Herwers Hyundai NEXO

Waterstofauto Leasen

Bij Herwers Lease kunnen we ook waterstofauto’s aanbieden. In het bijzonder hebben we het hier over de unieke Hyundai NEXO.  Herwers Hyundai is een van de zeven in de NEXO-gespecialiseerde dealers. We kunnen u daarom alles vertellen over deze auto. 

De Hyundai NEXO FCEV heeft een WLTP-actieradius van maar liefst 665km en is volgetankt in slechts 4 minuten.

Waterstof

Waterstof tanken

Het tanken van waterstof kan op steeds meer locaties in Nederland. Het dichtst bij ons in Oost-Nederland zijn de waterstoftankstations in Arnhem en Doetinchem.

Waterstof vormt geen gevaar bij inademing en is niet gevaarlijker dan andere brandstoffen. Op de waterstoftankstations gelden dezelfde regels als het tanken van bijvoorbeeld benzine of LPG, want het is net als deze brandstoffen licht ontvlambaar. Ook worden bij waterstoftankstations in werkplaatsen veiligheidsmaatregelen getroffen wat betreft de behandeling van deze brandstof en deze auto’s.

 

Herwers Nexo rijden

De belangrijkste voordelen

  • Grote actieradius 
  • Geen schadelijke uitstoot – Enkel waterdamp
  • Zeer gunstig in de bijtelling
  • Waterstof raakt nooit op 
  • Tanken in 4 minuten 
  • Zo goed als stil - Elektromotoren zijn stillen dan verbrandingsmotoren
  • Minder fijnstofvervuiling – Hyundai NEXO zuivert zelfs de lucht
Herwers Hyundai Nexo waterstof

Actie

Op dit moment is de Hyundai NEXO te leasen bij Herwers Lease vanaf €995,- ex. BTW per maand op basis van full operational lease! Er is zelfs de mogelijkheid om dit jaar nog te rijden, zodat de auto geleased kan worden met slechts 8% bijtelling.

Nu al rijden met de auto van de toekomst? Het kan bij Herwers Lease!

Staat uw NEXO ertussen?

Hyundai NEXO

FCEV Plus Pack
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 43.219 km
Brandstof Waterstof
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-809-HB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofWaterstof
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-12-2021
Gewicht1789 Kg
Omschrijving

Stap in de toekomst van autorijden met de revolutionaire Hyundai NEXO. Deze adembenemende waterstof-elektrische auto biedt een unieke rijervaring en laat een blijvende indruk achter.

Picture this: Je glijdt geruisloos door de straten, wetende dat je geen schadelijke emissies produceert. De Hyundai NEXO maakt gebruik van geavanceerde brandstofceltechnologie, waarbij waterstof wordt omgezet in elektriciteit. Dit betekent dat je alleen waterdamp uitstoot, terwijl je geniet van de krachtige prestaties die alleen een elektrische auto kan bieden.

Met een indrukwekkende actieradius van ongeveer 600 kilometer, volgens de strengste testnormen, neemt de NEXO je moeiteloos mee op lange avonturen. Geen gedoe meer met laadpalen of angst voor een lege batterij. Tanken is een fluitje van een cent, vergelijkbaar met het tanken van benzine of diesel, en duurt slechts enkele minuten. Je bent zo weer onderweg, zonder vertraging.

Veiligheid staat voorop in de Hyundai NEXO. Uitgerust met het Hyundai SmartSense-pakket, beschikt deze auto over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die je beschermen en ondersteunen op elke rit. Autonome noodremassistentie, rijstrookassistentie, dodehoekdetectie en adaptieve cruisecontrol zijn slechts enkele van de slimme functies die je gemoedsrust geven.

De NEXO omarmt de toekomst met innovatieve technologieën. Het geavanceerde infotainmentsysteem met een groot touchscreen-display houdt je verbonden en geïnformeerd, terwijl smartphone-integratie en spraakherkenning je rijervaring personaliseren. En dankzij het head-up display houd je je ogen altijd op de weg.

Niet alleen indrukwekkend van binnen, de Hyundai NEXO is een meesterwerk van elegantie en aerodynamica van buiten. Het strakke ontwerp met scherpe lijnen en een opvallende grille trekt bewonderende blikken. Binnenin ervaar je een ruim en comfortabel rijgedeelte, afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Maak deel uit van de groene revolutie en rijd in stijl met de Hyundai NEXO. Verleg de grenzen van wat mogelijk is, en geniet van een duurzame toekomst op de weg. Bezoek de officiële website van Hyundai of neem contact op met een erkende dealer om vandaag nog jouw NEXO-avontuur te beginnen.- Let op! Dit betreft een rijdend voertuig, voor de actuele kilometerstand, beschikbaarheid of overige vragen mag u ook rechtstreeks whatsappen via 085 - 05 10 500 of telefonisch contact opnemen via 0344-630500.

U bent van harte welkom in de showrooms van Herwers! Onze dealerorganisatie bestaat uit 11 vestigingen in Oost-Nederland. Wij zijn officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault.

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag om samen uw wensen te bespreken of een proefrit te organiseren. Mét een lekker kopje koffie!

  • Eenvoudig een proefrit plannen
  • Gemakkelijk contact via WhatsApp, webchat of telefonisch
  • Bereikbaar van 8u - 21u en zaterdag van 8u - 19u 
  • Altijd een ruime voorraad, 24/7 online te bekijken
  • Taxatie van uw huidige auto op afstand mogelijk
Koop, private lease of financieren; wij adviseren u graag over de aanschafmogelijkheden en mobiliteitsoplossingen die we bieden. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Wij kunnen voor u op zoek! 

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen bij ons en kwaliteit staat daarom hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9! 
Heeft u vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Prijs en uitvoeringsspecificaties voorbehouden.

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen panorama-dak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 29-12-2026
Nap