Tot maar liefst €12.950 voordeel!

Nissan Leaf actiekorting

Nissan LEAF actiekorting

Herwers Nissan biedt u momenteel de meest scherp geprijsde Nissan LEAF's! 

€ 12.950 voordeel!

  • Herwers-voorraadkorting € 10.000
  • Overheidssubsidie tot € 2.950

Dit is echt de allerlaatste kans om een Nissan LEAF aan te schaffen. Met bovengenoemd voordeel  rijdt u supersnel weg in een 100% elektrische Nissan LEAF met een wel héél aantrekkelijk prijskaartje: rijklaar is de LEAF bij Herwers al vanaf € 23.950 beschikbaar!

Herwers Nissan Leaf

Prijsvoorbeelden

  • N-Connecta 39 kWh rijklaar vanaf €23.940  
  • Tekna 39 kWh  rijklaar vanaf €25.890
  • N-Connecta 59 kWh rijklaar vanaf €28.343

    ^incl. SEPP (overheidssubsidie van € 2.950)
Herwers Nissan Leaf

Omarm moeiteloos rijden

Omarm een stillere, duurzamere manier van reizen met de Nissan LEAF. Een scherp en verrassend design, geavanceerde technologieën aan boord die u het rijden wel heel moeiteloos maken. 

Herwers Nissan Leaf

Opladen

U kunt uw Nissan LEAF thuis opladen en bij elk openbaar oplaadpunt. Om uw Nissan LEAF thuis op te laden, sluit u hem gewoon aan op een stopcontact met de bijgeleverde kabel voor thuisladen (EVSE) of met de kabel voor een Wallbox (type 3).

Wilt u een Nissan Leaf uitproberen? Kom dan langs bij een van onze Nissan vestigingen en maak vrijblijvend een uitgebreide proefrit. 

Bekijk onze voorraad Nissan LEAF:

Renault ZOE

R135 Serie Limitee Riviera 52 kWh automaat / Subsidie € 2000,- mogelijk / CCS snelladen / Drie fase laden / Warmtepomp / Dealer onderhouden / Achteruitrijcamera / Lederen bekleding / Dode hoek detectie / Lane assist / Stuurverwarming / Stoelverwarming /
  • Achteruitrijcamera (RRCAM)
  • All Season banden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bleu Violette (TELNJ)
  • dodehoek detectie
  • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3" touchscreen (PCV94)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 32.662 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-579-LK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurPaars
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a15-11-2021
Gewicht1477 Kg
Omschrijving

Deze nachtblauwe Renault ZOE R135 Serie Limitee Riviera 52 kWh automaat 2021 is geïmporteerd door het Herwers Inkoop Team biedt een opwindende combinatie van stijl, efficiëntie en geavanceerde functies. Met een krachtige 52 kWh batterij en CCS snelladen, garandeert deze elektrische auto een indrukwekkend WLTP-bereik van... km.

De zakelijke rijder profiteert van €2000 subsidie en BTW-aftrekbaarheid. De fabrieksgarantie op de EV-accu tot 16-11-2029 (maximaal 160.000 km) biedt gemoedsrust, en de mogelijkheid om de accu te kopen is een extra voordeel.

Met features zoals climate control, lederen bekleding, stoelverwarming, en stuurverwarming is comfort een prioriteit. Het veiligheidspakket omvat onder andere cruise control, lane assist, dode hoek detectie, een achteruitrijcamera, en parkeersensoren voor en achter.

De moderne connectiviteitsopties, zoals een navigatiesysteem met een groot scherm, Apple Carplay, Android Auto, en Bluetooth telefoonvoorbereiding, maken elke rit naadloos. Voeg daar nog het volledig digitale instrumentenpaneel, keyless entry en start, en een reeks rijhulpsystemen aan toe, en je hebt een voertuig dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook aan de verwachtingen van de moderne bestuurder voldoet.

Met lichtmetalen wielen van 16", all-season banden en een elegante uitstraling is de Renault ZOE R135 Serie Limitee Riviera niet alleen een efficiënte keuze, maar ook een stijlvolle. Onderhouden door de dealer, is dit een betrouwbare metgezel op de weg, klaar voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Opties
Achteruitrijcamera (RRCAM)
All Season banden
Apple Carplay/Android Auto
Bleu Violette (TELNJ)
dodehoek detectie
EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3" touchscreen (PCV94)
Lederen bekleding 'Minoia' (SGAV02 CUIR02)
lichtmetalen velgen 16"
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
052KHW BATTERY ENERGY (052KWH)
Inruilwaarde berekenen

Waar mogen wij u mee helpen

Renault ZOE R135 Serie Limitee Riviera 52 kWh automaat / Subsidie € 2000,- mogelijk / CCS snelladen / Drie fase laden / Warmtepomp / Dealer onderhouden / Achteruitrijcamera / Lederen bekleding / Dode hoek detectie / Lane assist / Stuurverwarming / Stoelverwarming / bij HerwersNissan
Aanhef
Km

*Vanafprijs gebaseerd op het meest voordelige voorraadmodel (39 kWh, Acenta), OP=OP. Inclusief voorraadvoordeel en overheidssubsidie. De actie is geldig zolang de voorraad strekt en geldt op nieuwe voorraadauto's. Getoonde modellen kunnen afwijken van daadwerkelijk aanbod. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. 

Let op: De vermelde verkoopprijs is niet vast en kan variëren. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zo lang de voorraad strekt. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Actie niet geldig i.c.m. andere acties.