Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV Executive Automaat / Allseasonbanden / Cruise control adaptief / 1500KG Trekgewicht
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay en Android Auto
  • buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • cruise control adaptief
  • dodehoek detectie
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 28.103 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-437-JN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZilver
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

Deze Mitsubishi Eclipse Cross uit 2022 is een indrukwekkende SUV die uitblinkt in prestaties, comfort en technologie. Met slechts 28.103 km op de teller is deze auto nog zo goed als nieuw en biedt hij een geweldige rijervaring voor zijn nieuwe eigenaar.

De krachtige 2.4 liter hybride motor, gekoppeld aan een soepele automatische transmissie, levert een vermogen van 187 pk, wat zorgt voor uitstekende prestaties op de weg. Met een trekgewicht van 1500 kg is deze Eclipse Cross ook geschikt voor het trekken van zware lasten.

Het interieur van de Eclipse Cross is luxueus en comfortabel, met hoogwaardige materialen en voorzieningen zoals adaptieve cruise control, climate control, stoelverwarming en een stuurverwarming. De achterbank is voorzien van verwarming, waardoor alle passagiers kunnen genieten van een aangename rit, zelfs op koude dagen.

Met functies zoals Apple Carplay en Android Auto kunt u eenvoudig uw smartphone verbinden met het multimediasysteem van de auto, terwijl de rondomzichtcamera en parkeersensoren voor en achter helpen bij het parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging of proefrit te regelen en ontdek zelf de vele voordelen van deze Mitsubishi Eclipse Cross!








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay en Android Auto
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
cruise control adaptief
dodehoek detectie
electronic climate controle
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
Sterling Silver (U25)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden