Herwers Lease actie

Occasion Lease

Direct rijden tegen een scherp leasetarief? Met Occasion Lease kunt u een leasecontract afsluiten op een occasion, de auto is dus gebruikt. Daardoor is deze vorm van leasen zeer voordelig. Zo heeft u het voordeel dat u de afschrijvingskosten van een nieuwe leaseauto niet hoeft te betalen. De leaseprijs wordt aan de hand van de huidige waarde berekend. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare zakelijke auto, maar wilt u liever niet te veel betalen? Dat kan Occasion Lease de juiste keuze voor u zijn. 

Herwers Hyundai KONA Electric

De voordelen

  • Acceptatievoorwaarden zijn lager (ruimte voor starters)
  • Korte looptijd mogelijk 
  • Scherpere tarieven

Onze occasion leaseauto's zijn goed onderhouden en snel leverbaar. Heeft u interesse in het leasen van een gebruikte auto? Kies hieronder uw auto en wij berekenen graag een leaseprijs op maat voor u. 

 

Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV Instyle / Panoramadak / Adaptieve cruise control / Lederen bekleding / Keyless
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay en Android Auto
  • cruise control adaptief
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • extra getint glas
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 95.120 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-513-LR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurRood
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

De Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Instyle uit 2022 is een indrukwekkende hybride SUV met een krachtige motor van 187 pk (138 kW) en een automatische transmissie. Deze auto biedt een luxueuze ervaring met een scala aan geavanceerde functies en comfortopties.

Het exterieur van de Eclipse Cross is opvallend, vooral met het elektrisch glazen panoramadak en het extra getinte glas. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een stijlvolle uitstraling.

In het interieur biedt de auto lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen, stoelverwarming, stuurverwarming en zelfs achterbankverwarming voor extra comfort, vooral tijdens koudere dagen. De zwarte hemelbekleding voegt een vleugje elegantie toe aan het interieur.

Qua technologie is de Eclipse Cross uitgerust met adaptieve cruise control, dodehoekdetectie, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter voor veilig rijden en gemakkelijk parkeren. Het beschikt ook over Apple Carplay en Android Auto voor naadloze smartphone-integratie, samen met een digitaal tellerinstrument en Bluetooth-connectiviteit.

Andere opmerkelijke kenmerken zijn het multifunctionele stuurwiel, climate control, navigatie, DAB-radio en LED-verlichting voor optimale zichtbaarheid.

Kortom, de Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Instyle combineert krachtige prestaties met luxe en geavanceerde technologie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar een moderne en comfortabele hybride SUV.








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay en Android Auto
cruise control adaptief
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
extra getint glas
keyless entry
keyless start
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Multi Around Monitor (4 camera's)
navigatiesysteem
Inruilwaarde berekenen