Service & onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. 

werkplaats

Werkplaatsafspraak maken

Onderhoudswerkzaamheden aan je auto plannen wanneer het jouw uitkomt. Voor onderhoud, APK of reparatie kan je bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparaties bij Herwers Mitsubishi worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur.

Bandenservice

Bandenservice

Met de bandenservice ga je veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en in de winter. 
APK

APK

Uw auto moet voldoen aan de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring). Wanneer uw auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd en het (brandstof)type van uw auto. Bij Herwers Mitsubishi bent u aan het juiste adres voor de APK. Wij kennen uw Mitsubishi heel goed.

autoverzekering

Herwers Mitsubishi Autoverzekering

ruitenservice

Ruitenservice

Ruitschade? Met de ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd. 

aircoservice

Aircoservice

Voor een probleemloze werking van de airconditioning is periodiek onderhoud essentieel. Een airconditioning zorgt immers voor een aangenaam klimaat in de auto. 

MIJNMITSUBISHI CARD

MijnMitsubishi Card

MijnMitsubishi App

MijnMitsubishi App

Deze app informeert je over al het onderhoud, services en acties van jouw Mitsubishi.
MIJNMITSUBISHI CARD
Service

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt uw Mitsubishi-dealer de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw.  

Onderhoudsbeurt
service

Onderhoud calculator

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.