Herwers Lease actie

Occasion Lease

Direct rijden tegen een scherp leasetarief? Met Occasion Lease kunt u een leasecontract afsluiten op een occasion, de auto is dus gebruikt. Daardoor is deze vorm van leasen zeer voordelig. Zo heeft u het voordeel dat u de afschrijvingskosten van een nieuwe leaseauto niet hoeft te betalen. De leaseprijs wordt aan de hand van de huidige waarde berekend. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare zakelijke auto, maar wilt u liever niet te veel betalen? Dat kan Occasion Lease de juiste keuze voor u zijn. 

Herwers Hyundai KONA Electric

De voordelen

  • Acceptatievoorwaarden zijn lager (ruimte voor starters)
  • Korte looptijd mogelijk 
  • Scherpere tarieven

Onze occasion leaseauto's zijn goed onderhouden en snel leverbaar. Heeft u interesse in het leasen van een gebruikte auto? Kies hieronder uw auto en wij berekenen graag een leaseprijs op maat voor u. 

 

Hyundai Tucson

1.6 T-GDI PHEV 265 Premium Sky 4WD Automaat / Plug-In / EAER bereik 62 km / Leder / Stuur-, stoel- en achterbankverwarming / Navigatie / Camera 360° /
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 28.242 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
037850
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurPolar White Solid
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze witte Polar White Solid Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV Premium Sky 4WD Automaat biedt krachtige prestaties met 265 pk, en combineert milieuvriendelijkheid met luxe en comfort. Met een elektrisch EAER bereik van 62 km en een EAER bereik van 74 km in de stad, biedt deze auto efficiënte elektrische aandrijving voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met fabrieksgarantie tot 17-06-2026 en dealeronderhoud, biedt deze auto gemoedsrust en betrouwbaarheid. Zakelijk interessant als BTW-auto, met een trekgewicht van 1.350 kg voor veelzijdigheid. Voorzien van een scala aan luxe functies, zoals climate control, shuif- en kanteldak, panoramadak, lederen bekleding, adaptieve cruise control, en een volledig digitaal instrumentenpaneel. Met moderne technologieën zoals Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, en draadloze telefoonlader, biedt deze auto connectiviteit en entertainment onderweg. Compleet met praktische functies zoals een elektrische bedienbare achterklep, parkeersensoren voor en achter, en een laadkabel voor onderweg en thuis, is deze Hyundai Tucson klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen panorama-dak
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 17-06-2026