Short Lease

Short Lease

Heeft u minimaal 2 maanden een auto nodig met de mogelijkheid om daarna iedere dag op te kunnen zeggen, zonder bijkomende kosten? Dan is Herwers Short Lease de juiste keuze. In vergelijking met een auto huren ligt bij Short Lease het maandtarief aanzienlijk lager. Daarnaast geniet u uiteraard van het gemak dat leasen met zich meebrengt. En dat voor een vaste scherpe prijs per maand, want kosten voor onderhoud en mogelijke, onverwachte reparaties zijn er niet. 

Uiteraard is het mogelijk om met de auto door te rijden wanneer de 2 maanden verstreken zijn. Dit biedt u de flexibiliteit om op ieder moment te beslissen of u de auto langer nodig heeft. Is dit niet het geval? Dan kunt u de auto op ieder gewenst moment weer bij ons inleveren.

Start Stop Herwers

Een auto voor korte tijd nodig?

Onze tarieven zijn inclusief:

  • Reparatie, onderhoud & banden
  • Allrisk verzekering met een eigen risico van € 500,-
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • 24 uurs Nationale en Internationale hulpdienst 

Ons actuele aanbod Short Lease

Image
Herwers Renault Express

Renault Express

Short Lease per maand vanaf:
€529,-
Image
Herwers Renault Trafic

Renault Trafic

Short Lease per maand vanaf:
€639,-
Image
Herwers Renault Master

Renault Master

Short Lease per maand vanaf:
€749,-
Elektrisch
Image
Herwers Nissan Leaf

Nissan Leaf

Short Lease per maand vanaf:
€537,-

Neem gerust contact met ons op

Short Lease

Het maandtarief is afhankelijk van het aantal kilometers per maand en klasse auto. Alle bedragen zijn excl. BTW. Modellen en uitvoeringen kunnen afwijken van getoonde afbeelding, prijswijzigingen voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Extra km; € 0.12 p/km. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken. Prijswijzigingen voorbehouden.