Operational Lease

Herwers Hyundai i30 wagon

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease rijdt u geheel zorgeloos een gloednieuwe, rijk uitgeruste auto of bestelauto tegen een aantrekkelijk maandtarief. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Dat leasetarief is inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden, reparaties en (eventueel) vervangend vervoer. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. 

De leaseauto is eigendom van Herwers Lease en dat betekent dat de auto niet op uw balans hoeft te staan. 

Herwers Renault TRAFIC

Zorgeloos rijden

(Full) Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. En dat is ook niet zo gek, want met Operational Lease worden u alle autozorgen uit handen genomen en bent u verzekerd van een zorgeloze en betrouwbare leaseovereenkomst.  De auto staat ook niet op de balans van het bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en wij zorgen ervoor dat u altijd mobiel bent.  Dat is pas zorgeloos rijden! 

Herwers Nissan

De voordelen

  • Altijd zeer scherpe tarieven
  • Geen omkijken naar onderhoud en verzekeringen
  • (bijna) Alle kosten van uw auto('s) in het maandbedrag
  • Auto's in Full Operational Lease hoeven niet op uw balans 
  • Uw werkkapitaal blijft onaangetast
Ioniq 5 stuur

Leasevoorstel op maat

(Full) Operational Lease is altijd maatwerk, uw wensen staan bij Herwers Lease centraal. Middels een intake brengen wij uw wensen in kaart en ontvangt u van ons een leasevoorstel op maat. Wilt u meer weten? Bel of mail gerust. Wij komen graag met u in contact.

Contact zakelijke lease

Operational Lease