Anoniem 18-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8
Ilse uit Gaanderen 18-07-2019
8,7
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima beleefd en vakkundig

Anoniem 18-07-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 6
H uit Westervoort 18-07-2019
6,3
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 4

Ervaring: Aandachtspunt luchtfilter prijs 75 euro ??? zijn ze van goud of zo. Zelf een gehaald 8 euro, besparing 67 euro voor 5 min werk.
Achterwisser 25 euro ??? complete set 3 stuks 50 euro bij Gami auto onderdelen.
Kabelbreukje mistachterlicht 70 euro te gek voor woorden want de trekhaak is door jullie gemonteerd.
Dus hier mee wil ik zeggen dat jullie veels te duur zijn.
De service heb ik niks over te klagen alleen de prijzen.
Op deze manier gaan de klanten wel ergens anders heen.

Mvr H van Veen

Anoniem 18-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima alleen de wasbeurt was niet zo goed als ik gedacht had. Mijn reguliere wasstraat doet het veel beter

Anoniem 18-07-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: vriendelijke ontvangst in een mooi schoon bedrijf
goede uitleg over wat er gedaan wordt prima service door deskundige mensen .

H uit Haaksbergen 18-07-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: vriendelijke medewerkers, zeer klantgericht, vakkundige medewerkers

Hans uit Malden 18-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Heel goed

Henriet uit Oosterhout 18-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
M uit Diepenheim 18-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goed

Marco uit Doetinchem 18-07-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 9
C uit Arnhem 18-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Frank uit APELDOORN 18-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Otto uit Arnhem 18-07-2019
9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Hein uit Doesburg 17-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Perfect. Kwam omdat er iets was dat ik niet vertrouwde en ging weg nadat ontdekt was wat er was en het opgelost was

JGA 17-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goede ervaring.

Hein uit Doesburg 17-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Perfect. Kwam omdat er iets was dat ik niet vertrouwde en ging weg nadat ontdekt was wat er was en het opgelost was

Anoniem 16-07-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Goede ervaring op het gebied van aankoop en onderhoud van de auto.

Frank uit Zevenaar 16-07-2019
5
Service 5
Deskundigheid 5

Ervaring: Zijn diverse ervaring, zowel reparatie als onderhoud gerelateerd. In algemene zin vind ik een bezoek aan de werkplaats zonde van mijn tijd en het komt nooit uit. Afspraken moet ik specifiek plannen en dan nog komt het niet uit, dit ook vaak omdat er best een lange wachttijd bedraagt om terecht te kunnen bij de werkplaats. Uiteindelijk wil je je als klant welkom voelen als je de auto aanbiedt voor wat dan ook. Dat gevoel krijg ik niet altijd. Een concreet voorbeeld was het kraken van mijn open dak ik gaf aan of er even naar gekeken kon worden en wellicht de geleiding even gesmeerd kon worden. Ik bracht de auto voor iets anders, maar dacht zelf dat een blik hierop werpen toch wel kon. De eerste reactie van de service adviseur was kort en bondig; nee, hier hebben we geen tijd voor. Pas later, nadat ik wat ontstemd reageerde, kwam de verdere uitleg en ook nog eens dat het een bekend probleem was. Deze uitleg begreep ik wel, maar het was prettiger geweest om te reageren in de trend van, goh wat vervelend, we zullen kijken wat we in deze korte tijd kunnen doen, want mogelijk is dit een bekend probleem waar we meer tijd mee kwijt zijn. Komt toch heel anders over.... Zo zijn er nog wel meer voorbeelden aan te dragen die ik niet bijzonder service gericht vindt, maar in deze strekking gaat het me te ver om hier toelichting op te mailen.

Ronald uit Zelhem 16-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: jullie zijn een top garage vriendelijk personeel en goede service voor de auto

Gerrit uit Zetten 16-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Netjes behandeld. Voelt vertrouwd.

Dhr./mevr. Magendans uit BABBERICH 16-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Op tijd, duidelijke uitleg, vriendelijk

Harry uit Arnhem 16-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Heel goed

Theo uit Neede 16-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Goede service.

jan uit apeldoorn 16-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: vriendelijk en snel geholpen

Marijke uit ZEVENAAR 16-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Ik word altijd heel prettig te woord gestaan en goed geholpen.

Hennie uit Hummelo 16-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Keurig bedrijf, afspraak is afspraak

Rick uit Groenlo 15-07-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
Henk uit Arnhem 15-07-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: ik heb het idee dat er nog al gauw onderdelen worden.

Rene uit Didam 15-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Rudy uit Diepenheim 15-07-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Arjen uit Halle 15-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Y.E. uit Varsseveld 15-07-2019
7,7
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: Prima

Ruud uit Arnhem 14-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Jan uit Elst 14-07-2019
9,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Goed

Gerrit uit Winterswijk Meddo 14-07-2019
7,5
Service 8
Deskundigheid 7
Mario uit Zevenaar 13-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Een geweldig klantvriendelijke bedrijf waar je graag komt

Henny uit Vriezenveen 13-07-2019
6,7
Service 6
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Goede service. Alleen mag de communicatie beter bij het call center

Frits uit DEVENTER 13-07-2019
7,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: Goed en vriendelijk

Rene uit Wehl 13-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Rene uit Wehl 13-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Susanne uit Heteren 13-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima service!

Niesken uit Arnhem 13-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 13-07-2019
7
Service 8
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 8
Petra uit Duiven 12-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Erg goed altijd een welkom gevoel en staan altijd voor je klaar

Anoniem 12-07-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10
Ilse uit ARNHEM 12-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Prima service, geen op of aanmerkingen

Sil uit Neede 12-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Wat een service. Probleem met auto, ondanks volle agenda volgende dag geholpen, probleem deskundig opgelost en geen rekening, service van de zaak.
Klantvriendelijk staat hier bovenaan

Dorrie uit Eten 12-07-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Anoniem 12-07-2019
6,7
Service 5
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Leenauto is vies van binnen,leeg koffiebeker, flesje, korrels vochtvreter etc .Oranjelampje onderhoud branden ,klacht kraken van het stuur wordt niet serieus genomen. (kom maar terug als het geluid er weer is)

Karin uit Zevenaar 12-07-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Altijd vriendelijk en een gemoedelijke sfeer hangt daar. Uitstekende service bieden ze.

J. L. uit Duiven 12-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Anoniem 11-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Monique uit Arnhem 11-07-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
jan uit Ulft 11-07-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Geweldige service

Marion uit Arnhem 11-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Een onverwacht defect aan de auto en gewoon langs gegaan. Ik werd direct geholpen.

Autorijschool Dyane uit Nijmegen 11-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Prima service

Riet uit Velp 11-07-2019
8,5
Service 9
Deskundigheid 8

Ervaring: Vriendelijk, correct, servicegericht.
Was de afspraak vergeten. Belden mij om mij te herinneren aan de afspraak. Mocht een leenauto meenemen, omdat ik te laat was voor de haal/brengservice. Top!

René uit Arnhem 11-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Lisa uit Doetinchem 11-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede duidelijke communicatie. Je weet waar je aan toe bent.

Henry uit Zelhem 11-07-2019
7,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 5

Ervaring: Goede ervaring, vriendelijk en snel geholpen

Loes uit Didam 11-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goed geholpen 2018 aankoop auto, daarna onderhoud. Erg vriendelijk en deskundig.

Anoniem 11-07-2019
9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
stefvangeijn@hotmail.com uit Doetinchem 11-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Anoniem 11-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Monique uit Zevenaar 11-07-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zoals altijd vlot en goed geholpen, met prima advies.

N uit Arnhem 11-07-2019
7,7
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: De apk en afspraak daarover is goed uitgevoerd.
Waar we moeite mee hadden was dat nu voor de 2e keer de auto die klaar zou staan als vervangend vervoer er niet meer was en we weliswaar een andere kregen maar de laatste keer een niet erg comfortabele Nissan micra. Tp051v Natuurlijk hebben wij netjes afgetankt maar moesten bij de pomp 8,80 euro ca 5.2 ltr en dat voor 44 km die we werkelijk hadden gereden. Beetje veel denken wij voor een toch wel kleine auto.

Anoniem 11-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8

Ervaring: op zich prima. alleen jammer dat ik aan het eind van de middag zelf moest bellen ipv dat ik gebeld werd dat de auto klaar was.
Ook wordt bij andere bedrijven de auto van buiten en binnen gereinigd na een (service)beurt.

Anoniem 11-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Catharine uit Apeldoorn 10-07-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Alex uit geesteren 10-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: carcit resetten

Bert uit Twello 10-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Hans uit Duiven 10-07-2019
7
Service 8
Deskundigheid 6

Ervaring: Tijdens de beurt is de ruitenwisser achter vervangen. Vandaag merk ik dat deze niet goed is gemonteerd aangezien amper 50% van het normale oppervlak gewist wordt. Slordig!

Bart uit Eibergen 10-07-2019
8,5
Service 9
Deskundigheid 8
Leendert uit Winterswijk 10-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: De ervaring is uitstekend in Neede.Ervaring met Doetinchem minder

Jessica uit Velp 10-07-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 1

Ervaring: 3 weken geleden kwam ik stil te staan met mijn ix20. Via de mobiliteitspas getakeld op een grote aanhanger, na mijn vermoeden te hebben uitgesproken dat ik dacht dat wederom de vlotter kapot zou zijn en dus de tank leeg, naar het tankstation en met benzine in de tank deed de auto het weer. Erg frusterend want de vlotter is al eerder defect geweest. Toentertijd moest ik er drie keer voor terug komen; eerst werd de vlotter vervangen. Nadat ik weer ging rijden bleek deze nog defect. Vervolgens is het hele dashboard eraf gehaald en zou het verholpen zijn, helaas. De derde keer opnieuw de vlotter vervangen en toen deed de weergave het weer goed. Dit alles heeft in korte tijd plaatsgevonden, maar mijn vertrouwen beschaamd in een vrijwel nieuwe auto. Bij elke tankbeurt de dagteller resetten en goed kijken hoeveel km je nog hebt, bij 100 km resterend tanken.
Helaas heeft deze tactiek niet gewerkt, want drie weken geleden stond ik weer stil!
Ik kon maandag 8 juli terecht bij Herwers in Arnhem. Aan de tekefoon al aangegeven dat het vermoedelijk de vlotter zou zijn, zodat materialen aanwezig zouden zijn.
Maandags 8.15 uur de auto adgeleverd, rondom 13.30 uur werd ik gebeld. Het was inderdaad de vlotter. De kosten voor vervanging vlotter zouden zijn €275,- en de onderdelen moesten besteld worden.
Mijn vraag gezien de aanschaf van deze auto bij deze dealer en volledige onderhoud etc de afgelopen jaren, of er geen garantie op de vorige reparaties zat werd negatief beantwoord. De vorige reparaties hadden in de Bochane tijd plaatsgevonden en de vlotter is materiaal dat na het verlopen van de gewone garantie nu gewoon betaald zou moeten worden. Voor mij en mijn partner een onbegrijpelijje reactie. Bij het ophalen van mijn eigen auto, hoorde ik bij het wegrijden een raar geluid in de auto. Wat bleek de achterbank stond nog in de garage.
Al met al een slecht gevoel aan overgehouden.

hanneke uit huissen 09-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: prima service, alleen is er gezegt dat ik de auto moest voltanken of de kilometers zouden in rekening gebracht worden. De auto zou al volgtankt zijn.

Nu bleek dat mijn auto dus niet helemaal vol zat, terwijl ik hem wel volgetankt heb. Ben benieuwd in hoeverre ik nog korting op de factuur krijg. Dit zal de baliemedewerkster overleggen.

Jan uit Haaksbergen 09-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Prima geholpen

bert uit Ruurlo 09-07-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7
Gerrie uit Apeldoorn 09-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zeer tevreden nemen alle tijd voor de klanten.Als er vragen zijn worden deze goed uit gelegd.

S.A. uit Apeldoorn 09-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
GERRIT uit Zelhem 09-07-2019
7,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: PRIMA

Hanneke uit Bathmen 09-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 09-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Afspraken worden nagekomen en heel vriendelijk personeel. Professioneel en klantvriendelijk!

Sabine uit Beltrum 09-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Aangenaam verrast door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van Edward/Eduard

J.G. uit Terborg 08-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zeer goed en betrouwbaar.

Anoniem 08-07-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Positief, vriendelijk. Auto was binnen en buiten netjes schoongemaakt. Volgende beurt weer bij Herwers!

Ron uit Duiven 08-07-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima service, snel geregeld

René uit Apeldoorn 07-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Goede ervaring. Vriendelijk en klantgericht.

Jan Willem uit SILVOLDE 07-07-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Auto heeft na reparatie olie gelekt. Geen goede controle op mogelijke lekkage. Gevolg is behoorlijke olievlek op de oprit. Wel excuses ontvangen en korrels om op de olie te gooien.

Clemens uit Didam 07-07-2019
10
Service 10

Ervaring: Mijn ervaringen zijn positief

Jos uit didam 07-07-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Leo uit Apeldoorn 07-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
M. uit Aalten 06-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Ria uit 6821dd Arnhem 06-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam.

EAM (Ed) uit Deventer 06-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Uitstekend contact en afhandeling van het probleem. Ook duidelijke uitleg over het ontstaan en de oplossing.
Veder een grandioze stevige. Kan niet beter!!

Johan uit Ruurlo 06-07-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima. Klantvriendelijk en oplossingsgericht.

jan uit Haaksbergen 06-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: uitstekende hulp in een noodsituatie.

Joost uit Arnhem 06-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Klantvriendelijk. Snel geholpen bij het onderhoud aan de auto.

Johan uit Apeldoorn 05-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Altijd prima service.

Anoniem 05-07-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Het bedrijf is laagdrempelig en je krijgt echt het gevoel dat ze er zijn voor de klant en niet alleen bezig zijn met winst maken!

Ester uit Harderwijk 05-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Peter uit Zevenaar 05-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Auto gebracht voor APK en onderhoud. Alles prima verlopen.

frans uit Doesburg 05-07-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: heel goed (( HENGELO ))

Dick uit Ruurlo 05-07-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Marjan uit Haaksbergen 05-07-2019
3,3
Service 3
Deskundigheid 4
Prijs/Kwaliteit 3

Ervaring: 10.15u was de afspraak, nergens iemand te bekennen , na zoeken bleek men achter buiten aan de koffie. Nieuwe contactsleutel werd ingesteld. Thuisgekomen in Haaksbergen bleek oude sleutel het niet meer te doen. Na telefoontje moest ik weer terug naar Neede, daar werd me na wachten verteld dat er maar 1 sleutel afstandsbediening kan hebben, dus dat ik voor niets was gekomen. Slechte ervaringen dus

CMT uit Haalderen 04-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
henk uit gendt 04-07-2019
8,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 04-07-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
j.h. uit schalkhaar 04-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: zeer goede kontakten

Anoniem 04-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Steve uit Zevenaar 04-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Vriendelijk en fijn personeel,auto prima netjes afgeleverd. Fijn om bij jullie klant te zijn

marc uit Beek 04-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Tucson gekocht.
Auto had in begin kleine dingen (zoals slechte mat bij bestuurder) is netjes opgelost.

Marion uit ARNHEM 03-07-2019
9,5
Service 10
Deskundigheid 9

Ervaring: Goede en snelle service en reactie

j.w uit elst 03-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
A uit DIDAM 03-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: zeer goed

a uit deventer 03-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: heel vriendelijk goede en service.

Adrie uit Apeldoorn 03-07-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Veel onderhoudsbeurten (APK) zijn uitgelopen op hoge rekeningen, er wordt altijd wel wat gevonden. Dit los van service en kwaliteit. Laatste beurt goede afspraken gemaakt en geen lastminute telefoontje gehad.

Evert uit Duiven 03-07-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Herman uit ARNHEM 03-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Word altijd netjes ontvangen

Kiki uit Winterswijk 03-07-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goed

A. uit OMMEN 03-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Na inspanning van de verkoper toch een passende auto gevonden. Heerlijke taart bij aflevering.
Lak schade netjes verholpen.

miranda uit pannerden 02-07-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Annette uit Haar 02-07-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
Carel uit Doetinchem 02-07-2019
7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Ervaring: Goed

Conny uit Neede 02-07-2019
9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen. Goede service

Marlie uit Palinggracht 36 02-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: zeer goed

Gerard uit Westervoort 02-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Het was wel een lekke band. Een dag of 14 geleden is mijn vrouw ook geweest, maar toen zei de betreffende man: er is niets aan de hand, want het lampje brand niet. Nu zag de receptionist meteen dat er een spijker in de band zat. Ik heb dus wel plm. 130 km op de snelweg gereden. Nu brandde het lampje dus wel.

Anoniem 02-07-2019
8,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 6
R. uit Arnhem 02-07-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Uitstekend.

AT uit Eibergen 02-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Deskundigheid

Dick uit Vaassen 02-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Net voor mijn vakantie was nog een reparatie van mijn auto noodzakelijk. Men heeft zijn best gedaan deze nog in te plannen zodat ik met een gerust hart op vakantie kon gaan in een gerepareerde en blinkend schone auto!

Harry uit Doetinchem 02-07-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: prima en klantvriendelijk

Ronald uit Doesburg 02-07-2019
7,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 5

Ervaring: Prima ervaring

Marco uit Elst 01-07-2019
9,5
Service 10
Deskundigheid 9
Cees uit Haaksbergen 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Klantvriendelijk.
Vlotte afspraak en afhandeling.

Marcel uit Deventer 01-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Ik heb speakers laten inbouwen. In eerste instantie was dit niet goed gebeurd. Daarna is het alsnog helemaal naar tevredenheid afgehandeld.

Marien uit Deventer 01-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Herwers Deventer is klantgericht, vriendelijk en zorgvuldig

Arnold uit Duiven 01-07-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Jan uit ARNHEM 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: zeer klantvriendelijk, meedenken met de klant, prima geholpen. een voorbeeld zoals je met klanten omgaat

ad uit bbg 01-07-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
R uit Doetinchem 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
R. uit Doetinchem 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Uitstekende service en vakkundig.

Peter uit WEHL 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Kees uit Arnhem 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Uiterst plezierig! Zeer goede service!

Willy uit Kilder 01-07-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Super

F uit HUISSEN 30-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Anoniem 30-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
M.L. uit Renkum 28-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Altijd goede behandeling, alleen zijn wij verbaasd dat het niet mogelijk is onderdelen te krijgen. Wij hebben namelijk bijna een week moeten wachten om onze auto weet in ons bezit te krijgen.De pech was voor ons ook dat wij op vakantie gingen en een week later pas konden starten.

Albert uit Doetinchem 28-06-2019
9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Ik ben prima geholpen.

anita uit velp 28-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: uitstekend, goede service, goed en vriendelijk personeel

W.,D. uit Wehl 28-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Anoniem 28-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Timo uit Doetinchem 28-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
jan eric uit almelo 28-06-2019

Ervaring: ik ben niet in de werkplaats geweest. het was een opdracht van de afdeling verkoop

Herman uit Apeldoorn 28-06-2019
9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Goed bedrijf met goed en vriendelijk personeel.

Anoniem 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
G uit Heerde 27-06-2019
7,7
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6
Clara uit Arnhem 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Klantvriendelijk, correct en netjes en altijd zeer behulpzaam top!

Peggy uit Doetinchem 27-06-2019
2
Service 4
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 1

Ervaring: Dit keer verkeerde set banden gemonteerd waardoor ik extra terug kon komen.

Hans uit Zetten 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Prettige, snelle en professionele service

A. uit Driel 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Ervaringen zijn zeer positief de vriendelijke en professionele ontvangst die ik altijd krijg. Altijd praatje maken.

Eva uit Nijmegen 27-06-2019
5
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 1

Ervaring: Steeds wanneer ik mijn auto weg breng worden de kosten ingeschat op een bepaald bedrag. Dit is standaard hoger. De 1 jaar oudere Volvo van mijn man waar hij 3x zo veel mee rijd kist 3 keer zo weinig in onderhoud. We gaan opzoek naar een nieuwere auto maar gaan dit niet doen bij herwers.

C uit Arnhem 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Dennis uit Eibergen 27-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goede ervaringen, service

Benny uit Zelhem 27-06-2019
7,3
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8
Paul uit Doetinchem 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: De auto deed raar. Schakelindicator gaf aan dat ik terug moest schakelen, terwijl ik juist op moest schakelen. Een baliemedewerker reed mee. Ik kon de auto meteen laten staan en kreeg een leenauto mee. De volgende dag kon ik de auto weer ophalen. Prima service.

Yvonne 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Lidy uit Westervoort 27-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Uitstekend

André uit Zeddam 27-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima ervaringen. Goede duidelijke contacten en afspraken.

jos uit elst 27-06-2019
9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: ervaringen met Herwers zijn uitstekend.

Marion uit s-Gravenzande 27-06-2019
1
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs/Kwaliteit 1

Ervaring: Opgelicht tijdens aankoop van een auto. Mijn advies: vertrouw deze jongens NIET op hun woord maar laat alles zwart op wit zetten !

Thea uit Ulft 26-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Klantvriendelijkheid is prima en afspraken worden correct uitgevoerd en afgehandeld.

Nannette uit Ulft 26-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Reinier uit Didam 26-06-2019
3,7
Service 4
Deskundigheid 3
Prijs/Kwaliteit 4

Ervaring: niet positief, er wordt door de baliemedewerker gedaan alsof ik blij mag zijn dat ik klant ben

John uit Enschede 26-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima

J.M. uit Zevenaar 26-06-2019
9,3
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Wim uit Westervoort 26-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Wij hebben uitstekende ervaring met Herwers Zevenaar!!!

Henk uit Zevenasr 26-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Tot nu toe prima

Wim uit Westervoort 26-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: perfecte service en deskundig advies met daaraan gekoppeld heel veel betrokkenheid. Perfecte dealer.

Anoniem 26-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Peter uit Zevenaar 26-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zeer goed bedrijf, meedenkende mensen.

Donald uit Didam 26-06-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Goed bedrijf

Ada uit Hengelo Gld 26-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima betrouwbaar bedrijf.

Niels uit Arnhem 26-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede en heldere service!

Kees uit Apeldoorn 25-06-2019
9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Ik wordt als klant serieus genomen en geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben

R uit Doetinchem 25-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Jos 25-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Helemaal super. Alles perfect geregeld.
Bedankt Arthur!

Anoniem 25-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
joop uit silvolde 25-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Fijn en prachtig bedrijf

J. H. uit Hoorn cq. Holten 25-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
B.J.F.M uit Enschede 24-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
GJ uit Diepenheim 24-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Gerard uit Zevenaar 24-06-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 8
Harry uit Hengelo Ov 23-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Wederom - bij de 120.000 km beurt met daarbij APK - tot onze volle tevredenheid geholpen !

Elsa uit Arnhem 22-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
E.A.M. uit Apeldoorn 22-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: prima en behulpzaam

Leo uit Apeldoorn 22-06-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: goed

HJ. uit Doetinchem 22-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Ik heb alleen maar goede positieve ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig

Trudy uit Deventer 22-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Erg goed

Anoniem 22-06-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
Teun uit Houten 21-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Prettige sfeer, klantvriendelijk en klantgericht.
Service staat hoog in het vaandel.

Dinie uit Dieren 21-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
D.J.A. uit Duiven 21-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Dick uit Doetinchem 21-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zeer goede ervaring. Altijd behulpzaam

Ina uit Arnhem 21-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima

tonny uit s-heerenberg 21-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: goede service - leen auto ter beschikking

zeer vriendelijk personeel

Miranda uit Arnhem 21-06-2019
9
Service 10
Deskundigheid 8

Ervaring: Gister mijn auto opgehaald na een jaarlijkse beurt en APK. En tot mijn verrasing de gehele auto gestofzuigd en glimmend schoon! WAuw, dank daarvoor!

hennie uit Dieren 21-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zoals altijd vriendelijk service gericht

Henriëtte uit Sinderen 20-06-2019
6
Service 5
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Ervaring: Het duurde relatief lang voordat mijn auto klaar was. Had een afspraak voor een zomerbeurt. Om half 11 was mijn auto klaar. Ook vind ik de prijs voor de accu achteraf best prijzig. Pas na een uur werd mij iets te drinken aangeboden.

M. uit Arnhem 20-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Bert uit Deventer 20-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Eddie uit Groenlo 20-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Vriendelijke medewerkers en snelle service

Anoniem 20-06-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: goed

Bert uit Zelhem 20-06-2019
7,5
Service 9
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: Snelle en correcte ontvangst met duidelijke afspraken. De auto was na de onderhoudsbeurt van binnen en buiten keurig schoongemaakt

Anoniem 20-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima service en aardige medewerkers. Wederom geen diesel leenauto zoals afgesproken want deze was al weg. Ik maak altijd ruim van tevoren de afspraak (zo'n 6 weken van tevoren) Het enige minpuntje omdat dit nu de tweede keer is. Zeg dan dat het niet kan.

Richard uit Apeldoorn 20-06-2019
7
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
Theo uit Zevenaar 19-06-2019
8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: deskundig en vriendelijk

Marc uit Zelhem 19-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Goede service en goede prijzen

Anoniem 19-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: krijg zeer goede indruk, zijn erg servicegericht

Yvonne uit Huissen 19-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Jullie zijn altijd vriendelijk en wij voelen ons een gewaardeerde klant. Dat ontbreekt er nogal eens aan in heel veel zaken.

Anoniem 19-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Top!

Alfons uit Apeldoorn 19-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Ervaringen zijn alleen maar positief, altijd aandacht bij binnenkomst, men heeft duidelijk aandacht voor de klant.

William uit Arnhem 19-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Prima. Kort en bondig.

Anoniem 19-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Snelle service en altijd vriendelijk geholpen.

ben uit Arnhem 19-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: prettig en direct

Ruud uit Deventer 19-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goede service, een accuut probleem met de remmen en ondanks de drukte kon men het de volgende dag toch verhelpen en met een leen auto was het een top service 👍

Loek uit Arnhem 19-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Heel fijn om aan de balie te komen en vragen/problemen aan te kaarten. Je wordt te woord gestaan door vriendelijk en behulpzaam geholpen

John uit Arnhem 19-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goed, service balie zit niet meer in de showroom, dit zou beter aangegeven kunnen worden zodat klanten de andere ingang gebruiken in plaats van de showroom.
Bijkomend voordeel hier is een grote parkeerplaats.

ruud uit doetinchem 19-06-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: positief, er wordt meegedacht en zo goed en goedkoop mogelijke reparaties

Anoniem 19-06-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
Anoniem 19-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Henk uit Groenlo 18-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Inge uit Huissen 18-06-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: 8:30 auto gebracht om 16:30 pas klaar terwijl we gevraagd hadden de auto voor 15:00 klaar te hebben dus we hebben een dik uur zitten wachten.
donderdag auto een beurt/ vrijdag een lamp kapot?

Kitty uit Deventer 18-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Werd goed geïnformeerd M b t APK en groot onderhoud

Willy uit Kilder 18-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Super

Angelien uit Oosterbeek 18-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: goede service en zeer klantvriendelijk.

Melanie uit Doetinchem 18-06-2019
9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 18-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Geheel volgens afspraak en service is goed.

David uit Apeldoorn 18-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Altijd fantastisch geholpen!

Joep uit Arnhem 18-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Vriendelijke mensen en deskundig. Ze hebben zelfs tijdens de onderhoudsbeurt mijn auto gewassen. Echt een goed bedrijf.

Manuella uit Apeldoorn 17-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goed en klant vriendelijk

Hanneke uit Velp 16-06-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Meteen geholpen en aan vervangend vervoer.
Altijd correcte benadering van de medewerkers.

J. uit Doetinchem 16-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Maarten uit Arnhem 16-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: De service en communicatie van Herwers Hyundai Arnhem is zeer goed. Ze reageren snel op email en eenmaal bij de afspraak wordt er duidelijk doorgenomen wat de werkzaamheden en de bijbehorende kosten zijn zodat er geen verassingen achteraf zijn. Wanneer ze toch nog iets vinden dan bellen ze meteen met uitleg en kosten. Het is een dealerorganisatie dus kosten van onderhoud zijn wat hoger, maar daar krijg je een jaar mobiliteitsgarantie voor terug. Eerlijke mensen die weten wat ze doen.

Maarten uit Elst 15-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Fr uit Deventer 15-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: heel goed

André uit Diepenheim 15-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Zeer goed. Communicatie vooraf en tijdens reparaties erg goed. Meedenkend.

Peter uit Borculo 15-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Nette behandeling.
Alles volgens afspraak gedaan

Wilma uit Doetinchem 15-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Prima service en klantvriendelijke benadering

Bart uit Warnsveld 15-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: de reden van mijn bezoek was de z.g. zomercheck.
Deze is naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd.
Tevens nog enige problemen m.b.t. de koppeling tussen mijn i phone en de autoradio verholpen.

RG uit Terborg 15-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Trisha uit Ruurlo 15-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Goede service, goed bereikbaar, goed overleg

Joachim uit Terborg 15-06-2019
1,7
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 1

Ervaring: Slecht

Anoniem 15-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zeer goed ,nog nooit problemen of afspraken die niet zijn nagekomen gehad, reparaties altijd in overleg uitgevoerd en altijd staat de koffie klaar .

Bertjan uit Neede 14-06-2019
7,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: Goede service

Henk uit Doetinchem 13-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Correct en vakkundig.

Harry uit Apeldoorn 13-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
K.A. uit DEVENTER 13-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: goed

hw uit doetinchem 13-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: goed

E. uit Dieren 13-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: SuperVriendelijk en alles keurig netjes !!

HC uit Doetinchem 12-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 12-06-2019
9,5
Service 9
Deskundigheid 10
Marco uit Doetinchem 12-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima

Hemmie uit Apeldoorn0 12-06-2019
9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Geweldig. De klant staat voorop.

Theo uit Westervoort 12-06-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: wij rijden al jaren Hyundai. Ervaring met Herwers voelt nog als een beetje nieuw.

Een aandachtspunt voor mij bij een grote onderhoudsbeurt wordt er voor een lampje verwisselen 15 euro gerekend ook een privilegepas kost extra geld. Als goede klant zijnde zou dit mijn inziens als extra gratis kunnen zijn.

Ron uit Apeldoorn 12-06-2019
8
Service 6
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Niet blij dat de gemaakte afspraak over de duur voor onderhoud niet werd nagekomen. De afspraak was één uur maar werd uiteindelijk twee uur wachten op de auto. Had dan een leenauto voorgesteld. Nu wachtten we. Daarnaast was de opdracht tot onderhoud duidelijk, maar kwamen er allemaal extra aanbevelingen bij waar NIET naar werd gevraagd door ons.
Ik ben daar niet van gediend, anders had ik dit zelf gevraagd. Hierdoor liep alles uit, zonder overleg.
Daarnaast krijg ik een dag na het gepleegde onderhoud een mail dat de betreffende auto toe is aan een onderhiudsbeurt??

Rob uit Arnhem 12-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
rob uit Deventer 12-06-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
Monique uit Arnhem 12-06-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Hele fijne ervaringen inmiddels!
Er wordt meegedacht met de klant en er wordt in oplossingen gedacht! Ook is er altijd ruimte voor een persoonlijk praatje!

A.G. uit Arnhem 11-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima service, goede afspraken

W. uit Zevenaar 11-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Geweldige service. Staan altijd klaar. Wordt correct behandeld.

CJ uit Wijhe 10-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Prettig bedrijf, goede voorlichting.
Sneller geleverd dan verwacht.
Wij zijn helemaal blij met onze hyundai kona electric
Gerben, dankjewel voor de service.

Karin uit Gaanderen 09-06-2019
4,7
Service 6
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 3

Ervaring: Auto voor beurt gebracht! Tevens storing gemeld. Zou uitgelezen worden. Bij ophalen auto, mooi papier met vinkjes, over storing staat er niets, werd navraag gedaan in werkplaats, na paar minuten antwoord. Was niets gezien!
Ik vraag me af of dit werkelijk gedaan is.
Verder schrok ik van de rekening. Wat een bedrag voor zo n beurt!

Dennis uit Zeddam 08-06-2019
9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Cor uit Wehl 07-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Marion uit Apeldoorn 07-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zijn goed, qua inlichten en uitvoeren

Anoniem 07-06-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8
Anoniem 07-06-2019
8,7
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Robert uit Arnhem 07-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zeer klantvriendelijk en persoonlijke benadering. Ik kan niks verzinnen waarin ze kunnen verbeteren.

Anoniem 07-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Wim uit Markelo 07-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Correct in service en hulp vaardig

Anoniem 07-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Dirk uit Klarenbeek 07-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Michael uit Doetinchem 06-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zeer prettige ontvangst, service en afhandeling.
Luisterend oor en begripvol.

Barry uit Deventer 06-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
R. uit Doetinchem 06-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 06-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Anoniem 06-06-2019
9,5
Service 10
Prijs/Kwaliteit 9
B.H.J uit Doetinchem 06-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: vriendelijk en behulpzaam bij eventuele vragen

Patrick uit Ulft 06-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: goed tot zeer goed :)

Jordana uit Deventer 05-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Ik ben een te vreden klant. Medewerkers helpen je bij vragen en goeie services.

Sander uit Doetinchem 05-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Willem uit Zevenaar 05-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Het betreft de jaarlijkse standaard onderhoudsbeurt volgens de vaste prijs met duidelijke omschrijving van alle taken. Een aandachtspunt is de totstandkoming van de (telefonische) planning. Bij automatisering zou dit effectiever kunnen zonder "ruggespraak" werkplaats, temeer omdat de datum van het onderhoud weken van tevoren bekend is.

Tonnie uit Silvolde 05-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf.

Henk uit markelo 05-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: prima , geheel vlgs afspraak jaarlijkse beurt laten uitvoeren
kon er op wachten zoals afgesproken

ejc uit ARNHEM 05-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: is goed

Dirk uit Klarenbeek 05-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
G uit TOLKAMER 04-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Echt een super bedrijf met verschrikkelijk goede technische mensen in huis!
Ga vooral zo door en geef ze op zijn tijd een dikke pluim!

Joyce uit Doetinchem 04-06-2019
7,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 6
Anoniem 04-06-2019
9,5
Service 10
Deskundigheid 9
Ellen uit Arnhem 04-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Vriendelijk personeel, nette service. Duidelijkheid over de kosten vooraf. Fijn dat de auto ook nog eens gewassen terug kwam!

Anoniem 04-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Martijn uit Duiven 03-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Marianne uit Iepenlaan10 03-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: De nagelaten afspraak nu toch nagekomen

berry uit arnhem 03-06-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: zeer net en vriendelijk bedrijf top

Ben uit Duiven 03-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Herwers Zevenaar heeft de startproblemen van mijn Renault Scenic tot volle tevredenheid verholpen.
Men kwam bij mij aan huis om de auto te starten en daarna is de accu vervangen door een nieuwe.
Niets dan lof.

Hanke uit Zevenaar 03-06-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
M. uit ZEVENAAR 03-06-2019
4,7
Service 1
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 5

Ervaring: Ik kom binnen met de vraag of ik het trekkoord voor mijn 7e stoel makkelijk zelf kan vervangen. En of er een beschrijving is van de stoel.

Baliemedewerkster, voor mij een onbekende, vraag na om er een beschrijving is. Komt terug dat ze dat niet hebben maar d ee monteur kan even kijken. Ik lever sleutel in.

Krijg mijn sleutel terug 15min. later en hij blijkt gemaakt te zijn met een stukje sjorband. Kosten €25,-...

Hier heb ik totaal niet om gevraagd!! En moet er nog voor betalen ook!

Theo uit Duiven 03-06-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Danny uit Zelhem 02-06-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8
M.K. uit Duiven 01-06-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: heel goed en behulpzam

Rinus uit Apeldoorn 01-06-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goede ervaringen

Jurgen uit Neede 01-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
F. uit Rheden 01-06-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: receptionist is visitekaartje van het bedrijf!

Marco uit Zevenaar 01-06-2019
9,5
Service 10
Deskundigheid 9

Ervaring: Geweldige service

Jan uit Westervoort 31-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Gerrit uit Duiven 31-05-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Netjes en vriendelijk

Bas uit Oosterbeek 30-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Anoniem 30-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: tevreden

G.B uit Apeldoorn 29-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Zeer goed 👍

F. uit Doetinchem 29-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
J uit Huissen 29-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Uitermate snel informatie ontvangen en prijsopgave herstel schade
Uiterst klantvriendelijke, serieuze en deskundige behandeling bij receptie.
Prima leenauto
Complimenten!

Ik vertrouw erop dat mijn persoonlijke informatie door u niet aan derden versterkt wordt!

A. uit Arnhem 29-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Gerard uit Arnhem 29-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Auto weer gekeurd en een beurt gehad en netjes gewassen en gezogen weer terug gekregen helemaal top.

W.J.M. uit Enschede 29-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Klantvriendelijk, mooi bedrijf

Jan uit Velp 29-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zeer goed bedrijf met zeer deskundige medewerkers en monteurs

Marcel 29-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Wordt altijd vriendelijk geholpen, en krijgen altijd koffie of thee aangeboden.

Anoniem 29-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Ap uit Apeldoorn 28-05-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Yvonne uit Ede 28-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: ervaringen zeer goed. Echter niet gevraagd of ik de Herwers-pas wilde verlengen. Dit zou betekenen dat ik de keuring van de auto zelf zou moeten betalen. Gelukkig is ook dit keurig opgelost zonder bijbetalen. Ik woon niet meer in de buurt, maar ga nog steeds naar ‘mijn’ Hyundai’ garage. En de auto weer schoon meegekregen!

Daniël uit Huissen 27-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Deskundig, komen afspraken na, denken mee. Zeer betrokken en hulpvaardig en een prettige sfeer onderling.

M uit ELST GLD 27-05-2019
3,7
Service 4
Deskundigheid 3
Prijs/Kwaliteit 4

Ervaring: Na alle eerdere positieve bezoeken/contacten dit maal niet tevreden. Mijn verzoek was het onderhoudslampje uit te zetten daar auto in september 2018 pas eerste beurt had gehad en nu al aan zijn 2e beurt toe zou zijn, en dat bij 14000. Mij werd uitgelegd dat lampje alleen bij beurt uitgezet kan worden en dat onderhoud echt plaats moest vinden anders zou dit effect kunnen hebben op het coulancebeleid van Renault in geval daar een beroep op zou moeten worden gedaan. Toeval was dat de dag van mijn bezoek de garantie (2 jaar) af liep.
Ik begrijp de uitleg maar ben van mening dat ik zelf mag bepalen wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden. Om de kosten te drukken werd aangeboden slechts de olie te verversen voor €175 !!! Tot slot: ik weet dat het lampje wel uitgezet kan worden. Is namelijk bij de leeftijd van 1 jaar wel op verzoek uitgevoerd bij een km-stand van 7000. Ik plak er nu wel een sticker overheen!

Raoul uit Hengelo gld 27-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goed bedrijf! Als je problemen hebt met de auto het wordt meteen goed op gelost! Ik had schade door een steenmarter en ze hebben het zeer snel en vakkundig op gelost! Super!

Rijk uit Garderen 27-05-2019
5,3
Service 9
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 1

Ervaring: Bedrijf is prima, slechte ervaring met mijn i40

Ruud uit Arnhem 27-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: zeer goede service

Jaap uit Doetinchem 27-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Anoniem 27-05-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: vriendelijk, zakelijk en correct

Anoniem 26-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Heel goede service

Dick uit Terborg 26-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goed. Vriendelijke mensen en prima service

H uit Apeldoorn 25-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Anoniem 25-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Caroline uit Apeldoorn 25-05-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Sjonni uit Eibergen 24-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Fijn bedrijf

Anoniem 24-05-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
John uit Wehl 24-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: goed team, ze staan je heel goed te woord. goede service. Denken met je mee. ik vind het wel jammer dat Herwers Apeldoorn veel service bij aankoop van deze auto achterwege heeft gelaten het heeft mij nu veel snipperuren en geld gekost. Het team van Doetinchem heeft dit allemaal op moeten knappen wat in Apeldoorn niet goed is gedaan !

Dinie uit EIBERGEN 24-05-2019
4,3
Service 8
Deskundigheid 3
Prijs/Kwaliteit 2

Ervaring: Op dit moment niet goed

Sjonni uit Eibergen 24-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Fijn bedrijf

Renée uit Arnhem 24-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
rob uit duiven 24-05-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7
Ine uit NEEDE 24-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede, persoonlijke service en aandacht

Geert uit apeldoorn 24-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: zeer deskundig en vriendelijk en behulpzaam
heel fijne dag toegewenst
Geert Eenkhoorn

w.f.m. uit arnhem 24-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
H.j. uit Zevenaar 23-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Cor uit Zevenaar 23-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Klant vriendelijk

K.J. uit Doetinchem 23-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Onlangs een bandenwissel en onderhoud gehad. Wederom heel goed en vriendelijk geholpen door Malte. Ik heb regelmatig vragen en die zijn niet altijd heel makkelijk te beantwoorden. Malte neemt echter altijd de moeite om iets uit te zoeken en dan met een professioneel en eerlijk advies terug te koppelen. Ook de overige collega's zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig. Ik laat mijn auto hier met een gerust hart in onderhoud.

Johan uit Apeldoorn 23-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Nog steeds tevreden.

Ton uit Deventer 23-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Charles uit Arnhem 23-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Als vanouds. Goede service. Geheel volgens afspraak.

Henny uit Doetinchem 23-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
S,Kluit uit Doetinchem 23-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: zeer goed

Mathieu uit Lent 23-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Regina uit Zevenaar 23-05-2019
9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Zeer goed

A.W. uit Oosterbeek 22-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: zeer tevreden!

Bennie uit Mariënheem 22-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima ervaringen mee opgedaan. Ondanks dat de gemaakte afspraak niet in systeem aanwezig was toch praktisch opgelost.

Els uit Andelst 22-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Gewoon heel goed.

Asbest bouwservice uit Apeldoorn 22-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Jaap uit Haaksbergen 22-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Zoals het hoort, gewoon goed!!!

Gh uit Bilthoven 22-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Vriendelijk en met fijn personeel bedrijf voor een ieder

Olaf uit Doetinchem 22-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
An uit Apeldoorn 22-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Goed, persoonlijk

Steffie uit Deventer 22-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Alleen maar goede ervaringen.

Jaap uit Adjudantstraat 13 21-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Ron uit Apeldoorn 21-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Correcte afhandeling, vriendelijk personeel

Dorrie uit Etten 21-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Annie uit Neede 19-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede service. Korte lijnen.

Monique uit Silvolde 19-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zeer goed! Aardige mensen!

Emiel A.Th.H. uit Apeldoorn 18-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10

Ervaring: Ik ben uiterst tevreden over de service. De medewerkers staan altijd direct voor je klaar als je ze nodig hebt.

Edwin uit Eibergen 18-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
G uit Nijmegen 18-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Edwin uit Eibergen 18-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
Wim uit Elstl 18-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8
Marcel uit Ruurlo 18-05-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Klacht gemeld over de kwaliteit van de LM Velgen , dit is binnen dezelfde dag van de klacht opgelost. Geweldig goed gedaan. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, dit is mijn tweede nieuwe Captur en bevalt uitstekend.

Jan uit Rheden 18-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Goede garage, vriendelijk personeel.

Henk uit Terwolde 17-05-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7
Hanneke uit Velp 13-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stephanus uit Enschede 13-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Een zeer prettig bedrijf. Ik moest ook wel weg bij Munsterhuis waar ik de auto (helaas) gekocht heb. 2x een zeer onprettige, bijna frauduleuze ervaring bij M gehad. Ook al zou ik met pech bij M voor de deur stil komen te staan, dan nog laat ik me afslepen naar Neede.

R uit Gennep 12-05-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Ton uit Eerbeek 12-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Gastvrij, vakkundig, prima service, leenfietsen beschikbaar

Ans uit Westervoort 11-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Zeker ik heb mijn i10 daar gekocht.

G.S. uit Apeldoorn 11-05-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Een Nissan Qasqai occasion gekocht. Vriendelijke klantgerichte benadering. Afspraken werden keurig nagekomen.

J.H. uit Arnhem 11-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Veel aandacht voor de klant goede informatie.

Manon uit Giesbeek 11-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Leo uit Apeldoorn 11-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Lo uit Didam 11-05-2019
9,5
Service 10
Deskundigheid 9
D uit Duiven 11-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Prima service. Mocht zonder afspraak even tussendoor
.

Inéz uit Urmond 10-05-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Tijdens bezoek voor wielenwissel 18-4 werd geconstateerd dat remschijven en -remblokken voorzijde dringend vervanging behoefden. Positief: deze reparatie kon meteen uitgevoerd worden. Opmerking/aandachtspunt: waarom is de slijtage van remschijven en blokken niet opgemerkt als aandachtspunt tijdens werkplaatsbezoek voor APK op 22 Febr.?

Ap uit Apeldoorn 10-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goed geholpen na een afspraak. Hoefde niet te lang te wachten.

Frans uit DOetinchem 10-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
Appie uit Arnhem 10-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima ervaring van afspraak t/m ophalen van auto na een beurt met APK

Hans uit Doetinchem 10-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
MJ uit Arnhem 10-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Net bedrijf, klantvriendelijk, goede service

Marloes uit Doetinchem 10-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Petra uit Arnhen 10-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Goede service, vriendelijke personeel

Winfred uit Zevenaar 10-05-2019
7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Ben zeer tevreden

Wilko uit Apeldoorn 10-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Persoonlijk en professioneel!

pointed uit Temse (B) 10-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Carolina uit Dieren 09-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: keurige ontvangst en vriendelijke medewerkers.

Anoniem 09-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Goede ontvangst bij de receptie en heel fijn dat de auto bij het groot onderhoud ook even schoongemaakt is.
[En helaas kan ik uw bedrijf niet aanbevelen, omdat ik niet zo snel cijfers boven de acht uitdeel ... maar ik zal het informeel desgevraagd in de praktijk wel doen en daar gaat het natuurlijk om.]

j. uit Didam 09-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Fantastisch geholpen. Service gericht personeel.
Vakkundige monteurs.
prima bedrijf.

Anoniem 09-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: De zomerbanden waren nog niet ter plaatse. Daarom kon ik gratis gebruik maken van een leenauto. VSteeds vriendelijk te woord gestaan.

Anoniem 08-05-2019
9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prima service en vriendelijk deskundig personeel.

Theo uit GAANDEREN 08-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: prima

R uit Valburg 08-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
frank uit wenum 07-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Jaap uit ARNHEM 07-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Dirk uit Zevenaar 07-05-2019
9,5
Service 9
Deskundigheid 10

Ervaring: Een net bedrijf, vriendelijk ontvangen. En de monteur was deskundig en fijn dat ik mocht kijken.
Jammer dat de auto niet was gewassen, dat was bij de vorige onderhoudsbeurten wel gedaan.

L. uit Duiven 06-05-2019
8
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Het heeft even geduurd voordat de oorzaak van de storing gevonden was, maar het is netjes opgelost door een leenauto mee te geven en een eerdere nota te laten vervallen.

Dick uit Rheden 05-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Heel net bedrijf goede service

Anoniem 05-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Karin uit Lettele 04-05-2019
8,7
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: De service is prima in Deventer. Het telefonisch contact voor die tijd voor het afspraak maken vond ik slecht. Ik had aangegeven dat ik op vrijdag gebeld wou worden voor een afspraak. Werd ik toch eerder gebeld. Ook gaf de medew. aan dat ik geen recht had op een leenauto, terwijl ik een card heb. De dag na dat mijn auto een beurt heeft gehad krijg ik via de post een brief met het verzoek voor mijn auto een afspraak te maken.

Anne uit Deventer 04-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9

Ervaring: Prima service

ben uit Arnhem 04-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Prettige behandeling en offerte vooraf.

Wil uit EDE 04-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Jan uit Apeldoorn 04-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Klantvriendelijk, service gericht.

Sjef uit apeldoorn 04-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: goede service en erg klantvriedelijk

Dhr. G. uit Apeldoorn 04-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Gjh uit Huissen 04-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Altijd correct

Karin uit Duiven 04-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Geweldige service

R. uit Doetinchem 03-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: de auto op tijd gebracht en hij was ook weer op tijd klaar, keurig gewassen. Goed voorzien van koffie en meelopen naar de auto is prettig.

Leo uit Apeldoorn 03-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
R uit Deventer 03-05-2019
7
Service 6
Deskundigheid 8
Frank uit Eibergen 03-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Geen klachten

H uit Twello 03-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Servicegericht en vakkundige medewerkers

Margriet uit Terborg 03-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8

Ervaring: Bij een beurt werd de auto opgehaald en (gewassen) terug gebracht.

Dirk uit Vaassen 03-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Vriendelijke ontvangst en afhandeling. Keurige leenauto en auto eerder klaar dan verwacht.

Laurens uit Doetinchem 02-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
Josepha uit Arnhem 02-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
Donald uit Didam 02-05-2019
8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7
Henk uit Doetinchem 02-05-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: zeer goed

Anoniem 02-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Er wordt gedaan wat is afgesproken.

Jan uit Arnhem 02-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Goede persoonlijke service en deskundigheid

T uit Velp 02-05-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8
alex uit didam 01-05-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Na mijn winterbanden wissel naar zomerbanden en zomercheck bleek ook een slangetje doorgebeten te zijn.
Snelle afspraak om dit te verhelpen. Mis wel de wasstraat bon die andere mensen wel kregen terwijl ik toch een nieuwe auto gekocht heb.

LJB uit Zelhem 01-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Vakwerk. (Punt)

LJB uit Zelhem 01-05-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Vakwerk. (Punt)

M uit Didam 01-05-2019
7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Heb na ruim 2 weken nog steeds geen rekening. Ongeveer 4 jaar geleden ook een herinnering gekregen over een rekening die ik toen niet gekregen heb. Moet dus niet weer mis gaan.......

C uit Nijmegen 01-05-2019
9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9
Antoine uit Westervoort 01-05-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
W. uit Enschede 01-05-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zeer positief

Roel uit Doetinchem 01-05-2019
9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Altijd prima in orde

Edward uit Apeldoorn 01-05-2019
8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7
Anoniem 01-05-2019
8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Fijne mensen, meedenkend

Rien uit Doorwerth 30-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10
Henk uit Pannerden 30-04-2019
7
Service 9
Deskundigheid 6
Prijs/Kwaliteit 6

Ervaring: Klant en service gericht

Wouter uit 6871 VH Renkum 30-04-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima service Vriendelijk personeel, komen de afspraken na.

A uit Rotterdam 30-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Vriendelijke mensen en service gericht.
Beter dan in het westen.

Ria uit Duiven 29-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Erg vriendelijk.

ben uit deventer 29-04-2019
8,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 7
Rob uit Arnhem 29-04-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Prima service

Jackelien uit ‘s-Heerenberg 29-04-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8
Anoniem 29-04-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9
Theo uit Neede 29-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst.
Gedane werk en uitleg prima gedaan.
Wij zijn zeer tevreden.

Jan uit Heerenberg 29-04-2019
9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

Ervaring: Zeer goed en klantvriendelijk

Jan uit Bemmel 29-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Prima service, klantvriendelijk en deskundig.

Nicole uit Apeldoorn 28-04-2019
6,7
Service 6
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Ervaring: Bij het inplannen vam een onderhoudsbeurt heb ik Vervangend Vervoer aangevraagd. Er is mij helaas niet verteld dat ik, omdat ik geen Privilegepas meer heb, hier 20 euro voor moet betalen. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik het anders geregeld.

Henny uit 7008 BN Doetinchem 28-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: Klantvriendelijk

P.A. uit Rheden 27-04-2019
10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ervaring: via Herwers Arnhem kennis gemaakt met Herwers Doetinchem.

Silvia uit Haarlo 27-04-2019
8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Ervaring: Met Herwers Neede prima, met de centrale telefoniste minder. Kon ging ze niet aan de lijn krijgen. Conclusie: ze zullen wel druk zijn.
Dus verplicht me dit om er naar toe te rijden. Wat met een simpel rechtstreekse lijn gewoon zou moeten kunnen. Waardeloos dit😟