Herwers Lease actie

Occasion Lease

Direct rijden tegen een scherp leasetarief? Met Occasion Lease kunt u een leasecontract afsluiten op een occasion, de auto is dus gebruikt. Daardoor is deze vorm van leasen zeer voordelig. Zo heeft u het voordeel dat u de afschrijvingskosten van een nieuwe leaseauto niet hoeft te betalen. De leaseprijs wordt aan de hand van de huidige waarde berekend. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare zakelijke auto, maar wilt u liever niet te veel betalen? Dat kan Occasion Lease de juiste keuze voor u zijn. 

Herwers Hyundai KONA Electric

De voordelen

  • Acceptatievoorwaarden zijn lager (ruimte voor starters)
  • Korte looptijd mogelijk 
  • Scherpere tarieven

Onze occasion leaseauto's zijn goed onderhouden en snel leverbaar. Heeft u interesse in het leasen van een gebruikte auto? Kies hieronder uw auto en wij berekenen graag een leaseprijs op maat voor u. 

 

Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK Xtronic Automaat N-Connecta / Panoramadak / Adaptieve cruise control / Keyless / Rondomzichtcamera
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
  • dodehoekdetectie met correctie
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 23.123 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-113-LN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze prachtige zwarte Nissan QASHQAI uit 2022 biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. Met zijn moderne ontwerp en geavanceerde functies is deze SUV een ideale metgezel voor uw dagelijkse ritten en avonturen op de weg.

Met slechts 23.123 km op de teller is deze QASHQAI nog in uitstekende staat en klaar om u te vergezellen op al uw reizen. De krachtige 1.3 liter motor met mild hybride technologie levert 158 pk aan vermogen, gecombineerd met een soepele Xtronic automatische transmissie voor een moeiteloze rijervaring.

Het interieur van deze QASHQAI is ruim en comfortabel, met hoogwaardige stoffen bekleding en een scala aan geavanceerde technologische functies. Geniet van het gemak van adaptieve cruise control, dodehoekdetectie, en keyless entry/start, waardoor elke rit veilig en plezierig is.

Met een panoramadak en een rondomzichtcamera kunt u genieten van een fantastisch uitzicht en nauwkeurige manoeuvreerbaarheid bij het parkeren. Bovendien zorgen Apple Carplay, Android Auto, en een draadloze telefoonlader voor naadloze connectiviteit en entertainment onderweg.

De QASHQAI is uitgerust met een scala aan andere handige functies, waaronder een navigatiesysteem, DAB Radio, lane assist, en parkeersensoren voor en achter, waardoor uw rijervaring nog aangenamer wordt.

Met zijn lichtmetalen velgen van 18" en LED-verlichting straalt deze QASHQAI zowel stijl als functionaliteit uit. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige Nissan QASHQAI. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen!








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dodehoekdetectie met correctie
extra getint glas
full-LED koplampen
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
panoramadak
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2025