Mitsubishi Space Star

1.2 71PK Dynamic / Apple carplay & Android auto / Achteruitrijcamera / Stoelverwarming / Cruise control
  • ACHTERUITRIJCAMERA T.B.V. SMART LINK DISPLAY AUDIO (SDA) (ZZOO6095)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • Titanium Grey Metallic (U17)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 6.345 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-379-KN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1193 CC
Omschrijving

Deze grijze Mitsubishi Space Star uit 2023 combineert efficiëntie, comfort en moderne technologieën om een plezierige rijervaring te bieden. Met slechts 6.345 km op de teller en fabrieksgarantie tot 23 februari 2028, biedt deze auto gemoedsrust en betrouwbaarheid voor de komende jaren.

Met zijn compacte formaat en zuinige 1.2 liter motor met 71 pk is de Space Star perfect geschikt voor stadsritten en lange afstanden. De handgeschakelde transmissie zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring.

Het interieur van de Space Star is ontworpen met comfort en gemak in gedachten. Voorzien van airconditioning, stoelverwarming en elektrische ramen voor en achter, zorgt deze auto ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt, ongeacht het weer.

Deze auto is uitgerust met een achteruitrijcamera voor extra gemak bij het inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes. Daarnaast bieden Apple Carplay en Android Auto naadloze smartphone-integratie, zodat u kunt genieten van uw favoriete apps en navigatie op het infotainmentsysteem van de auto.

Met cruise control kunt u ontspannen op lange ritten en helpt u om een constante snelheid aan te houden, wat resulteert in een comfortabele en efficiënte rijervaring.

De Mitsubishi Space Star 1.2 71PK Dynamic is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, zuinige en goed uitgeruste hatchback. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen!







Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
ACHTERUITRIJCAMERA T.B.V. SMART LINK DISPLAY AUDIO (SDA) (ZZOO6095)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
Titanium Grey Metallic (U17)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 23-02-2028