Operational Lease

Herwers Hyundai i30 wagon

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease rijdt u geheel zorgeloos een gloednieuwe, rijk uitgeruste auto of bestelauto tegen een aantrekkelijk maandtarief. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Dat leasetarief is inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden, reparaties en (eventueel) vervangend vervoer. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. 

Herwers Renault TRAFIC

Zorgeloos rijden

(Full) Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. En dat is ook niet zo gek, want met Operational Lease worden u alle autozorgen uit handen genomen en bent u verzekerd van een zorgeloze en betrouwbare leaseovereenkomst.  De auto staat ook niet op de balans van het bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en wij zorgen ervoor dat u altijd mobiel bent.  Dat is pas zorgeloos rijden!

Herwers Zakelijke Markt

De voordelen

  • Altijd zeer scherpe tarieven
  • Geen omkijken naar onderhoud en verzekeringen
  • Alle kosten van uw auto('s) in het maandbedrag
  • Auto's in Full Operational Lease hoeven niet op uw balans 
  • Uw werkkapitaal blijft onaangetast
Herwers

Een goed advies

Een goed advies is bepalend voor het leasetarief. Daarom is zaken doen met Herwers de juiste keuze. Dankzij onze goede afspraken met onze eigen importeurs en een goed zakelijk netwerk kunnen wij als geen ander concurrerende tarieven bieden. 

Heeft u vragen over de zakelijke vormen van lease, of wilt u een offerte? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Uw wensen staan bij Herwers centraal. Wij bekijken graag samen met u uw situatie, bespreken uw wensen en zorgen er vervolgens voor dat u een voorstel op maat van ons ontvangt.

Operational Lease