Herwers Zakelijk

Welkom bij Herwers Zakelijk

Bij Herwers zijn we er ons van bewust dat u als ondernemer hoge eisen stelt aan het wagenpark. Staat uw bedrijfswagen stil, dan ligt het werk ook stil. Speciaal om die reden heeft de Herwers Groep een team accountmanagers opgesteld om ervoor te zorgen dat u snel en correct geholpen wordt. En of het nu een groot wagenpark betreft of één of enkele bedrijfswagens: bij ons bent u aan het juiste adres.

Herwers Zakelijk geeft invulling aan alle mobiliteitswensen van u als zakelijke rijder. Wij hebben alles in huis voor onbezorgd autorijden. Met Autolease, GlasGarage, ASN Schadeherstel, Fleetsales en Bedrijfswagens bieden wij het breedste pakket aan diensten voor de zakelijke markt.

Één aanspreekpunt

Bij Herwers Zakelijk bent u verzekerd van één aanspreekpunt. Of u nu informatie wilt over aankoop, financiering, lease, onderhoud, schadeherstel, transport of verzekeringen: wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies.

Altijd een passende mobiliteitsoplossing

Uw werk is uniek, daarom denken wij altijd graag met u mee over speciale oplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen. Denkt u bijvoorbeeld aan op- of ombouw? Laat het ons weten en wij nemen u alle zorgen uit handen.

Wilt u informatie over onze bedrijfswagens, proefrijden, kennismaken of heeft u andere vragen op het gebied van mobiliteit? Wij staan voor u klaar!

Joost Hoekerswever

Accountmanager
Zakelijke Markt

📞 06-18692120
📧 j.hoekerswever@​herwers.nl

Thijs Hofland

Accountmanager
Zakelijke Markt

📞 06-53516042
📧 t.hofland@​herwers.nl

Bel mij terug zakelijke markt

  • DD dash MM dash JJJJ