Verschoor C,J. uit Twello 17-11-2019
2
Service 3
Deskundigheid 3
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik ben met mijn auto bij u geweest, er zijn startproblemen, een monteur heeft er naar gekeken maar de storing niet verholpen Er werd mij verteld dat ik de reserve sleutel maar moet gebruiken.Op de meest nare plaatsen kan ik de auto niet starten ondanks dat ik twee sleutels bij me heb. Na lange tijd met beide sleutels lukt het soms om de auto te starten. Wat is de oorzaak?

Wilbert uit Doetinchem 17-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: ik wordt goed geholpen en op korte termijn

Ina uit Arnhem 17-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede ervaring.

I.M. Visser uit westervoort 16-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Top service

Lieske uit Arnhem 16-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: ik vind verplichtingen niet zo leuk in dit geval !

DJJ Heerink uit Hengelo Gld 16-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Snel een afsprrak kunnen maken. Banden wissel op zaterdag is ideaal.

Guus uit s'-Heerenberg 16-11-2019
10
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne -vertrouwde behandeling als nieuwkomer

Johan uit Apeldoorn 16-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Alleen maar bandenwissel.

AJ uit Borculo 16-11-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prijs /Kwaliteit weet ik nog niet nog geen rekening gehad

Gert uit Halle 15-11-2019
4
Service 1
Deskundigheid 2

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Veel lul verhalen

H.a.j. van Weert uit Doetinchem 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Hier word je nog echt als klant geholpen en hebben ze een luisterend oor voor eventueel een probleem.

E.J. Borst uit VORDEN 15-11-2019
8
Service 6
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Na telefonisch kontakt is me de onderbouwing hiervan niet duidelijk geworden.

Johnny uit Keijenborg 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima en snelle bandenwissel!!

Freek uit Eibergen 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke afspraken en uitstekende service.

J uit Deventer 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: attent en in een ontspannen sfeer

Eef Wigman uit Westervoort 15-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Sinds ik bij de firma Herwers een Renault heb gekocht heb ik een zeer goed gevoel bij deze firma, alles wat je afspreekt wordt uitgevoerd en met je besproken. ook bij het maken van afspraken online wordt er zelfs gebeld indien er aparte zaken moeten worden uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de manier hoe men met klanten omgaat en de werkwijze die men toepast.

Ger Golstein uit vorden 15-11-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prettig in omgang

Herman uit Jaarsma 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

Rob uit Doetinchem 15-11-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wat ik wel jammer vind is dat de auto afgespoeld wordt en niet gewassen. En als je daar dan later een wasbeurt voor gebruikt is de auto nog niet schoon!!!! Zonde van de wasbeurt.

G.J. uit Doetinchem 15-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: naar wens behandeld

Peter uit Zuurbier 15-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Prettige, deskundige en vriendelijke service

Jeroen uit Zeddam 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ze bellen netjes als er wat gebeuren moet aan de auto. Uitstekende uitleg en service!

w.j. van leur uit spijk 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: ik vind de hulp die ik altijd krijg zeer goed beter kan het niet zij zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam daar om geef ik de medewerkers een dikke 10

Robert uit Apeldoorn 15-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Uitmuntende service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

A E ter Avest uit Dieren 15-11-2019
10
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantvriendelijk geholpen.

jan vos uit arnhem 15-11-2019
9
Service 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prerrige pntvangast bij de receptie en goede servoce met weg brenjen rengen van de auto

B.J..M. Janssen uit Arnhem 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Klantgericht en service ten top.

Bart Rikken uit BEMMEL 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed geholpen en goede uitleg

Dirk uit Vaassen 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ondanks dat ikzelf wat te laat was op de afspraak, werd ik snel geholpen. Prima.

Marco Bosch uit Heerde 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Het personeel is vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Het pand ziet er schitterend uit. Je voelt je daar echt als klant.

Willeke Stone - uit Twello 14-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: goed niets te klagen.

Ben Kuiphuis uit Elst 14-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke en adequaat.

Remco Croes uit Rheden 14-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Behulpzaam, gastvrij en ontzettend vriendelijk en niet vergetend zeer vakbekwaam.

Bert uit Deventer 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Na een melding dat de auto hortend en stotend bleef rijden is er onmiddellijk een afspraak gemaakt om de auto bij mij thuis op te halen en na een grondige inspectie weer netjes bij mij thuis gebracht zonder dat hiervoor kosten in rekening zijn gebracht. Ook de afspraak voor het aanbrengen van de winterwielen is correct en goed uitgevoerd. Alle lof voor de medewerkers is hierbij dan ook wel op zijn plaats.

Roelien uit Apeldoorn 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De auto moest een apk-beurt hebben. Vanwege een begrafenis moest de afspraak verzet worden. Dat kon gelukkig en werd ook onthouden waardoor alles binnen een dag geregeld was. Naast de apk waren er nog wat dingen die vervangen moesten worden. Maar daar werd eerst netjes over gebeld. Kortom weer een prima afspraak!

Wim uit Westervoort 14-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wij hebben vertrouwen in het bedrijf Herwers Zevenaar!!

Henk uit Apeldoorn 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima, Dit keer alleen een bandenwissel.

Fons van Os uit Borne 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Net zoals de vorige keren was het weer een prima bezoek met uitstekende service. Klantgericht, persoonlijke benadering, meedenken met de klant.

Bolte uit Enschede 14-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Afspraak gemaakt voor winterbanden. Goede prijsopgave (goedkoper dan de zgn bandenspecialisten), zelfde prijs als dealer in mijn eigen woonplaats, maar naar Herwers gegaan. Keurig verder geholpen, afspraak verliep keurig op tijd, binnen 40-45 min klaar, netjes en persoonlijk afgehandeld. Factuur zojuist ontvangen, achteraf thuis gestuurd. Garage is absoluut aanrader, hier wordt je nog persoonlijk geholpen en goede service

Belinda uit Doetinchem 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne klantvriendelijke medewerkers altijd tijd voor een persoonlijk gesprek. Lage drempel om deze garage te bezoeken.

Thea uit Doetinchem 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: zonder te reserveren toch een leenfiets!

Paul uit Doetinchem 13-11-2019
7
Service 5
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Via internet een afspraak gemaakt voor wintercheck, 10.15 uur. Er stond, zoals afgesproken, een fiets voor mij klaar. Ik kwam na ruim een uur terug bij de garage en er was nog niet met auto begonnen. Waarom dan een afspraak maken? Verder alles wel prima afgehandeld. Jammer dat de auto niet, zoals ik wel gewend ben bij Herwers, gewassen was.

Jan Hennink uit NEEDE 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: ze staan altijd klaar voor je

p v.d. Brink uit Elst 13-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wy vinden het personeel zeer kundig en klantvriendelijk.

Inge uit Eibergen 13-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: x

Annie ten Hagen uit Neede 13-11-2019
10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Meedenkend en betrouwbaar!!

Ralph van Gom uit Zevenaar 12-11-2019
4
Service 2
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 1

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Na een schade heb ik Renault de schade laten repareren. Aangezien ik een afspraak moest maken gaf ik meteen aan dat er nog gekeken moest worden naar een vochtprobleem. Dit zou meegenomen worden aangezien de auto toch al een paar dagen daar moest blijven. Toen ik de auto ophaalde bleek er geen tijd te zijn om het vochtprobleem aan te pakken. Daar moest ik een afspraak voor maken. Die afspraak hadden we gemaakt. Toen mijn vriendin 2 weken later de auto kwam brengen werd er verteld dat er helemaal geen afspraak was gemaakt. Uiteraard was ik furieus omdat dit niet waar was. We konden uiteindelijk de auto laten staan en kregen een leenauto. Een dag later kregen we belletje. Er was toch geen tijd en er zou een tijdje overheen gaan. Een paar dagen later kregen we weer een belletje dat het probleem was gevonden. Een afgebroken afwateringsysteem van het dak. Deze zou achter het dashboard zijn gevallen waardoor het dashboard zou moeten worden gedemonteerd. Dit zou 500 euro moeten kosten. Daarnaast zou de bekleding en stoelen eruit moeten om de natte delen te kunnen laten drogen. Nogmaals 280 euro. Het was eigenlijk nog iets duurder maar er werd iets korting gegeven. Er werd gezegd dat er op het moment wederom geen tijd voor was maar dat er wel contact zou worden opgenomen als de auto af was. Vorige week donderdag werden wij gebeld dat de auto opgehaald kon worden. Mijn vriendin neemt de auto mee. De volgende dag wilde ik met de auto rijden en kwam ik erachter dat de kachel het niet deed. Ik dacht dat er een stekker vergeten was aan te sluiten en ben dus terug gereden. Er werd aangegeven dat de werkplaatschef alles had gecontroleerd en dat alles werkte. Ik wist zeker dat het voor de reparatie had gewerkt. Uiteindelijk kreeg ik de rekening voor de kiezen. Omdat mijn vriendin het gelijk bij ophalen niet had gecheckt en ik 1 dag later pas erachter kwam (defecte kachelrelai) Na korting 155 euro. Ronduit belachelijk alles bij elkaar. Ik ga over op een ander merk.

Henk uit HAAKSBERGEN 12-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima

Henk uit DOETINCHEM 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Locatie-leiding, werkplaats- en verkoopmedewerkers samen lunchend geeft de sfeer weer zoals die is, gemoedelijk en betrouwbaar. Afspraken worden volledig waar gemaakt en er wordt duidelijk uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik heb ook nog nooit terug hoeven komen omdat de reparatie niet goed was uitgevoerd!!

Bernie uit Eibergen 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben altijd erg blij met de wijze hoe Edward met me meedenkt. En dat de monteurs me altijd serieus nemen.

J. uit Duiven 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: behoeft geen nadere uitleg

Harry uit Deventer 12-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima, zowel de afspraak vooraf als de afhandeling waarbij bepaalde vloeistoffen niet zijn vervangen. omdat er nog voldoende aanwezig is.

Herman Tankink uit Velp 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: was vergeten de slotboud van de wielen mee te nemen!! Kreeg meteen een reserve auto mee om naar huis te rijden, er wordt niet alleen commercieel gedacht, maar ook aan de klant.

Wim Van de Steeg uit Drempt 12-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Hele goede garage fijne medewerkers vriendelijk en gastvrij. Min punt is. Ze hadden een vraag en werden gebeld prima. We waren niet thuis en we hebben terug gebeld de man die terwoord stond wist van niets na lang wachten kwam hij niet achter wie er gebeld had heel vervelend. Foutje in de communicatie. Maar het is goed gekomen.

hw harmsen uit doetichem 12-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: goed

A.KEDDE uit DEVENTER 12-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: klant vriendelijk

Alfons Valk uit Apeldoorn 12-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Iedere keer weer het gevoel persoonlijke aandacht te krijgen.

D Lankhof uit Zelhem 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snel, goed geholpen

Johan de Jong uit Renkum 12-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik werd goed ontvangen, er stond een leenauto klaar bij ophalen was de auto gewassen en schoon van binnen.

Nico uit Enter 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ruitenwisserblad afgebroken, dus zonder afspraak bij de garage gestopt, en gevraagd of ze mij hierin konden helpen. Dat kon, en ca 10 minuten later was ik weer op weg. Geen noemenswaardige tijd verloren, snel geholpen.

Heidi Harmsen uit Diepenheim 12-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: De blower van mijn Twingo deed het niet meer. Met deze weersomstandigheden bijna niet te doen. De weerstand was stuk. Ondanks de volle agenda en het onderdeel niet op voorraad werd er geïmporteerd en kon ik om 14:00 de auto brengen voor reparatie. Echt Top! Het hele team in Neede: BEDANKT!

Paul uit Raalte / Deventer 11-11-2019
5
Service 4
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Probleem blijkt niet opgelost te zijn.

wim Peelen uit didam 11-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: klantvriendelijk geholpen

A. Hartjes uit Elst 11-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed geholpen

Cjh bakker uit Ooij 11-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima

Theo van Vuuren uit Huissen 11-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Er is veel aandacht voor mij als klant Ik voel mij altijd welkom als ik binnen stap.

J.CH. uit EIBERGEN 11-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: kwam voor wintercheck plus bandenallert. werd met goede koffie in dewachtgezet voor even en met de mededeling dat de achterruitenwisser vervangen moest worden, weer tevreden naar huis gezonden.

Jessica uit Hoogeveen 11-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: fijn geholpen! beurt en bandenwissel in één dag, vervangende auto mee. ideaal.

J.H.van der Burg uit Arnhem 10-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Heel klant vriendelijk, direct geholpen.

martin wanders uit Loil 10-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: alleen maar positief tot nu toe altijd prima geholpen

B MATSER uit Zetten 10-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: werd goed geholpen

M uit Arnhem 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Gratis winter check gehad, super!

Jmc Bliekendaal uit Arnhem 09-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ze denken met je mee en geven vrij deskundig advies.

Yvonne uit Duiven 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd goede communicatie en er wordt goed meegedacht. Monteurs ziin kundig. P

Dini uit Twello 09-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Met alle vertrouwen ga ik altijd Herwers. Van de receptie tot het garagepersoneel geeft mij alle vertrouwen.

M.E. uit Huissen 09-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Meer personeel misschien? Vriendelijk personeel en lekker broodje worst en koffie. TOP

R van Harten uit Garderen 09-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Na een mindere ervaring nu weer een positieve ervaring, Prima!

Joke uit Oosterbeek 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Hartelijk ontvangst altijd overleg ik voel mij thuis daar

Henk uit Gerrits 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie boven

Franciscus uit Deventer 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Bij binnenkomst wordt je al bij je naam aan gesproken. Dit geeft het gevoel dat je niet zomaar een nummer bent.

Rinus uit Dieren 09-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Leuke entourage, snelle afhandeling, gemoedelijk en gezellig.

hennie uit Dieren 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Heel vriendelijk, denken mee.

Paul uit Gaanderen 09-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Jammer dat ze niet eerder melden over winter banden slijtage. Maar het is prima opgelost gelijk.

J pols uit Lochem 09-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed en snel geholpen

Rianne uit Hoenderloo 08-11-2019
10
Service 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Top!

hannie uit haaksbergen 08-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: klantvriendelijk alles snel en correct

Degen Jansen uit ARNHEM 08-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed

Olga Buter uit Arnhem 08-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: doe ik niet

Jos uit Arnhem 08-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bij aankomst werd ik gelijk geholpen, de werkzaamheden en de prijs uitgelegd. Perfecte fiets mee en thuis wachten op bericht. Telefoontje van medewerker gekregen over extra verrichtingen die 'nodig' waren. Overlegd en uit laten voeren. Telefoontje met bericht: "Hij is gereed, u kunt hem komen halen". Ik had nu even geen tijd, maar dat was geen probleem, ik kon hem halen wanneer ik wilde. Auto was weer gewassen, alle werkzaamheden waren, conform afspraak, uitgevoerd. Helaas moesten mijn vrouw en ik wel de stoelen in de, voor ons, goede stand zetten :)

Henk uit Arnhem 08-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Ik weet het niet

Ervaring: Altijd prettig en vriendelijk geholpen

Rauwerdink uit Winterswijk 08-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Planning, ook telefonisch, vriendelijk en ook kijkend naar de mogelijkheden van de klanten. tijdens de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd. lekkere koffie en leuke bladen om te lezen.

Marco uit Enschede 08-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Perfect

Jaap uit Doetinchem 08-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zeer veel kennis en een goede service.

Robert uit Borculo 08-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Communicatie is duidelijk. Als er substantiële kosten gemaakt moeten worden voor noodzakelijke reparaties wordt eerst met de eigenaar overlegd. In dat geval wordt ook niet alles in rekening gebracht - o.a. het wassen van de auto en het gebruik van een leenauto tegen een vriendenprijs. Uiterst netjes.

Sebastiaan uit Amstelveen 08-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: vriendelijk, klantgericht en tijdig.

P. de Bruijn uit Arnhem 08-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: In een woord "uitstekend"

Geert uit Angerlo 07-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: alles confomr afspraak uitgevoerd. auto netjes afgeleverd.

L Schaap uit 's-Heerenberg 07-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk en gastvrij

Gerard uit Arnhem 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Krijg vooraf de totaal kosten door

Gerard Neeuwveld uit Deventer 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service.

marion uit apeldoorn 07-11-2019
7
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: alleen voor banden wisselen is geen vervangende auto dus moest mijn man met mijn prive lease auto van Herwers naar het werk rijden naar Westervoort omdat ik de auto ook nodig heb voor mijn werk. Ik heb een late dienst gewerkt in zutphen. Dat is jammer van mijn kilometers die ik anders kan benutten. Wel een herwers pas.

Ronald de Roo uit Apeldoorn 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik kwam met een lekke band bij de garage om 16.15 uur. Om 16.45 reed ik weer weg, na genoten te hebben van een lekkere kop koffie en een leuk gesprek aan de balie. Hier word ik heel blij van. Dit is niet de eerste keer dat ik zo goed behandeld ben. Zo'n reparatie moet toch maar even tussendoor gedaan worden. Heel fijn team, team Herwers Apeldoorn!

Nico Lensen uit 6845DT Arnhem 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben goed geholpen en de afgesroken werkzaamheden zijn prima afgewerkt.

Janny uit Neede /NL 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: het personeel probeert altijd een oplossing te vinden

Wim uit Berendsen 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zie boven

Joep uit Arnhem 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Na de voorjaarsinspectie en bandenwissel stond mijn auto netjes klaar met een gratis wasbeurt ticket aan de spiegel. Mijn dank daarvoor.

Albertus uit Arnhem 07-11-2019
6
Service 4
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Nieuwe auto gekocht, meerdere keren gemeld dat auto tijdens rijden naar links trekt, de ene keer banden druk, andere keer moesten de banden omgewisseld worden. Nu de garantie voorbij is MOET het opeens verholpen worden door uitlijnen. Dit had men óók bij de eerste melding al kunnen doen/constateren, zo vertelde mij een ANWB monteur

gerjan weustenen uit Eibergen 07-11-2019
10
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zoals hierboven al benoemt, even de tijd wachten met een kop koffie en het is klaar.

Jan uit Zeddam 07-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Heel vriendelijk personeel word goed ontvangen fijn geholpen volgens mij kan niet beter.

Kelly uit Arnhem 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De auto kreeg een servicebeurt. Dit was binnen een paar een gedaan en ik kreeg er twee voorbanden van de zaak bij! Helemaal super.

André uit Deventer 06-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: En weer naar huis met een blinkend schone auto.

Marloes uit Olst 06-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima geholpen

Ben uit Arnhem 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Al vanaf 1987 rij ik Hyundai met 1 keer een zijsprong naar Renault. Dus verdere uitleg is niet nodig lijkt mij.

Anjo uit Ruurlo 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vlot en goed geholpen; de leenauto was overeenkomstig mijn wensen; uitstekend.

Katinka uit Neijland 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Goed geholpen en te woord gestaan.. 1 klein ding was jammer, kreeg een fiets in de stromende regen om naar huis te gaan

BFM Kuijf uit Bemmel 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Correct en deskundig

R uit Doetinchem 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: bij een tweede bezoek met het euvel dat alle lichtjes op rood en oranje sprongen en vervolgens bleven branden, vonden de monteurs dat het in de elektronica zat. Maar toen was het zoeken naar de oplossing. In Nederland was iets dergelijks kennelijk nog niet voorgekomen. door 'ondervraging' van mij, samen een rit maken en logisch nadenken werd eindelijk geconstateerd waar het nu echt in zou kunnen zitten. Een onderdeel dat uit Frankrijk moest komen, maakte dat het nu allemaal weer goed gaast.

G.van Amersfoort uit EPE 06-11-2019
8
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Ik heb ee nieuwe kona van 4 maanden gekocht in Apeldoorn. In paar dagen later wilde mijn vrouw de auto pakken en toen deed hij het niet meer . Toen hebben wij gebeld en toen is de monteur gekomen en die heeft de accu na gekeken en daar lag het aan ..toen is mijn vrouw naar Apeldoorn de garage gegaan en daar hebben ze alles door gemoten en toen zijde ze de accu is stuk ..waarom wordt of is mijn auto niet na gekeken met afleveren ik heb dat nog zo gezegd omdat mijn vrouw in de zorg werkt ze moet op de auto bouwen mijn vrouw die heeft de hele morgen niet kunnen werken wegens dit ..Dit heeft ons geld gekost ..En dan koopt je een nieuwe auto wat was ik boos heel erg boos ik heb er geen woorden voor . ze moeten eens luisteren en doen wat de klant wil ..er is nu dan een nieuwe accu er in gekomen maar dat had met de aflevering moeten gebeuren. Ik ben er nog steeds heel erg boos over .En hoe ze dan afleveren .....Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen ...

WSM Palstra uit Arnhem 06-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zowel de afspraak , het eerste baliecontact, het overleg middels een telefoontje, de afwerking en de uitleg bij de rekening was prettig en naar genoegen. Erg tevreden..

Olaf uit Arnhem 06-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prettige ontvangst, fijn als men je naam weet geeft het gevoel dat je welkom bent. Ik breng vaak, na een afspraak, wat lekkers voor bij de koffie of thee. Vind als men goed voor je zorgt dat je wat terug moet doen.

Godelieve uit Ede 06-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Afspraak is afspraak

Ron Rensen uit Heerde 05-11-2019
2

Ervaring: Vreemd nietwaar een bezoek registreren wat er niet geweest is ?

R. uit Harpenslager 05-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima begeleiding naar de keuze van de auto door de afdeling verkoop (vestiging Arnhem). Goede uitleg van de werkzaamheden die zijn verricht bij periodiek onderhoud.

Ruud uit Arnhem 05-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zie boven

Erik Huurenkamp uit Neede 05-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Prima

Maria uit Beekbergen 05-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen.

Roy uit Zevenaar 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik ben vriendelijke geholpen en Maken duidelijk afspraken en de auto is snel klaar

Jan Wolvenne uit Haaksbergen 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Na melding van pech ben ik prima geholpen, bij bezoek aan het bedrijf geen wachttijd.

Hans uit Warnsveld 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke en correcte behandeling door vakkundig personeel

Trudie Van Dick uit zevenaar 05-11-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: 😃😃.

Ans Gussinklo-Bo uit 's-Heerenberg 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ontvangst is vriendelijk. Ruimte om te wachten oke, koffie e.d. beschikbaar. Uitleg over wat er moet gebeuren met de auto is duidelijk. En de auto is op de afgesproken tijd weer klaar.

Jolanda Scheper uit Steenderen 05-11-2019
6
Service 5
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: APK en onderhoud vast goed uitgevoerd, maar ben misschien verwend, had ook een "schone" auto verwacht......

Jeroen uit Zevenaar 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Bandenwissel en wintercheck zoals afgesproken uitgevoerd.

Hans uit Diepenheim 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Snel geholpen, vriendelijk personeel, komen afspraken na.

Ton Tijhof uit BEEKBERGEN 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snel en vakkundig geholpen.

Ton uit Renkum 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima.

Ger uit Deventer 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bijzonder prettig en hulpvaardig

Jacqueline uit Arnhem 05-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Deskundigheid, vriendelijk, goede uitleg indien nodig. Op deze manier doorgaan zou ik zeggen. Vr.gr.

A uit Arnhem 05-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Prettige medewerkers, duidelijke afspraken, efficiënt

Jacqueline uit Apeldoorn 04-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Wielenwissel met wintercheck: handig zelf online te plannen, uitstekende service, snelle afhandeling

Finy Bos -Heller uit Apeldoorn 04-11-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Super fijn geholpen.

Theo uit Driel 04-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: warme ontvangst met koffie en snelle aanpak van de controlebeurt

Jan uit Didam 04-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Goede en vakkundige service

han uit doetinchem 04-11-2019
7
Service 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: 5 kwartier voor wielenwissel en wintercheck vind ik te lang duren.

Walter uit Winterswijk 03-11-2019
3
Service 4
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Elke afspraak die we samen maken loopt niet lekker. 1. Nieuwe auto ophalen, auto stond niet klaar en men wist nergens van. Na lang wachten kwam de auto naar beneden en kon we beginnen. 2. Samen hebben we de afspraak gemaakt, als ik een leen auto nodig heb dan is men akkoord gegaan met een gelijkwaardige auto. dus geen Clio of kleiner. 3. De beurten die worden uitgevoerd zijn oké, alleen de auto is nooit helemaal klaar, er is vaak een terug kom actie nodig. 4. Jammer de Talisman rijd goed, alleen Herwers Zevenaar maakt te veel fouten.

Cees uit Haaksbergen 03-11-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima afhandeling, maar ruim een uur voor een ( U kunt er op wachten) wintercheck op afspraak is wat lang. Zo lang nog niet eerder meegemaakt.

Y.H. Nijman uit Duiven 03-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Auto gebracht voor winterwielenwissel en winterinspectie.

Herman Baltus uit ARNHEM 03-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Komen afspraken altijd na

Eef Leenen uit Gaanderen 03-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Banden wissel

Jppp uit Arnhem 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles goed geregeld

c.j.de Boer uit Rheden 02-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed en correct geholpen

Gerard uit Hengelo 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Heb een afspraak voor een servicebeurt gemaakt met vervangend vervoer.

Marjan uit ‘s-Heerenberg 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles wordt van te voren met je besproken. Duidelijk en no nonsens

René uit Duiven 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Klant vriendelijk behulpzaam en denken in mogelijkheden. Top!!

Jurgen uit Muntenaar 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede service, voor een goede prijs.

Joost uit Arnhem 02-11-2019
9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onderhoudsbeurt prima, auto netjes gewassen enzo. Jammer dat voor een aankomende reparatie de prijs meer dan 20% hoger is dan toegezegd.

Mark Beumer uit Huissen 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bij het maken van de afspraak was aangegeven dat ik gerust kon wachten gezien de auto zo klaar zou zijn. Helaas kreeg ik bij het langs brengen van de auto te horen dat het wel een paar uur tijd ging kosten. Als oplossing werd mij een leenauto aangeboden, het was dan wel maar een i10, maar ik kon naar mijn volgende bestemming, top service!!

Suzan uit Didam 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mijn auto sloeg steeds af. Ik heb hem niet bij Herwers gekocht en de garantie was net verlopen. Toch hebben ze hem vakkundig en snel gerepareerd, en het kostte mij niets. Heb nu weer nieuwe garantie! Erg fijn.

Henk uit Varsseveld 02-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zonder aankondiging van mijn komst werd ik toch snel en adequaat geholpen toen ik bij de garage kwam vanwege een vermoedelijk defecte accu. Goed geregeld.

John uit Apeldoorn 01-11-2019
8
Service 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Eenvoudig

Wilma Hovestad uit Duiven 01-11-2019
10
Service 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede en snelle service voor mijn bandenwissel

Herman uit Elst (Gld) 01-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Afspraken, onderhoud, overleg over onderhoud en prijzen verloopt uitstekend

Richard uit Doesburg 01-11-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vlak na het inleveren van de auto al gebeld met wat er wel en niet moet gebeuren, inclusief duidelijke uitleg

Paul uit Arnhem 01-11-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Herwers Arnhem doet er alles aan om de klant honderd procent tevreden te houden.

Henk uit Doetinchem 01-11-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goede garage, maar de extraas worden steeds minder terwijl het onderhoud steeds duurder wordt!

henk uit s-Heerenberg 01-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: snel geholpen aan de balie en evt leenauto word voor gereden prima service

fjw.schussler uit Heelsum 01-11-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: duidelijk website voor het maken van een afspraak, duidelijk terugkoppeling, duidelijk prijsgave vooraf.

Eric uit Neede 01-11-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik stond onderweg met een defecte accu Na 1 telefoontje stond de monteur snel ter plaatse. Auto weer aan de gang en op de terugweg in de werkplaats accu hersteld en een snelle check op ander cruciale dingen.

Ronald uit ZELHEM 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goede ervaring bij jos herwers

Peter Banken uit Appeltern 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Of ik nu bij de werkplaats balie kom of bij Roy niets is te veel altijd behulpzaam , echt de reden waarom bij jullie blijven terugkomen. Dit noemen ze SERVICE, Jullie mogen trots zijn op dit team

Wim uit Apeldoorn 31-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: verder geen bijzonderheden.

Jan uit Apeldoorn 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zie boven

Hans uit Terborg 31-10-2019
7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik zou nog een wasbon krijgen maar zat er niet bij. Bij de leenauto werd niet verteld dat hij af zou slaan bij de stoplichten.

Henny uit Huissen 31-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Een prima en betrouwbare service, waarbij de klant centraal staat.

WILBERT Ambting uit Arnhem 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: top

H.J. uit Deventer 31-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk, vlot en (voor zover ik het kan beoordelen; ik heb er vrijwel geen verstand van) goed.

Peter uit Duiven 31-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: werd vriendelijk te woord gestaan. Duidelijkheid over wat er gedaan gaat worden. Duidelijkheid over eventuele kosten Snelle reactie bij vergeten item ophalen auto.

Louis uit Apeldoorn 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Ik ben geholpen door frank stegeman, en zoals altijd door frank op een zeer correcte, plezierige en deskundige wijze geholpen.

e van maanen uit zevenaar 31-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: auto werd netjes schoon afgeleverd na de grote beurt en een duidelijke uitleg over de rekening verder en schone nette showroom en werkplaats .

Gerhard Meijerin uit Neede 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Keurig geregeld

E. WEMMERS uit DOESBURG 31-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangen, fiets stond klaar, en er werd meegedacht

linda vlaanderen uit Zetten 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goede service en zeer vriendelijk personeel

Tonnie Weijenbar uit Silvolde 31-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Je wordt goed en correct geholpen.

M. uit Nijmegen 30-10-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd correct behandelt

herman uit doetinchem 30-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: vakkundig en snel geholpen.

Jacques uit Apeldoorn 30-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: voortreffelijk

J. uit Didam 30-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snel en prettig geholpen.

Silvia uit Neede 30-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed geholpen.

Joeri uit Groningen 30-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima, alles naar tevredenheid uitgevoerd

Gerrie uit Zelhem 30-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prettige mensen en een goede afhandeling 👌🤙

Ineke uit Neede 30-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede ontvangst, direct wintercheque gedaan naast bandenwisseling, direct gebeld toen auto klaar was, kortom fijne garage met fijne mensen

Theo Folker uit Zevenaar 30-10-2019
7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Ik weet het niet

Ervaring: Ik ben nu zelf klant van Herwers maar als leaserijder van een bedrijf ben je beter af.

R uit Doetinchem 30-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: x

JP uit Arnhem 30-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: altijd een prettige behandeling

Ap uit Apeldoorn 29-10-2019
8
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goede service, alleen wat lang moeten wachten op geplande afspraak.

Theo uit Zevenaar 29-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Goede service en vriendelijk personeel

Annemiek uit Duiven 29-10-2019
7
Service 5
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijkheid is minder geworden en weer duurde het langer dan afgesproken.

Wouter Rozeboom uit Renkum 29-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: afspraak gemaakt en op tijd geholpen op de tijd die afgesproken was. en lekkere koffie. top.

Richelle uit Doetinchem 29-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service. Vriendelijk personeel Snel klaar met het onderhoud. Houden rekening met de wensen van de klanten.

Anne Marijke uit Arnhem 29-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Altijd vriendelijk personeel en geen wachttijd

Gerrit Baas uit Deventer 29-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De uitleg was goed

martin uit Steenenkamer 29-10-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Betrouwbaar en resoluut. Heb geen inzicht in de werkelijke kosten.

Dennis Hilverink uit Ruurlo 28-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zie vorige antwoord

Ed uit Arnhem 27-10-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed behandeld

Janssen.G uit Heteren 27-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima service.

Jack uit Velp GLD 27-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Was daar voor onderhoud. Alles werd duidelijk uitgelegd voordat iets werd gedaan.

Johnny Winckler uit Dieren 27-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Super services!

Simon Kamerbeek uit ANGERLO 27-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Duidelijk en helder, de garage informeert en adviseert, de klant beslist en het resultaat is volgens afspraak.

Sylvia uit Doetinchem 27-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wordt altijd leuk ontvangen en goed geholpen. Deskundig personeel

Jeanne uit Arnhem 27-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Word vriendelijk te woord gestaan en men neemt alle tijd om op mijn vragen in te gaan.

Joop uit Apeldoorn 26-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijne en deskundige dealer die ook tyd heeft voor een praatje 👍🏻

Jra uit Deventer 26-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Hoed

Marcel uit apeldoorn 26-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik vind de service en vriendelijkheid erg goed!

Margreth uit Driel 26-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goede service, klantvriendelijk.

Julia uit Arnhem 26-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Check op een Hyundia occassion (elders gekocht), heldere informatie, diagnose niet alleen door woorden maar ook door met de monteur te RIJDEN in de auto, 'geluk' dat na mijn akkoord op de reparatie ruimte was in de planning => 4 uur later had ik mijn auto gerepareerd terug. Prijs/kwaliteit weet ik nog niet zo goed, voor wat er moest gebeuren leek het me niet duur maar e.e.a. hangt af van hoe het nu verder gaat met de gerepareerde auto.

Ellen uit Arnhem 26-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Uitstekend geholpen, vriendelijke medewerkers.

Roos uit Arnhem 26-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Als ik niet al een Hyundai had dat zou ik zelfs overwegen om deze te kopen, puur om dan naar deze garage te kunnen gaan het gemak en het vertrouwde gevoel te hebben dat alles goed is geregeld. Ze denken mee, herinneren aan het onderhoud dat moet gebeuren maar zijn daarin ook betrouwbaar en proberen niet meer aan te smeren dan nodig. Het geeft mij een gerust gevoel dat alles goed is en klopt. En daarnaast zijn ze bovendien ontzettend vriendelijk, betrokken en stond er een prachtig vervangend vervoer leenauto voor mij klaar. Mijn complimenten!

G uit Gerrits 26-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Bandenwissel uitgevoerd volgens afspraak

Marlies uit Apeldoorn 26-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service, je wordt altijd prettig geholpen. En als verassing was mijn auto ook nog eens gewassen! Ik kom hier al een aantal jaren en is altijd goed geweest.

Yvonne uit Huissen 26-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: snelle,vriendelijkeen efficiente behandeling

Miranda uit Duiven 26-10-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 1

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Verkeerd ingedeeld bij de verkeerde garage voor reparatie. Geen communicatie en verkeerde voorlichting. En het heeft 6 weken geduurd. Slechte registratie dat ik een pas voor vervangend vervoer heb. Geen vervangend vervoer aanwezig.

Ans Ebbekink uit Geesteren 25-10-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service en monsteurs

H. Dam uit Apeldoorn 25-10-2019
6
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Toen het rubber om de autosleutel opnieuw was ingescheurd en de printplaat was beschadigd, moest er binnen 2jaar opnieuw een omhulsel worden besteld. Aan de balie werd gezegd, dat deze bestelling binnen een week kon worden gerealiseerd, het werden er totaal 3, terwijl telefonisch een paar keer Herwers slecht bereikbaar was, via de mail 2x bericht. Uiteindelijk bericht dat sleutel van nieuw omhulsel was voorzien. Eerst werden de kosten op€ 100 opgegeven, erg duur voor een nieuw omhulsel van de sleutel ,uiteindelijk koste dit nieuwe omhulsel €35.

w. wormgoor uit neede 25-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: auto thuis gebracht omdat mijn vrouw geen rijbewijs meer heeft

George uit Arnhem 25-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen. Kostenplaatje door gesproken. Leenauto mee gekregen.

Karamali uit Arnhem 25-10-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima, in goeie overleg. Deskundig en aardig wat ik erg belangrijk vindt.

Wilfred uit Apeldoorn 25-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Uitstekende service en aandacht voor de klant

Wim Jansen uit Dieren 25-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed behandeld

Taco uit Zevenaar 25-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima geholpen door verkoper Ferdinand Leverington. Ook tijdens de aflevering nam hij de tijd en legde prima alle zaken uit en beantwoorde onze vragen volledig naar tevredenheid.

Jacob uit Zutphen 25-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Een goed bedrijf waarbij de klant koning is.

N. Rabeling uit Ulft 25-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Prima service , klantvriendelijk , komen hun afspraak na . Helemaal top .

Ernest uit Deventer 24-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De ontvangst bij Herwers Deventer is prima geregeld. Direct een kop koffie aan bieden en de beleefdheid van de receptie.

Bennie uit Gaanderen 24-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Netjes, behulpzaam en vriendelijk

Manuella uit Apeldoorn 24-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed

Tineke uit Apeldoorn 24-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Goed geholpen, fijne wachtruimte, vriendelijke benadering.

Lilyjan uit Neede 24-10-2019
4
Service 7
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Service prima, prijzen hoog voor banden en ruitenwissers. Meest kwalijke; heb 14/10 auto opgehaald en het bedrag van bijna €600 direct aan de balie gepint. Tot mijn verbazing krijg ik net met de post de factuur van bijna €600 nogmaals of ik die binnen 30 dagen wil betalen!!!!!!! Gelukkig pinbon van betaling. En meteen naar jullie gebeld. Maar vind het wel super slordig

pieter uit doetinchem 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Uitstekende service n.a.v. een schade. Onder het genot van een kopje koffie is alles voor ons geregeld met de verzekeringsmaatschappij. Datum voor reparatie is gelijk ingepland.

MG Bodifee uit Deventer 23-10-2019
6
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed van tevoren afgesproken wat gedaan ging worden. Kosten afspraken werden nageleverd.

Wim uit Zelhem 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles volgens afspraak verlopen, vooraf duidelijk wat de kosten zijn. Prima service.

Dick uit Arnhem 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk en goed geholpen

Marcel uit Apeldoorn 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Had door familieomstandigheden snel vervoer nodig. Angela van de receptie heeft dit professioneel opgelost.

Marcel uit Apeldoorn 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Goede en nette afhandeling van de klachten.

Mark uit Apeldoorn 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het Herwers-team bestaat uit hele fijne mensen die hartelijk zijn, meedenken en heel duidelijk vertellen wat ze gaan doen en wat ik, ook financieel, kan verwachten. Ik ga met plezier naar mijn garage toe.

Klaas uit doorwerth 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: jammer dat er geen fiets was.

Simon uit Doetinchem 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gewoon goed.

Marja uit Deventer 23-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De ontvangst en afhandeling van het onderhoud van de auto was prima

C.L. uit Baflo 23-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Met in het bijzonder een compliment voor Anita. Vriendelijk en snel te woord gestaan, en dacht goed mee in oplossingen.

J uit Arnhem 23-10-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 1

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Kwam voor een akp die een uur zou duren, aldus medewerker bij het maken van de afspraak. Dit was niet het geval: ik heb 3,5 uur zitten wachten. Er zijn oa nieuwe banden opgezet. Een paar uur later stond ik met een lekke band langs de weg. Volgens de pechhulp was het ventiel niet vervangen, wat wel zou moeten.

Anja de Boer uit NUNSPEET 22-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijn ontvangst, echter de door mij aangegeven opmerking (wat betreft aandachtspunt bij onderhoud) bij het plannen van de afspraak en het te bereiken telefoonnummer, waren bij de aflevering in de ochtend niet beschikbaar bij de dame die de autosleutel aannam. Dit moest opnieuw worden aangegeven. Niet onoverkomelijk, maar wel vreemd dat het niet overgenomen wordt.

Raymond uit Arnhem 22-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Bij inlevering van de auto voor een onderhoudsbeurt werd netjes uitgelegd wat er gedaan zou gaan worden. We werden eerder dan verwacht gebeld dat de auto klaar was. Bij het ophalen weer netjes uitleg van wat er gedaan was. Dat was precies zoals we afgesproken hadden. De medewerkers zijn erg vriendelijk en nemen rustig de tijd voor je.

J uit Didam 22-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: G

W.Kamps uit Duiven 22-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zie Boven

J.D. Hermsen uit Angeren 22-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service.

Daan Frek uit Enschede 22-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Service zoals het zijn moet

Jan uit Duiven 22-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik zat op zaterdagmorgen met een kapotte koplamp. Heel vriendelijk ontvangen en in "no time" gefikst!

trees uit arnhem 22-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Van begin tot eind service gericht. Tussentijds gebeld voor overleg. vriendelijke medewerkers.

wil uit Ulft 22-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: bij zomercheck vertelde ik dat het koppelingspendaal niet goed voelde, samen met monteur ritje gemaakt.Hij constteerde het het inderdaad zo was en dat er iets mis was met de cilinder bij de koppeling, omdat dat een reparatie was die lang duurde werd er een nieuwe afspraak gemaakt en toen werd het euvel verholpen.

Edwin Raats uit Arnhem 22-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Netjes en goed geholpen onderhoudsbeurtje voor mijn auto plus zo afgesproken nieuwe winterbanden waren binnen en er ondergezet! En auto netjes gewassen! Dus helemaal te vredee

Toos uit Harfsen 22-10-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik werd vriendelijk geholpen en zoals afgesproken stond er een leenauto klaar. De keuring verliep snel en goed overleg over het vervangen van de banden. Het is allemaal vlot uitgevoerd, goede service. Van te voren is verteld hoeveel alles kostte.

Martine Gerkema uit Apeldoorn 22-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ervaar mijn bezoek als zeer prettig. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, alles wordt prima uitgelegd en afspraken die gemaakt worden, worden ook nageleefd.

Tania uit Arnhem 21-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer prettig!!

Jan uit Gaanderen 20-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Erg vlot geholpen

Jo Looijschelder uit Zevenaar, Zevenaar 20-10-2019
8
Service 5
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Balie ondersteuning: degene die mij uitleg moest geven over het verschil tussen MyRenault+ en Herwers pas was niet op de hoogte van het feit dat het prijsverschil tussen beide alleen van toepassing is voor Nissan rijders. Daarom beval hij mij als Renault rijder de Herwers pas aan, maar kreeg ik automatisch de Renault pas. Onderhoudswerzaamheden : geen opmerking over de technische uitvoering. Als service wordt na afloop de auto gewassen en uitgezogen. Alleen jammer dat de wascentrale niet alle vlekken wegkrijgt en dat bij het zuigen alleen de bestuurders- en bijrijdersplaats worden gezogen. Op deze manier moet je alsnog naar de wasstraat en houdt de service niets in.

frank koetsier uit Wenum Wiesel 20-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: goed netjes en vak kundig

Martien Tomberg uit Ulft 20-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Afspraak maken, ontvangst, informatie en afwikkeling allemaal prima geregeld! Vervangende auto geregeld maar daar toch een puntje van kritiek. Niet volgetankt ontvangen betekent lastig retour brengen! Hoeveel moet ik bijtanken? Geeft gevoel van 'men zal wel meer tanken dan nodig, dus voor ons winst'!

Hettie uit Arnhem 19-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Hoe snel en heel klantvriendelijk geholpen👍

J. uit Delft 19-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Al een paar keer geweest voor onderhoud. Altijd heel correct geholpen. Prima sevice

Ralph uit Apeldoorn 19-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Uitstekende service !

Gertie uit Zelhem 19-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ruitenwissers moesten vervangen en ik dacht ik rij er gewoon heen en vraag of ze die ff kunnen vervangen! Geen probleem 10 minuten later was ik alweer weg en genoot van de regen die met bakken uit de lucht viel.

Jan uit Zelhem 19-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: 👍

Arrie uit Didam 18-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Mijn occasion Ioniq voldoet uitstekend. De service en behulpzaamheid van de verkoper was prima.

D uit Hengelo 18-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Service goed. Het feit dat je dit soort kosten moet maken voor een jonge auto is absurd.

M.C.L. Hopstaken uit ARNHEM 18-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke instructies en uitleg, Prettige sfeer je kan er altijd terecht voor vragen wordt correct geholpen.

Theo uit GAANDEREN 18-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Werd deskundig geholpen.

Jos uit Gaanderen 18-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Fijn geholpen, goede service en schappelijke prijs. Ook nog keurig de auto gewassen.

Pelgrim uit Gaanderen 18-10-2019
10
Service 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede koffie en je wordt goed te woord gestaan.

Adri uit Zelhem 18-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: zie boven

Daan uit Ulft 18-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd snel en goed geholpen

Jan veenhof uit ,s-heerenberg 18-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goeie service en fijne garage! Alleen dit keer jammer dat ik €95 moest betalen om mijn hyundai aan te melden voor de mobiliteitsgsrantie

marion den bouwm uit APELDOORN 18-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alleen maar positief

Hans uit Doetinchem 18-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De onderhoudsbeurt duurde wat langer dan verwacht. Alsnog werd een vervangende auto geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden. Nadien rijd de auto weer perfect!

E uit Arnhem 17-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima service. Vriendelijke mensen.

G.Ligtlee uit Eerbeek 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Meedenkend, komt met oplossingen. Altijd goed geholpen.

C.Dekker uit Duiven 17-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prettig en correct

G. uit Doesburg 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: P.M.

Alex uit Geesteren 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

dian uit Goor 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Daar sta je dan aan de balie met een storing, kapot vliegwiel, eeuuhh en nu,...………….. Binnen een aantal tellen wordt er een auto tevoorschijn getoverd die je kunt gebruiken tot de auto weer klaar is, hoe geweldig is dat. Volop tevredenheid en super meegedacht met de klant. Dat kan alleen nog bij Herwers volgens mij. Erg veel lof over de heren die dit voor elkaar krijgen, planning en werkplaats( ook dat mag gezegd worden). Als er en 11 of hoger tussen zou staan, dan was de keus niet zo moeilijk geweest om dit cijfer te geven...………...

Ton Niesink uit Nijmegen 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Contact/communicatie, duidelijk en goed. Afspraken goed nagekomen.

Rene uit Zevenaar 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Werd netjes gebeld met voorstellen betreft onderhoud, ook onderhoud wat achteraf niet nodig blijkt, wordt gewoon geskipt en daardoor valt nota gunstiger uit! top

Theo uit Winterswijk 17-10-2019
4
Service 3
Deskundigheid 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik heb eerder al een uitgebreide beoordeling terzake van dit onderhoud en de uitgevoerde reparatie ingevuld. Ik heb hier duidelijk aangegeven wat mijn bevindingen zijn.

Gerken uit Loo 17-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Xxxx

A. Koning uit Apeldoorn 17-10-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ben bekend bij Herwers Apeldoorn. Service is wat ik gewend ben, dus prima.

Ben Koers uit Deventer 17-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Tijdje geen klant geweest. Deed niet terzake. Werd zeer professioneel en klantvriendelijkheid geholpen. Er werd meegedacht in een passende oplossing. Voor mij doorslaggevend om weer klant bij Herwers te worden. Nogmaals dank voor het adequaat oppakken van dit probleem. Gr Ben Koers

Hand uit Arnhem 17-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Jarenlange goede ervaringen met Herwers.

Rene uit Doesburg 16-10-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onderhoud/ apk geheel volgens afspraak en prijs afgehandeld.

Jan van Daal uit Oosterhout 16-10-2019
7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: De enige opmerking is, dat ik wel schrok van de prijs. Vorig jaar betaalde ik nog voor de onderhoudsbeurt ( los van de bijkomende werkzaamheden etc) € 212.71 Nu betaalde ik € 293.41 Toch wel een erg groot verschil. Het verschil met vorig jaar is, dat er meer arbeidsuren zijn berekend; waarom is mij onduidelijk. Verder alleen meer tov vorig jaar dat er remvloeistof is vernieuwd.

A uit Lochem 16-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijke mensen, duidelijk, je weet vooraf waar je aan toe bent.

Jannemarie uit Apeldoorn 16-10-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn ervaring over gisteren is positief. Klantvriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg bij de onderhoudsbeurt. Correct dat er gebeld werd wat de monteurs waren tegengekomen en hoe hoog de factuur zou zijn. Later duidelijke uitleg over de factuur en heerlijk een cappucino gekregen.

r.g.h uit groessen 16-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goed

Jacqueline uit Etten 16-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vlot en goed geholpen met reparatie van band. Flexibel met haal en breng tijden .

Bert uit Deventer 16-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede afhandeling v.d onderhoud beurt.

Etienne uit Dieren 16-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Absoluut tevreden over de service. Dank je wel.

A Everink uit Lichtenvoorde 16-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Uitstekende service en stiptheid

A Garcia Areal uit Zevenaar 16-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goed

JH uit Nijmegen 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Idem

Hans uit Doetinchem 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede ervaring en adequate hulp

Emmy uit Otterlo 15-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Altijd correct! Afspraak is afspraak!

Marijke uit Drempt 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Klantvriendelijk

Theo uit Huissen 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik had een afspraak voor een kleine beurt en bandenwissel. Ik kon erop wachten en idd binnen twee uur was alles achter de rug en kon ik met een min of meer nieuwe auto vertrekken.

Carlo uit Herwen 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Perfecte service

Wout uit Ruurlo 15-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Binnen de kostenraming en tijdplanning klaar. En even naar kantoor gebracht.

Tobias uit Kwant 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vlotte en correcte ontvangst. De leenfiets stond al klaar en bij het ophalen van de auto aangenaam verrast want de auto was ook gewassen en er was een stofzuiger door het interieur gehaald!

Ingrid Eisen uit BATHMEN 15-10-2019
8
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Had alleen graag geweten wanneer en dat mijn privilege pas verlopen was.. 😊

Sandra uit westervoort 15-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Prima advies en service

bert uit doetinchem 13-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: heb nauwelijks hoeven te wachten, want er werd gelijk iemand vrij gemaakt om mijn auto weer pico bello te maken

N.S.J. Hoogland uit Doetinchem 12-10-2019
4
Service 4
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Door aanblijvende meldingen met betrekking tot het emissiesysteem en diverse (dure) reparaties blijft het probleem bestaan.

J.E. uit Heteren 12-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima geholpen. Beurt, APK en distributieriem laten uitvoeren. Goede uitleg van de gemaakte kosten. Geen dwang om extra reparaties te laten uitvoeren, alles in overleg. Met Hyunadai klantenpas mooie leenauto.

E uit Deventer 11-10-2019
1
Service 8
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: 6x terugkomen om uiteindelijk het juiste probleem te vinden.... dan vervolgens zijn de onderdelen er nooit aanwezig dus weer aparte afspraak... Dan nog verkeerde onderdelen krijgen en dus weer wachten.

Frans uit Arnhem 11-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ruitenwisserblad ging kapot in mijn vakantie en kon bij thuiskomst snel terecht voor twee nieuwe ruitenwissers

Louis uit Giesbeek 11-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snelle afwikkeling

Ruud Geraeds uit Gennep 11-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Altijd vriendelijke en gastvrij welkom. Naast de onderhoudsbeurt wordt er ook altijd gevraagd of er nog andere (nieuwe) klachten zijn van de auto die bv niet bekend zijn of waren.

Remco uit Dinxperlo 11-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke uitleg wat er is gebeurd en wat de kosten zijn. Heerlijk transparant en helder. Geld uitgeven voor onderhoud is nooit leuk maar wel noodzakelijk. Bedankt voor de vriendelijke service. ps Volgende keer gebak bij de koffie is ook wel lekker.....

Paul uit Amersfoort 11-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snel en netjes geholpen. Lekkere koffie en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Chris uit DUIVEN 11-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: n.v.t.

B.R.Zweers uit MILLINGEN AAN DE RIJN 11-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: goede en snelle service

Michael uit Doetinchem 11-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alles volgens afspraak en mooi op tijd.

René uit Zevenaar 11-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zomercheck wat later laten uitvoeren ivm vakantie. Verliep allemaal prima. Kon zelfs dezelfde dag nog terug omdat er onderdelen besteld moesten worden.

Johan uit Neede 11-10-2019
9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Op zoek naar een andere auto kwam ik bij op de site van Herwers terecht waarbij de beoogde auto in Zevenaar stond. Binnen twee dagen was hij in Neede voor een proefrit. De staat en prijs, alsmede de inruilprijs van mijn auto, maar ook de dealer in mijn woonplaats hebben mij besloten om deze auto bij Herwers te kopen.

Dirk uit Arnhem 11-10-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Nvt

Bart Matser uit Zetten 10-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik ben goed geholpen met mijn auto

p kruidenier uit Haaksbergen 10-10-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: gewoon goed

Chris te Braak uit Doetinchem 10-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Kwam voor het bijvullen van de olie, maar hadden ook sporen van een steenmarter onder de motorkap. Er is gelijk actie ondernomen, door een geluidskastje te plaatsen. 20 minuten wachten en klaar.

Rinse uit Duiven 10-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Correcte afhandeling, geheel volgens afspaak. Auto op tijd gebracht en op tijd weer klaar. Kan weer een jaar vooruit.

J.A.Mennink uit Apeldoorn 10-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Beste vrienden van Herwers, jullie advies om deze schade naar wens te herstellen is--- waardevol voor mij-- Het kopje koffie bij jullie doet dan heel goed. Vooral als de schade door anderen is gedaan.... HGR Jeanne Slootmaker.

Hetty uit Deventer 10-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vriendelijk, persoonlijke benadering, makkelijk afspreken en goede service.

Hans uit Haaksbergen 10-10-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Contact met medewerkers zeer prettig; afspraken worden goed nagekomen; prima service.

Margriet uit Terborg 10-10-2019
8
Service 9
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: correct geholpen

Rieny uit Zevenaar 10-10-2019
7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: goed

Paul uit Duiven 10-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goed

Leo uit Etten 10-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Lekkere koffie.

Floor uit Zevenaar 09-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Top garage... inmiddels m’n tweede auto er gekocht en in onderhoud. Vriendelijk personeel.

Aron uit Arnhem 09-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Top

Agnes Diesfeldt uit BRUMMEN 09-10-2019
9
Service 8
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn wachttijd was goed voorzien van koffie. Werd op de hoogte gehouden wat er aan de hand was.

Timon uit Arnhem 09-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Men wordt netjes geholpen en goede uitleg

AJC Demon uit Huissen 08-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: ze denken met je mee

Peggy uit Apeldoorn 08-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Koppakking is een dure klus, maar beter goed gedaan met deskundige uitleg dan straks weer gedoe met mijn Hyundai. Leenauto was ook fijn!

Fred Gerritsen uit Arnhem 08-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Het is fijn om te ervaren dat indien nodig Herwers er voor mij is.

Hanneke uit Bathmen 08-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen

Martijn uit Dieren 08-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service, prettige en duidelijke communicatie voor, tijdens en na de onderhoudsbeurt waaruit blijkt dat er geen onnodige dingen worden gedaan. Zo is de rekening geen verrassing.

Erik Veldhuis uit Haaksbergen 08-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Het technische probleem werd na enig zoekwerk gevonden en goed opgelost. Daarnaast werd prima meegedacht over vervangend vervoer. Geheel naar wens!

Foppen uit Twello 08-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Correct en zeer vriendelijk contact, hetgeen het gevoel van vertrouwen versterkt.

Ada uit Haaksbergen 08-10-2019
8
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Helaas is mij geen leenauto aangeboden en moest mijn man extra rijden om mij en de auto heen en weer te brengen.

Jaap uit Doetinchem 08-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: werkzaamheden worden afgehandeld volgens afspraken

Martina Seegers uit 's-Heerenberg 08-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: ik kon de zelfde dag nog geholpen worden .

Martijn uit Zutphen 07-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Prettig collega autobedrijf. Correcte samenwerking, prettig in de omgang.

Piet Snot uit Piet Snot 07-10-2019
7
Service 7
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onderhoud is gedaan. echter men heeft de teller voor de onderhoudsinterval niet gereset. Deze website niet AVG/privacy proof. Daarom een 1 qua deskundigheid en niet aan te bevelen.

Hennie uit Deventer 06-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: afspraak is prima nagekomen, service uitstekend.

Ernst Jan uit ROZENDAAL 06-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zeer goed

J.A. W. Tomassen uit 's-Heerenberg 06-10-2019
9
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben aan de balie vriendelijk te woord gestaan. We hebben de punten nog even "doorgenomen" met 'n aanvulling. Wat later in de voormiddag heeft mijn vrouw gebeld (omdat ik mij niet goed voelde) met het verzoek om de auto thuis te brengen. Heel veel dank daar voor.

Hennie Dokter uit Deventer 06-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Wort er altijd goed geholpen ben er heel tevreden mee.

Jeroen uit Eibergen 06-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: goed en bekwaam.

Wessel uit Winterswijk 05-10-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 1

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Voor een nieuw contactslot 13 sept contact op genomen,het zou 5 werkdagen duren, vanaf 23sept iedere dag gebeld,medewerker nam zelf geen contact met mij op,moest er zelf achteraan, ik vroeg ook of hij dacia dealer niet kon bellen,daarna volgende dag gebeld slot was er weer niet.dag erna zelf weer gebeld het was inmiddels 25 sept,,ik was ontstemd, het duurde te lang.medewerker gezegd binnen 1 uur terug te bellen ,hij wilde eerst in de loop van de dag.bellen,na 1uur belde hij : ,plotseling werd het slot onderin een doos gevonden??!! Daarna zelf afspraak gemaakt om 1130 uur deze vervangen.Al met al geen service,geen interesse.totaal klant onvriendelijk,en geen enkel excuus.Het is ons erg tegengevallen en gaan onderhoud van de auto ergens anders overwegen. Ook in de wachtkamer ,geen goedendag van autoverkopers,die vaak langs liepen,geen enkele interesse.

André uit Diepenheim 05-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak!!!

Janneke uit Goor 05-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je word altijd prettig geholpen.

Jan Philipsen uit Tolkamer 05-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie boven

Jacques uit Apeldoorn 05-10-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik word altijd goed geholpen en netjes te woord gestaan. Jullie zijn wel een beetje duur.

Erna uit DOETINCHEM 04-10-2019
5
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 2

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima contact en afhandeling. Leenfiets gehad (barrel)....... Zal naar deze dealer niet meer gaan. Service prima maar voor alleenstaande éénverdiener onbetaalbaar. Er zijn veel voordeliger alternatieven die ook kwaliteit bieden. Had ik dat maar eerder bedacht. De service en overhead wordt duur betaald

HJ Willemsen uit Duiven 04-10-2019
1
Service 1

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Vriendelijk geholpen door Romeel, maarrrrrrrrr. Ik had een leenauto, Kadjar, meegekregen en ben daar mee van Zevenaar naar Duiven gereden en weer terug, ik dacht 16 kilometer. De tank was vol op de meter en bij terugkomst ook nog. Ik zal 1 liter verbruikt hebben. Ik zei eerlijk tegen Romeel dat ik niet getankt had. Dat vond hij niet goed, in tegenstelling tot een eerdere keer, en ik moest de tank weer volmaken. Ik wilde ter plekke € 2 betalen omdat ik begrijp dat ik mijn verbruik zou moeten betalen, maar dat werd niet door Romeel geaccepteerd. De tank moest weer vol. Dus naar de Tinq in Zevenaar gereden en getankt. Tijdens het tanken sloeg de spuitmond niet af en ben ik bij 2,5 liter maar gestopt. Wellicht dat er nog veel meer in kon. Het gaat niet om grote bedragen maar ik voel mij toch niet goed behandeld omdat de tank niet vol was toen ik hem meekreeg terwijl dat wel wordt gesteld. Want in 16 kilometer 2,5 liter gebruiken kan niet en wellicht kon er veel meer in. Kortom, ik hoop dat u mijn nare smaak en slecht gevoel gebruikt. Met vriendelijke groet. Ric Willemsen

A Meijer uit Deventer 04-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: netjes

A uit Apeldoorn 04-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Uitstekend geholpen

Olivier uit Doetinchem 04-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: 👍🏻

Kees de Jongh uit Zeddam 04-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Snel en goede prijs

H A C Huisman uit gendt 04-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: alles prima

Eric Koning uit Neede 04-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: idem

Richard uit Boerstoel 04-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.

anja uit stegehuis 04-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: gewoon goed, keurig en punktueel

Ben uit Lichtenvoorde 03-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ventilatie roosters capture niet meer te bedienen. Voor verhelpen van probleem moet gehele dashboard verwijderd te worden. Klus van meer dan 3 uur. Ondanks dat auto ouder is dan 3 jaar en als occasion 2,4 jaar geleden gekocht bij Herwers valt het onder de garantie👍👍👍👍👍👍👍

Martin uit Doetinchem 03-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Na onverwachte tegenvallende onderhoud en kosten goede oplossing / aanbod gehad.

Elisabeth de Bru uit Westervoort 03-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: netjes geholpen en op tijd,alleen de prijs was schrikken,je kan er haast een 2 hands auto voor kopen.

Eric Bos uit Gaanderen 03-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Vriendelijk medewerkers aan de balie Directe service van vervangende auto die al klaar stond Directe ontvangst rekening goede afhandeling van de gewenste reparatie

J.m.m.n hauser uit Neede 03-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Een hele goede service, vriendelijk personeel,

Jolanda uit Doetinchem 03-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Jullie zijn super klantvriendelijk. Kunnen snel schakelen en denken mee met de klant. Ik heb nooit het gevoel dat ik teveel betaal. Hoewel een auto nou eenmaal duur is en geld kost.

Erik uit Arnhem 03-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ghjjkifjfjfkcjcjcjcjchxhc

Robert uit Hazenkamp 15 Arnhem 03-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Mijn eerste ervaring met auto bedrijf Herwers is zeer positief goed geholpen

Gerrit uit Apeldoorn 03-10-2019
5
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Auto voor APK + onderhoudsbeurd + lekke voorband. Toen ik outo kwam ophalen bleek dat de foutmelding nog in display stond. Monteur is om 17. 00 uur ongeveer drie kwartier bezig geweest maar kon melding niet weg krijgen. Moet hier voor terug komen. Jammer ik werd die ochtend om 09.30 uur gebeld dat outo klaar was. Dit was dus niet het geval, auto is door monteur gereed gemeld terwijl dit niet het geval was. Ik heb die middag 45 min. moeten wachten en moet nog een keer terug komen om de storing te verhelpen. Monteur heeft wel meerdere keren zijn excuses aangeboden en zou dit met de werkplaats verantwoordelijke bespreken. Ook in de comminicatie t.a.v. het verwisselen van de zomer/winterbanden ging het niet helemaal goed.

Marcel uit Zevenaar 03-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik wat snel geholpen

E. Bonhof uit Ugchelen 02-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Zeer tevreden.

Marco uit Apeldoorn 02-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Zeer goede ervaring. Mankementen aan mijn auto worden zeer professioneel opgelost. Mankementen die ontdekt worden in de garantie, worden bij terugkeer netjes opgelost als daarbij de garantie al lang verlopen is. Zodra de auto wordt gerepareerd wordt er netjes vervangend vervoer geregeld, erg prettig! Kortom zeer goede en professionele service.

R. uit Zevenaar 02-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik ben goed geholpen (vervangen zekering) en kon snel weer de weg op.

Edwin uit Apeldoorn 02-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Rijd weer als een zonnetje

Patrick uit Arnhem 02-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Op zondag met pech komen te staan. De ANWB heeft me uiteindelijk tot aan de garage gebracht alwaar bij toeval iemand aanwezig was. Die pakte gelijk door en de volgende ochtend werd ik al gebeld met de oplossingen. Dinsdag reed ik alweer rond.

Jeroen uit 's-Heerenberg 02-10-2019
8
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Je weet precies waar je aan toe bent met een beurt. Prijzen staan vast en bij eventuele problemen kunnen jullie ook al aangegeven wat het kost. Erg prettig. Verder erg vriendelijk personeel. Een puntje van kritiek mbt vervangende auto: ik kreeg met mijn grote postuur een Clio mee. Dat was dubbelvouwen voor mijn doen. Ik rij niet voor niets Scenic. Dat vond ik niet slim.

Harry uit Arnhem 01-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Snelle service, goede uitleg, ook telefonisch eerlijk en oprecht. Alleen maar lof.

F.J.H. van Essen uit Westervoort 01-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Zie boven.

BP Glasbergen uit Zevenaar 01-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Nieuwe Kangoo gekocht. Keurig ontvangen, no nonsens informatie, goede deal, snelle afhandeling. Dank aan Peter van Dalen.

Henk uit Doetinchem 01-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: niet voor niets al 30 jaar klant

A.G. uit Beuningen 01-10-2019
10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: prima

Hans uit Barchem 01-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: In een woord, geweldig

Myrthe uit Vorden 01-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Overleggen goed wat er gedaan moet worden.

Jan uit Haaksbergen 01-10-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: zie boven

Joris uit Doetinchem 01-10-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Ik moest even wachten ivm de pauze. Verder keurig geholpen en het probleem is opgelost.

Wolfgang dagmar uit Arnhem 01-10-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: vriendelijke ontvangst en uitgeleiden

Hans Kleinpennin uit Wehl 01-10-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Wordt altijd netjes geholpen en geïnformeerd.

Marjan uit Deventer 01-10-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede service verleend na een miscommunicatie

Gerard uit Brummen 30-09-2019
10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Door adviseur Jesse Bos vriendelijk benaderd en goed geholpen. Dat had tot resultaat dat wij er voor gekozen hebben bij Herwers in Doetinchem een nieuwe Renault Clio te kopen. Deze is inmiddels afgeleverd en de overdracht is erg netjes verlopen.

theo uit doetinchem 30-09-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: duidelijke volledige toelichting. Ook voordat de onderhoudsbeurt plaatsvindt

Martin uit Doetinchem 30-09-2019
10
Service 8
Deskundigheid 8

Reden bezoek: Reparatie

Ervaring: Mooie service op uw eigen initiatief!

Sigmar Vosjan uit Dinxperlo 29-09-2019
6
Service 3
Deskundigheid 10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Prima mensen bij deze dealer. Ik had een afspraak om de stabilisator slangetjes te laten vervangen. Later de afspraak 3 weken!! Naar achteren verplaatst omdat deze ook een beurt moest hebben en ik de auto op deze manier maar 1 dag ipv 2 dagen kwijt zou zijn. Kom ik de auto ophalen krijg ik doodleuk te horen dat de stabilisator slangetjes in back order staan en hier dus een nieuwe afspraak voor gemaakt moet worden........Kortom.......auto alsnog 2 keer naar de garage. Tot op heden (anderhalve week later) nog steeds niets gehoord wanneer de slangetjes komen........

A.H.A. uit Arnhem 29-09-2019
9
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Ik ben tevreden dat mijn auto in goede handen was.

Frans uit Velp 29-09-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Andere reden

Ervaring: Bij een telefoontje over enkele problemen werd goed geluisterd naar mijn niet al te technische 'opmerkingen' en werd er snel een afspraak ingepland om wat te doen met deze opmerkingen. Op het afgesproken tijdstip werd ik snel en bekwaam geholpen

Nghi Quang uit Doesburg 29-09-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Reden bezoek: Schadeherstel

Ervaring: Je wordt geholpen met de vriendelijke en vakkundige mensen.

Petra uit ARNHEM 28-09-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Onderhoudsbeurt van te voren doorgesproken/ onderhoud naar behoren uitgevoerd/nota goed uitgelegd/auto schoon afgeleverd.

Willem uit Ede 28-09-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Goede uitleg en goed geadviseerd door receptie

Arie Oosterbroek uit DIEPENVEEN 28-09-2019
9
Service 9
Prijs/Kwaliteit 6

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Vooraf afgesproken werkzaamheden doorgesproken en deze zijn ook op de afgesproken wijze uitgevoerd. Onnodige maar optionele werkzaamheden bleken niet nodig en zijn dan ook niet uitgevoerd. Over ene werkzaamheid die niet was besproken maar wel geconstateerd werd is keurig eerst telefonisch contact over geweest.

A.J.Gibcus uit Duiven 28-09-2019
10
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Montage van accessoires

Ervaring: Het probleem dat wij hadden is zeer goed opgelost

Johan uit Bemmel 28-09-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Gewoon eerlijk personeel bij onverwachte kosten

J ubbink uit Doetinchem 28-09-2019
8
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Zeer goede service

Manfred uit Braamt 28-09-2019
8
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 4

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ervaring: Merk alleen als je wat doorgeeft aan de receptie dat dat niet altijd aankomt .

Jan uit Etten 28-09-2019
9
Service 10