Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Instyle / Lederen bekleding / Schuif-/kanteldak / Rondomzichtcamera / Adaptieve cruise control / Stoelverwarming
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • extra getint glas
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 66.990 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-586-JL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

Deze Mitsubishi Outlander uit 2018 biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort en efficiëntie. Met zijn hybride aandrijving en automatische transmissie biedt deze SUV een soepele en krachtige rijervaring, terwijl hij ook nog eens milieuvriendelijk is.

De Outlander is uitgerust met een scala aan luxe opties, waaronder lederen bekleding en stoelverwarming voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange ritten. Het elektrisch glazen schuif-/kanteldak laat u genieten van een open en lichte sfeer in het interieur, terwijl de adaptieve cruise control zorgt voor extra gemak en veiligheid op de snelweg.

Met de Apple Carplay/Android Auto-functionaliteit kunt u eenvoudig verbinding maken met uw smartphone en uw favoriete apps en media bedienen via het touchscreen infotainmentsysteem. De rondomzichtcamera biedt een duidelijk beeld van uw omgeving tijdens het parkeren of manoeuvreren in krappe ruimtes.

Deze Outlander is goed onderhouden door de dealer en heeft slechts 66.990 km op de teller. Met zijn zwarte exterieur en lederen bekleding straalt hij elegantie en klasse uit. Bovendien wordt deze Outlander geleverd met een winterset tegen een meerprijs, waardoor u ook in de wintermaanden veilig en comfortabel op weg kunt.

Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen en zelf te ervaren wat deze Mitsubishi Outlander te bieden heeft. Deze SUV staat klaar om u te verrassen met zijn prestaties, comfort en luxe features!








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
DAB ontvanger
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
extra getint glas
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Metallic Lak (100)
rondomzicht camera
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden