Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T N-Connecta 160pk Automaat / 1500kg Trekgewicht / Navigatie / Apple Carplay Android / 360 Camera /
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 56.154 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-086-XT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze indrukwekkende Nissan Qashqai 1.3 DIG-T N-Connecta 160pk Automaat is niet zomaar een auto - het is een combinatie van stijl, comfort en geavanceerde functies die elke rit naar een hoger niveau tillen. Als BTW-auto is hij zakelijk interessant en heeft hij een gedegen dealeronderhoud gehad.

Met een opvallende grey metallic afwerking springt deze Qashqai direct in het oog. Maar het gaat verder dan alleen het uiterlijk. Dankzij de 360° rondom zicht camera, parkeersensoren voor en achter, en het handige multifunctionele stuurwiel, is manoeuvreren een fluitje van een cent.

De binnenkant is voorzien van luxe en gemak, met climate control, cruise control, stoelverwarming en in hoogte verstelbare voorstoelen. Keyless entry en keyless start zorgen voor een naadloze start van elke rit.

Of je nu de weg wilt verkennen met het full-map navigatiesysteem of genieten van naadloze connectiviteit via Bluetooth, Apple Carplay en Android Auto, deze Qashqai heeft het allemaal. De DAB-radio zorgt voor kristalhelder geluid, terwijl elektrische ramen voor en achter en elektrisch inklapbare spiegels het gebruiksgemak verhogen.

En laten we niet vergeten dat deze krachtpatser ook praktisch is, met een trekgewicht van 1500 kg - ideaal voor avontuurlijke uitstapjes. Bovendien rijdt hij soepel op zijn lichtmetalen wielen van 18" met banden van 215/855R18. Kortom, deze Nissan Qashqai belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.