Herwers Lease actie

Occasion Lease

Direct rijden tegen een scherp leasetarief? Met Occasion Lease kunt u een leasecontract afsluiten op een occasion, de auto is dus gebruikt. Daardoor is deze vorm van leasen zeer voordelig. Zo heeft u het voordeel dat u de afschrijvingskosten van een nieuwe leaseauto niet hoeft te betalen. De leaseprijs wordt aan de hand van de huidige waarde berekend. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare zakelijke auto, maar wilt u liever niet te veel betalen? Dat kan Occasion Lease de juiste keuze voor u zijn. 

Herwers Hyundai KONA Electric

De voordelen

  • Acceptatievoorwaarden zijn lager (ruimte voor starters)
  • Korte looptijd mogelijk 
  • Scherpere tarieven

Onze occasion leaseauto's zijn goed onderhouden en snel leverbaar. Heeft u interesse in het leasen van een gebruikte auto? Kies hieronder uw auto en wij berekenen graag een leaseprijs op maat voor u. 

 

Hyundai Kona

1.6 GDI HEV Comfort Automaat
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cyber Gray Metallic
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 51.850 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
087853
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurCyber Gray Metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1580 CC
Omschrijving

Deze 2022 Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort Automaat in Cyber Gray Metallic, met slechts 51.850 km op de teller, biedt een combinatie van stijl, efficiëntie en functionaliteit. Met fabrieksgarantie tot 23-03-2027, is het een betrouwbare keuze. Als BTW-auto is het ook zakelijk aantrekkelijk.

Dit voertuig is dealeronderhouden en beschikt over een scala aan handige functies, waaronder climate control, cruise control, lane assist, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter voor extra gemak en veiligheid. De LED-verlichting verbetert niet alleen de zichtbaarheid, maar ook de uitstraling van de auto.

Het interieur is uitgerust met een multifunctioneel stuurwiel, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, Bluetooth-telefoonvoorbereiding en navigatie via Apple Carplay of Android Auto, waardoor connectiviteit en gemak worden gemaximaliseerd. Met functies zoals draadloze telefoonlader, DAB-radio en elektrische ramen voor en achter, wordt het comfort verder verbeterd.

Daarnaast bieden de elektrisch inklapbare spiegels en de lichtmetalen wielen van 16" niet alleen praktische voordelen, maar dragen ze ook bij aan de esthetiek van de auto. 

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cyber Gray Metallic
lichtmetalen velgen 16"
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bagagedek
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 23-03-2027