Ons team

Ons team

Wilt u informatie over onze bedrijfswagens, proefrijden, kennismaken of heeft u andere vragen op het gebied van mobiliteit? René, Thijs, Marc & Johan staan voor u klaar!

Team Herwers Zakelijk
Herwers - René Kolkman

René Kolkman

Manager Fleetsales
Thijs Hofland - Herwers

Thijs Hofland

Accountmanager Zakelijke Markt
Johan van Heusden 2

Johan van Heusden

Manager Herwers Lease
Herwers Renault Express

Wij denken graag met u mee over de behoefte van uw organisatie aan flexibiliteit, kostenbesparing en duurzame oplossingen vragen om hedendaagse mobiliteitsoplossingen. Samen komen we tot de perfecte invulling aan de mobiliteitsbehoefte binnen uw bedrijf, organisatie of overheidsinstelling. 

Herwers kan het volledige wagenparkbeheer overnemen en zorg dragen voor contracten op maat voor uw leaserijders. Of het nu een groot wagenpark betreft of één of enkele bedrijfswagens.

Wij zijn een dealergroep van de merken Dacia, Hyundai, Nissan Mitsubishi, Nissan en Renault, maar we kijken verder dan dat. Naar alle mogelijkheden. Wij houden ons dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met mobiliteit. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over de juiste mobiliteitskeuze die perfect aansluit bij uw bedrijf.  Uw werk is uniek, daarom denken wij altijd graag met u mee over speciale oplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen. Denkt u bijvoorbeeld aan op- of ombouw? Laat het ons weten en wij nemen u alle zorgen uit handen.

We maken graag een kennismakingsgesprek met u!

Neem contact met mij op

Ons team