Financial Lease

Herwers Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Financial Lease

Met Financial Lease profiteert u van fiscale voordelen en bent u economisch eigenaar van de auto. Bij Herwers Lease is de werkwijze iets anders dan een bank als aanbieder van financial lease. De maandelijkse lease is inclusief BTW. BTW die u uiteraard weer kan terugvorderen via de BTW aangifte.

Deze vorm van lease is een netto operational lease met uitsluitend de componentenafschrijving en rente in het contract. Herwers Lease bestelt voor u de auto en ontvangt tevens de autofactuur. Voordeel hierbij is dat u de BTW niet hoeft voor te schieten. Wij vragen de BTW voor u terug en rekenen de BTW over de maandtermijnen.

 

Herwers Renault Kangoo

Na aflevering ontvangt u van ons een zogenaamd amortisatieschema om de investering en afschrijvingen te kunnen boeken. Het leasecontract wordt gekoppeld aan een terugkoopverplichting voor de slotsom. Hiermee bent u economisch eigenaar en dient u de investering op te voeren op de balans. Om na de leaseperiode juridisch eigenaar te worden van de auto is een koopplicht bij het leasecontract gesloten.

Heeft u vragen over de zakelijke vormen van lease, of wilt u een offerte? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Uw wensen staan bij Herwers Lease centraal.