chapeau hiervoor) waar wij een uur hebben kunnen wachten voordat de auto naar binnen ging om te maken (dachten wij) hierdoor heb ik gevraagd of ze echt begonnen en ben ik uiteindelijk gegaan (want de winkel moest weer open) na ca 20 minuten krijgt mijn schoonzus te horen dat er helemaal geen nieuwe band is (dat weten jullie toch meteen) en dat ze kan gaan ????? Zonder leen auto?????? en morgenvroeg de auto kan ophalen. De volgende ochtend was de auto echter nog niet klaar. Uiteindelijk na een half uur lag er een nieuwe band op en mocht de auto mee. Echter hebben jullie de schade aan het spatbord (wielkast) niet gerepareerd en de auto ook niet gereinigd aan de zijkant waar ik wel om had gevraagd omdat ik niet weet wat voor een rommel er uit die spuitbus komt. Wat wel zou gebeuren. Hier word nu netjes een afspraak voor gemaakt op donderdag 21-11-2019 maar ondanks het My renault pasje krijgt ze wederom geen leenauto?????? waarom moet ik dan dat pasje aanschaffen?????

Pieter-Jan uit Enschede 21-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prijs afgesproken zoals vooraf geoffreerd. In 1 dag geregeld. Nette leenauto. Jammer dat achterlicht kapot was na de beurt, helaas niet opgemerkt

Wim uit Zetten 21-11-2019
9
Service 7
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Precies in het nakomen van afspraken. Wel vind ik het prettig als de rekeningen wat sneller betaald kunnen worden.

Gradus uit Doetinchem 21-11-2019
7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke behandeling

Ron Wiersma uit Beek 21-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zonder echte afspraak, meteen geholpen en ook het probleem zelfs werd snel opgelost.

Willie uit Ulft 21-11-2019
8
Service 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ondanks afspraak tochnog 1/2 uur moeten wachten omdat afspraak vergeten was.

Adrie Boone uit ZEVENAAR 21-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: attent en goed meegedacht met vraag klant

Otto uit Arnhem 21-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gewoon goed zoals altijd!

Ruud uit Apeldoorn 21-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onder genot van een paar kopjes koffie kon ik wachten bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan mijn auto. Tevens heb ik het aanwezige autonieuws kunnen ben bekijken. Alleen kon ik geen proefrit maken daar de auto niet aanwezig was.

Henk uit Zevenaar 21-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Klantvriendelijk en deskundig

Bert Middeldorp uit APELDOORN 21-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles naar behoren uitgevoerd. Van te voren een prijsopgave gegeven en jullie hebben je daar ook keurig aan gehouden. Ook binnen de afgesproken tijd klaar.

Jan uit Bemmel 21-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Afspraak is afspraak en je wordt keurig en zeer vriendelijk ontvangen.

erik uit gendt 20-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zeer klantvriendelijk,goede uitleg,niks moet alles kan mentaliteit

Marjo uit Duiven 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijn geholpen bij de receptie. De leen stond al klaar. En netjes gebeld toen de auto klaar was.

Erik Berkelder uit Duiven 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Heel prettig en snel geholpen

Joop v.d.Brink uit 's-Heerenberg 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zoals hierboven reeds vermeldt okidoki. De ontvangst als vanouds hartelijk, men toonde belangstelling en de koffie was prima. Ook de onderhoudsbeurt werd op uitstekende wijze uitgevoerd. Hierna wordt je auto schoon (wasstraat) afgeleverd. Wat wil je nog meer !!!!

MTJ Scholten uit HAAKSBERGEN 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gewoon goede service

Johanna uit Doetinchem 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Uiterst vriendelijke benadering en alle werkzaamheden volledig naar wens.

Teun Hartgers uit Houten 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Bandenwissel, lekker kopje koffie en een prettig gesprek met een verkoper over de nieuwe Captur en eventueel een (volgende) Scenic.

Ria uit Arnhem 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede uitleg over onderhoudsbeurt, allemaal heel vriendelijk. Betere autobedrijf is er niet volgens mij. Koffie en fruit staat altijd klaar. Een dikke 10.

F.A. Emons uit Harskamp 20-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke uitleg vooraf: wat wordt er gedaan, wat voor soort beurt, wat kost het standaard en wat zijn de extra kosten als er iets wordt geconstateerd. Auto netjes gewassen weer afgeleverd.

André Bongers uit Apeldoorn 20-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Kwamen er voor bandenwissel maar gaven aan dat de auto een update moest hebben. Ook meteen meegenomen. Top

JCPM. uit Bemmel 20-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service maar wel prijzig. Fijne koffieruimte , maar mis wel wat meer ochtendbladen .

Lia uit Velp 19-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk personeel,erg prettig geholpen.

G Hulleman uit Olst 19-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed

Th. Ankersmit uit Didam 19-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: uitstekend geholpen en duidelijke afspraken.

Teun Regelink uit Zelhem 19-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Fijne garage en ook nog deskundig waar maak je dat nog mee. Bij Herwers top.

Gerrit uit Arnhem 19-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ben heel tevreden.

Anne Fokke uit Apeldoorn 19-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantgericht en constructieve plezierige contacten

Peter Möller uit Hengelo 19-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Helemaal super. Wanneer je geld mag of moet uitgeven, dan graag hier. Alles klopte!

geert uit babberich 18-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed

Kailash uit Gaanderen 18-11-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ben goed geholpen

marian uit twello 18-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Als we bij herwers deventer komen worden we altijd zeer vriendelijk ontvangen. Als we problemen enof schade hebben worden we netjes en deskundig te woord gestaan. We hebben net onze vierde Hyundia I10 gekocht dus dat zegt ook genoeg over hoe wij over filiaal Herwers Deventer denken

H.J. Wevers uit Winterswijk 18-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zie bovenstaand.

Nadine uit Zeddam 18-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben er ieder jaar voor de standaard beurt van mijn auto. Naast het meten, controleren en aanvullen van een aantal onderdelen, wordt ook mijn gehele auto schoongemaakt! Aan de binnenkant geen kruimel meer te bekennen en aan de buitenkant helemaal blinkend schoon! Ik vind dat, naast het vriendelijke personeel, echt tópservice! Prijs/kwaliteit is bij mij 'n.v.t.' aangevinkt omdat ik privé lease en alle facturen altijd door worden gestuurd naar JustLease.

Nannette uit Ulft 18-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Snel en deskundig.

Ron uit Deventer 18-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima geholpen en een heerlijk kopje koffie

Dirk uit Doetinchem 18-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer professioneel el, goede service en lekkere koffie

Sandra uit Apeldoorn 18-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Winterbanden wissel keurig volgens planning, bij het wachten lekker kopje koffie, zeer vriendelijk personeel en half uur later weer naar huis met winterbanden erop, en een uitgezogen en gewassen auto. Zeer tevreden!

Verschoor C,J. uit Twello 17-11-2019
2
Service 3
Deskundigheid 3
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik ben met mijn auto bij u geweest, er zijn startproblemen, een monteur heeft er naar gekeken maar de storing niet verholpen Er werd mij verteld dat ik de reserve sleutel maar moet gebruiken.Op de meest nare plaatsen kan ik de auto niet starten ondanks dat ik twee sleutels bij me heb. Na lange tijd met beide sleutels lukt het soms om de auto te starten. Wat is de oorzaak?

Wilbert uit Doetinchem 17-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: ik wordt goed geholpen en op korte termijn

Ina uit Arnhem 17-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede ervaring.

I.M. Visser uit westervoort 16-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Top service

Lieske uit Arnhem 16-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: ik vind verplichtingen niet zo leuk in dit geval !

DJJ Heerink uit Hengelo Gld 16-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Snel een afsprrak kunnen maken. Banden wissel op zaterdag is ideaal.

Guus uit s'-Heerenberg 16-11-2019
10
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne -vertrouwde behandeling als nieuwkomer

Johan uit Apeldoorn 16-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alleen maar bandenwissel.

AJ uit Borculo 16-11-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prijs /Kwaliteit weet ik nog niet nog geen rekening gehad

Gert uit Halle 15-11-2019
4
Service 1
Deskundigheid 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Veel lul verhalen

H.a.j. van Weert uit Doetinchem 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Hier word je nog echt als klant geholpen en hebben ze een luisterend oor voor eventueel een probleem.

E.J. Borst uit VORDEN 15-11-2019
8
Service 6
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Na telefonisch kontakt is me de onderbouwing hiervan niet duidelijk geworden.

Johnny uit Keijenborg 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima en snelle bandenwissel!!

Freek uit Eibergen 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraken en uitstekende service.

J uit Deventer 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: attent en in een ontspannen sfeer

Eef Wigman uit Westervoort 15-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Sinds ik bij de firma Herwers een Renault heb gekocht heb ik een zeer goed gevoel bij deze firma, alles wat je afspreekt wordt uitgevoerd en met je besproken. ook bij het maken van afspraken online wordt er zelfs gebeld indien er aparte zaken moeten worden uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de manier hoe men met klanten omgaat en de werkwijze die men toepast.

Ger Golstein uit vorden 15-11-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prettig in omgang

Herman uit Jaarsma 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

Rob uit Doetinchem 15-11-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wat ik wel jammer vind is dat de auto afgespoeld wordt en niet gewassen. En als je daar dan later een wasbeurt voor gebruikt is de auto nog niet schoon!!!! Zonde van de wasbeurt.

G.J. uit Doetinchem 15-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: naar wens behandeld

Peter uit Zuurbier 15-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Prettige, deskundige en vriendelijke service

Jeroen uit Zeddam 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ze bellen netjes als er wat gebeuren moet aan de auto. Uitstekende uitleg en service!

w.j. van leur uit spijk 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: ik vind de hulp die ik altijd krijg zeer goed beter kan het niet zij zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam daar om geef ik de medewerkers een dikke 10

Robert uit Apeldoorn 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Uitmuntende service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

A E ter Avest uit Dieren 15-11-2019
10
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantvriendelijk geholpen.

jan vos uit arnhem 15-11-2019
9
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prerrige pntvangast bij de receptie en goede servoce met weg brenjen rengen van de auto

B.J..M. Janssen uit Arnhem 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Klantgericht en service ten top.

Bart Rikken uit BEMMEL 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed geholpen en goede uitleg

Dirk uit Vaassen 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks dat ikzelf wat te laat was op de afspraak, werd ik snel geholpen. Prima.

Marco Bosch uit Heerde 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Het personeel is vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Het pand ziet er schitterend uit. Je voelt je daar echt als klant.

Willeke Stone - uit Twello 14-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: goed niets te klagen.

Ben Kuiphuis uit Elst 14-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke en adequaat.

Remco Croes uit Rheden 14-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Behulpzaam, gastvrij en ontzettend vriendelijk en niet vergetend zeer vakbekwaam.

Bert uit Deventer 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Na een melding dat de auto hortend en stotend bleef rijden is er onmiddellijk een afspraak gemaakt om de auto bij mij thuis op te halen en na een grondige inspectie weer netjes bij mij thuis gebracht zonder dat hiervoor kosten in rekening zijn gebracht. Ook de afspraak voor het aanbrengen van de winterwielen is correct en goed uitgevoerd. Alle lof voor de medewerkers is hierbij dan ook wel op zijn plaats.

Roelien uit Apeldoorn 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De auto moest een apk-beurt hebben. Vanwege een begrafenis moest de afspraak verzet worden. Dat kon gelukkig en werd ook onthouden waardoor alles binnen een dag geregeld was. Naast de apk waren er nog wat dingen die vervangen moesten worden. Maar daar werd eerst netjes over gebeld. Kortom weer een prima afspraak!

Wim uit Westervoort 14-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wij hebben vertrouwen in het bedrijf Herwers Zevenaar!!

Henk uit Apeldoorn 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima, Dit keer alleen een bandenwissel.

Fons van Os uit Borne 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Net zoals de vorige keren was het weer een prima bezoek met uitstekende service. Klantgericht, persoonlijke benadering, meedenken met de klant.

Bolte uit Enschede 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Afspraak gemaakt voor winterbanden. Goede prijsopgave (goedkoper dan de zgn bandenspecialisten), zelfde prijs als dealer in mijn eigen woonplaats, maar naar Herwers gegaan. Keurig verder geholpen, afspraak verliep keurig op tijd, binnen 40-45 min klaar, netjes en persoonlijk afgehandeld. Factuur zojuist ontvangen, achteraf thuis gestuurd. Garage is absoluut aanrader, hier wordt je nog persoonlijk geholpen en goede service

Belinda uit Doetinchem 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne klantvriendelijke medewerkers altijd tijd voor een persoonlijk gesprek. Lage drempel om deze garage te bezoeken.

Thea uit Doetinchem 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: zonder te reserveren toch een leenfiets!

Paul uit Doetinchem 13-11-2019
7
Service 5
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Via internet een afspraak gemaakt voor wintercheck, 10.15 uur. Er stond, zoals afgesproken, een fiets voor mij klaar. Ik kwam na ruim een uur terug bij de garage en er was nog niet met auto begonnen. Waarom dan een afspraak maken? Verder alles wel prima afgehandeld. Jammer dat de auto niet, zoals ik wel gewend ben bij Herwers, gewassen was.

Jan Hennink uit NEEDE 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: ze staan altijd klaar voor je

p v.d. Brink uit Elst 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wy vinden het personeel zeer kundig en klantvriendelijk.

Inge uit Eibergen 13-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: x

Annie ten Hagen uit Neede 13-11-2019
10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Meedenkend en betrouwbaar!!

Ralph van Gom uit Zevenaar 12-11-2019
4
Service 2
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 1

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Na een schade heb ik Renault de schade laten repareren. Aangezien ik een afspraak moest maken gaf ik meteen aan dat er nog gekeken moest worden naar een vochtprobleem. Dit zou meegenomen worden aangezien de auto toch al een paar dagen daar moest blijven. Toen ik de auto ophaalde bleek er geen tijd te zijn om het vochtprobleem aan te pakken. Daar moest ik een afspraak voor maken. Die afspraak hadden we gemaakt. Toen mijn vriendin 2 weken later de auto kwam brengen werd er verteld dat er helemaal geen afspraak was gemaakt. Uiteraard was ik furieus omdat dit niet waar was. We konden uiteindelijk de auto laten staan en kregen een leenauto. Een dag later kregen we belletje. Er was toch geen tijd en er zou een tijdje overheen gaan. Een paar dagen later kregen we weer een belletje dat het probleem was gevonden. Een afgebroken afwateringsysteem van het dak. Deze zou achter het dashboard zijn gevallen waardoor het dashboard zou moeten worden gedemonteerd. Dit zou 500 euro moeten kosten. Daarnaast zou de bekleding en stoelen eruit moeten om de natte delen te kunnen laten drogen. Nogmaals 280 euro. Het was eigenlijk nog iets duurder maar er werd iets korting gegeven. Er werd gezegd dat er op het moment wederom geen tijd voor was maar dat er wel contact zou worden opgenomen als de auto af was. Vorige week donderdag werden wij gebeld dat de auto opgehaald kon worden. Mijn vriendin neemt de auto mee. De volgende dag wilde ik met de auto rijden en kwam ik erachter dat de kachel het niet deed. Ik dacht dat er een stekker vergeten was aan te sluiten en ben dus terug gereden. Er werd aangegeven dat de werkplaatschef alles had gecontroleerd en dat alles werkte. Ik wist zeker dat het voor de reparatie had gewerkt. Uiteindelijk kreeg ik de rekening voor de kiezen. Omdat mijn vriendin het gelijk bij ophalen niet had gecheckt en ik 1 dag later pas erachter kwam (defecte kachelrelai) Na korting 155 euro. Ronduit belachelijk alles bij elkaar. Ik ga over op een ander merk.

Henk uit HAAKSBERGEN 12-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima

Henk uit DOETINCHEM 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Locatie-leiding, werkplaats- en verkoopmedewerkers samen lunchend geeft de sfeer weer zoals die is, gemoedelijk en betrouwbaar. Afspraken worden volledig waar gemaakt en er wordt duidelijk uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik heb ook nog nooit terug hoeven komen omdat de reparatie niet goed was uitgevoerd!!

Bernie uit Eibergen 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben altijd erg blij met de wijze hoe Edward met me meedenkt. En dat de monteurs me altijd serieus nemen.

J. uit Duiven 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: behoeft geen nadere uitleg

Harry uit Deventer 12-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima, zowel de afspraak vooraf als de afhandeling waarbij bepaalde vloeistoffen niet zijn vervangen. omdat er nog voldoende aanwezig is.

Herman Tankink uit Velp 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: was vergeten de slotboud van de wielen mee te nemen!! Kreeg meteen een reserve auto mee om naar huis te rijden, er wordt niet alleen commercieel gedacht, maar ook aan de klant.

Wim Van de Steeg uit Drempt 12-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Hele goede garage fijne medewerkers vriendelijk en gastvrij. Min punt is. Ze hadden een vraag en werden gebeld prima. We waren niet thuis en we hebben terug gebeld de man die terwoord stond wist van niets na lang wachten kwam hij niet achter wie er gebeld had heel vervelend. Foutje in de communicatie. Maar het is goed gekomen.

hw harmsen uit doetichem 12-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: goed

A.KEDDE uit DEVENTER 12-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: klant vriendelijk

Alfons Valk uit Apeldoorn 12-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Iedere keer weer het gevoel persoonlijke aandacht te krijgen.

D Lankhof uit Zelhem 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snel, goed geholpen

Johan de Jong uit Renkum 12-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik werd goed ontvangen, er stond een leenauto klaar bij ophalen was de auto gewassen en schoon van binnen.

Nico uit Enter 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ruitenwisserblad afgebroken, dus zonder afspraak bij de garage gestopt, en gevraagd of ze mij hierin konden helpen. Dat kon, en ca 10 minuten later was ik weer op weg. Geen noemenswaardige tijd verloren, snel geholpen.

Heidi Harmsen uit Diepenheim 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: De blower van mijn Twingo deed het niet meer. Met deze weersomstandigheden bijna niet te doen. De weerstand was stuk. Ondanks de volle agenda en het onderdeel niet op voorraad werd er geïmporteerd en kon ik om 14:00 de auto brengen voor reparatie. Echt Top! Het hele team in Neede: BEDANKT!

Paul uit Raalte / Deventer 11-11-2019
5
Service 4
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Probleem blijkt niet opgelost te zijn.

wim Peelen uit didam 11-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: klantvriendelijk geholpen

A. Hartjes uit Elst 11-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed geholpen

Cjh bakker uit Ooij 11-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima

Theo van Vuuren uit Huissen 11-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Er is veel aandacht voor mij als klant Ik voel mij altijd welkom als ik binnen stap.

J.CH. uit EIBERGEN 11-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: kwam voor wintercheck plus bandenallert. werd met goede koffie in dewachtgezet voor even en met de mededeling dat de achterruitenwisser vervangen moest worden, weer tevreden naar huis gezonden.

Jessica uit Hoogeveen 11-11-2019
8