Financial Lease Herwers Zakelijk

Herwers Renault Master

Financial Lease

Met Financial Lease profiteert u van fiscale voordelen en bent u direct economisch eigenaar van de auto. Heeft u een nieuwe auto op het oog, maar houdt u uw spaargeld liever achter de hand? Grote bedrijfsinvesteringen, zoals een auto, kunnen van invloed zijn op het werkkapitaal van uw bedrijf. Met behulp van Financial Lease beschikt u over een gloednieuwe auto zonder dat het u liquiditeit kost.

Financiering contract

Maandtarief

Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Zo’n maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Met Financial Lease bent u zelf verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud. Daarin heeft u dus veel keuzevrijheid en bepaalt u helemaal zelf.  Aan het einde van de overeenkomst bent u volledig eigenaar van uw voertuig.

Herwers Zakelijk

De voordelen

  • Recht op investeringsaftrek
  • Geen kilometerbeperking
  • Auto op de balans (fiscaal voordelig)
  • U bent direct economisch eigenaar van de auto
  • Recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs
Herwers Nissan NV300

Een goed advies

Heeft u vragen over de zakelijke vormen van lease, of wilt u een offerte? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Uw wensen staan bij Herwers centraal. Wij bekijken graag samen met u uw situatie, bespreken uw wensen en zorgen er vervolgens voor dat u een voorstel op maat van ons ontvangt. 

 

 

*Per financiering zijn aparte voorwaarden en rentepercentages van toepassing. Dit kan per automerk verschillen.

Financial Lease Herwers Zakelijk