Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Instyle Automaat / Schuif-/kanteldak / Afneembare trekhaak (1.500KG) / Lederen bekleding / Adaptieve cruise control
  • Afneembare trekhaak
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 83.441 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-883-JD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBruin
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

Deze prachtige Mitsubishi Outlander uit 2019 biedt niet alleen stijl en comfort, maar ook indrukwekkende prestaties en efficiëntie dankzij zijn hybride aandrijving. Met een kilometerstand van 83.441 km is deze SUV klaar voor vele avonturen op de weg.

Met zijn elegante bruine exterieur en lederen bekleding straalt deze Outlander luxe uit van binnen en van buiten. Het elektrisch glazen schuif-/kanteldak laat u genieten van een open en lichte sfeer in het interieur, terwijl de adaptieve cruise control zorgt voor extra gemak en veiligheid tijdens lange ritten.

Deze Outlander is uitgerust met een afneembare trekhaak, waardoor u gemakkelijk uw fietsen, caravan of aanhanger kunt meenemen op uw reizen. Met een maximaal trekgewicht van 1500 kg biedt deze SUV veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Het infotainmentsysteem ondersteunt Apple Carplay/Android Auto, waardoor u eenvoudig verbinding kunt maken met uw smartphone voor handsfree bellen, navigatie en het afspelen van uw favoriete muziek.

Deze Outlander is dealeronderhouden en beschikt over alle nodige onderhoudsboekjes. Met zijn uitgebreide opties, zoals stoelverwarming, elektrisch verstelbare stoelen, en parkeersensoren voor en achter, biedt deze SUV alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en plezierige rijervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen en zelf te ervaren wat deze Mitsubishi Outlander te bieden heeft. Deze SUV staat klaar om u te verrassen met zijn prestaties, comfort en luxe features!


Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
Afneembare trekhaak
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Metallic Lak (100)
voorstoelen verwarmd
1.500KG Trekgewicht
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden