Herwers Short Lease

Heeft u minimaal 2 maanden een auto nodig met de mogelijkheid om daarna iedere dag op te kunnen zeggen, zonder bijkomende kosten? Dan is Herwers Short Lease de juiste keuze. Wanneer u Short Lease vergelijkt met een auto huren ligt het maandtarief aanzienlijk lager. Daarnaast geniet u uiteraard van het gemak dat leasen met zich meebrengt. En dat voor een vaste scherpe prijs per maand, want kosten voor onderhoud en mogelijke onverwachte reparaties zijn er niet.


Uiteraard is het mogelijk om met de auto door te rijden wanneer de 2 maanden verstreken zijn. Dit biedt u de flexibiliteit om op ieder moment te beslissen of u de auto nog langer nodig heeft. Is dit niet het geval? Dan kunt u de auto op ieder gewenst moment weer bij ons inleveren.

Ons actuele aanbod Short Lease

Renault EXPRESS

v.a. € 529,- p/maand

Direct offerte aanvragen

Renault TRAFIC

v.a. € 639,- p/maand

Direct offerte aanvragen

Renault MASTER

v.a. € 749,- p/maand

Direct offerte aanvragen

Nissan LEAF

v.a. € 537- p/maand

Direct offerte aanvragen

Alle tarieven zijn inclusief:

  • Reparatie, onderhoud & banden
  • All-risk verzekering met een eigen risico van € 500,00
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • 24 uurs Nationale en Internationale hulpdienst
Ja! Ik wil short leasen

Het maandtarief is afhankelijk van het aantal kilometers per maand en klasse auto. Alle bedragen zijn excl. BTW. Modellen en uitvoeringen kunnen afwijken van getoonde afbeelding, prijswijzigingen voorbehouden.

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Extra km; € 0.12 p/km . Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken. Prijswijzigingen voorbehouden.