Herwers Zakelijk

Herwers Fleetsales

Zakelijk rijden

Zakelijk rijden bij Herwers  is meer dan alleen auto lease. De behoefte van uw organisatie aan flexibiliteit, kostenbesparing en duurzame oplossingen vragen om hedendaagse mobiliteitsoplossingen. Wij denken graag met u mee, zodat we samen een perfecte invulling kunnen geven aan de mobiliteitsbehoefte binnen uw bedrijf, organisatie of overheidsinstelling. 

Herwers kan het volledige wagenparkbeheer overnemen en zorg dragen voor contracten op maat voor uw leaserijders. Of het nu een groot wagenpark betreft of één of enkele bedrijfswagens: bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn een dealergroep van de merken Dacia, Hyundai, Nissan Mitsubishi, Nissan en Renault, maar we kijken verder dan dat. Naar alle mogelijkheden. Wij houden ons dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met mobiliteit. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over de juiste mobiliteitskeuze die perfect aansluit bij uw bedrijf.  Uw werk is uniek, daarom denken wij altijd graag met u mee over speciale oplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen. Denkt u bijvoorbeeld aan op- of ombouw? Laat het ons weten en wij nemen u alle zorgen uit handen.

We maken graag een kennis met u!