APK Dacia

De APK

Uw auto moet voldoen aan de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring). Wanneer uw auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd en het (brandstof)type van uw auto. Bij Herwers Dacia bent u aan het juiste adres voor de APK. Wij kennen uw Dacia heel goed.

Herwers Dacia

De voordelen van de APK

  • Vakkundig personeel
  • Transparant en duidelijk
  • Scherp keuringstarief van € 39,-*
  • Gratis met de Herwers Privilege Pas**
  • Reparaties/vervangingen met uitsluitend originele Dacia-onderdelen
  • Wanneer u de APK combineert met de onderhoudsbeurt is de keuring gratis
Gegarandeerd de beste service
Vakkundig personeel
Niets vervangen zonder uw toestemming
Onderhoud

Veilig en betrouwbaar

Tijdens de keuring wordt uw auto op cruciale punten gecontroleerd, denk bijvoorbeeld aan de banden, remmen, wielophanging, schokdempers en uitstoot. Kortom: onderdelen ten behoeve van uw veiligheid en het milieu.

Niets vinden wij belangrijker dan dat u veilig met een betrouwbare auto de weg op kunt. Onze monteurs beschikken over de ervaring en juiste actuele kennis waarmee zij de APK snel en vakkundig uitvoeren.

Wanneer moet de auto gekeurd worden?

U krijgt zes weken van tevoren een herinneringsbrief van het RDW en een bericht van ons ter herinnering. U kunt uw auto tot twee maanden vóór de vervaldatum laten keuren en daarbij dezelfde vervaldatum behouden. Wanneer u de auto niet op tijd laat keuren, ontvangt u een boete van het RDW.

Wat als mijn auto wordt afgekeurd?

Wanneer er onderdelen aan vervanging toe zijn staan onze service adviseurs volledig tot uw dienst. Zij zullen met u overleggen, u adviseren en uitleg geven over eventueel benodigde reparaties. Belangrijk om te weten: wij vervangen of repareren niets zonder uw toestemming.

APK is geen onderhoud

De APK is een wettelijk verplichte basiskeuring. Dit is een momentopname en daardoor niet te verwarren met een onderhoudsbeurt.

*1: Reguliere APK-prijs is zonder toeslag diesel: €20,- voor de roetmeting. Toeslag benzine: €20,- voor 4-gastest en altijd €5,- afmeldkosten) *Ontdek meer voordelen van de Herwers Privilegepas, zoals het gratis bijvullen van vloeistoffen en lampjes**, gratis winter- en zomerinspectie, gratis bandenreparatie en nog veel meer.