Werken bij HERWERS

work@herwers.nl


Herwers is een zaak van mensen

Herwers vindt het meer dan belangrijk dat zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen. Onze 250 betrokken medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van ons bedrijf. Zij voelen zich thuis binnen een no-nonsense organisatiecultuur en zijn gedreven om service, kwaliteit en resultaat te leveren.

Wij leiden vakmensen op
Herwers werkt actief samen met regionale onderwijsinstellingen om de instroom van jeugdige vakmensen te bevorderen.
10% van het totale personeelsbestand bestaat dan ook uit leerlingen en stagiaires met het doel ze in- en doorstroomperspectief te bieden binnen onze organisatie dan wel onze branche.

Nieuwsgierig naar wie onze leerlingen zijn en wat zij doen? Lees dan eens de blogs over Wendy en Rob.

Terugblik Techniekdag Achterhoek 2019

Benieuwd naar loopbaanmogelijkheden binnen de automotive? Laat je inspireren en ontdek waar jouw passie ligt www.passionforpower.nl

Unieke Achterhoekers aan het werk
Vanuit onze maatschappelijke verantwoording streven wij er naar dat 5% van ons totale personeelsbestand vertegenwoordigd wordt door mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Wij staan ervoor open om hen ook kansen te bieden hun talenten in te zetten en een bijdrage te kunnen leveren aan het arbeidsproces.

www.uniekeachterhoekers.nl

Thuis voelen
Onze leerlingen, stagiaires en mensen met een arbeidsbeperking, beschouwen wij vanaf de eerste dag als gelijkwaardige collega, zij zijn immers vanaf dat moment – samen met al onze medewerkers – het gezicht van onze organisatie. Het is daarom essentieel dat ook zij zich thuis voelen binnen onze no-nonsense organisatiecultuur.

Ons uitgangspunt; als onze medewerkers – inclusief leerlingen, stagiaires en mensen met een arbeidsbeperking – dát doen waar ze goed in zijn, zijn zij succesvol en ervaren zij plezier in hun werk en dragen dit uit naar onze klanten.

Dat is typisch Herwers.

VACATURES