Herwers Hyundai Ioniq6

IONIQ 6

Rijklaar vanaf
€45.895
Private lease p.m. vanaf
€689
Herwers Hyundai IONIQ 6

Nieuw in de showroom!

Onmiskenbaar uniek - De gloednieuwe IONIQ 6 is het silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Een prachtig, gestroomlijnd ontwerp, een perfect doordacht, coconachtig interieur,  flexibele ruimte: het biedt een ervaring die een auto-interieur opnieuw definieert. En dat allemaal met een flinke actieradius van maar liefst 614 (WLTP). Ultrasnel laden? Dat ook!

Vinkje
Ultrasnel laden
Vinkje
614 Km actieradius
Vinkje
Laag energieverbruik
Herwers Hyundai IONIQ 6

Ultrasnel laden

Het nieuwe en revolutionaire Electric Global Modular Platform (E-GMP) waar de IONIQ 6 op gebouwd is, maakt opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties mogelijk. Met een 350 kW-lader is de IONIQ 6 daardoor supersnel op te laden: in slechts 18 minuten van 10 tot 80 procent.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Grote actieradius

Dankzij het zeer aerodynamische design heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt. In combinatie met de long-range 77,4 kWh-batterij bedraagt de geschatte actieradius van de IONIQ 6 ruim 610 kilometer (WLTP)*.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Achterspoiler

Het aerodynamische karakter wordt versterkt door de elliptische, op een vleugel geïnspireerde achterspoiler.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Interieur

Het interieur van de IONIQ 6 is specifiek ontwikkeld als een comfortabele en persoonlijke plek om te vertoeven, boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen. 

Ambient Lighting
Dual Color Ambient Lighting zorgt voor een elegante verlichting van het interieur. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema's, ontwikkeld door kleurexperts om u en uw passagiers te helpen ontspannen.

Dashboard
Het modulaire touchscreen dashboard herbergt een 12-inch full-touch infotainmentdisplay en een 12-inch digitaal cluster. De middenconsole biedt tevens plaats aan een handige en royale opbergruimte. 

  Fabio loopt er in deze video een rondje omheen en vertelt u meer. 

  Herwers Hyundai IONIQ 6

  Neem contact met ons op

  IONIQ 6
  Aanhef
  Km