Hyundai Kona

EV Premium 64 kWh / €2.000,- Subsidie Mogelijk / 3 Fase laden / Adaptieve cruise control / Stoelverwarming & Stoelventilatie
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • dodehoek detectie
  • kunstlederen bekleding
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 41.516 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-320-JZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a03-02-2021
Gewicht1660 Kg
Omschrijving

Deze indrukwekkende Hyundai Kona EV uit 2021 biedt niet alleen een uitstekende elektrische rijervaring, maar is ook voorzien van tal van luxe functies en geavanceerde technologieën. Met slechts 41.516 km op de teller en een vermogen van 204 pk (150 kW) is deze SUV klaar om u comfortabel en milieuvriendelijk overal naartoe te brengen.

De Kona EV Premium is uitgerust met een scala aan handige functies, waaronder adaptieve cruise control voor een ontspannen rijervaring, stoelverwarming en -ventilatie voor maximaal comfort, en dodehoekdetectie voor extra veiligheid tijdens het rijden.

Geniet van het gemak van Apple Carplay en Android Auto, waarmee u uw smartphone kunt integreren met het infotainmentsysteem van de auto en toegang krijgt tot navigatie, muziek, oproepen en berichten via het touchscreen display.

Daarnaast biedt deze Kona EV een scala aan luxe details, zoals het hoogwaardige KRELL Premium audiosysteem, het HUD Head-up display, en de leren bekleding voor een stijlvol interieur. Met de warmtepomp en elektrisch verstelbare stoelen geniet u van een comfortabele rit in elk seizoen.

Deze auto wordt geleverd met fabrieksgarantie tot 3 februari 2026 en is dealeronderhouden. Met zijn WLTP-bereik van 482 km en snellaadmogelijkheden is de Kona EV de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame elektrische SUV.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een proefrit!








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
dodehoek detectie
kunstlederen bekleding
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
Surfy Blue Metallic (V7U)
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 03-02-2026

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.