Onderhoudsbeurt Dacia

Onderhoud

Wanneer uw Dacia toe is aan onderhoud bent u bij Herwers aan het juiste adres. Bij Herwers Dacia is uw auto na ieder werkplaatsbezoek weer helemaal klaar voor nog meer veilige en zorgeloze kilometers. Goed onderhoud is tevens belangrijk voor het behoud van uw (fabrieks)garantie en voorkomt hoge kosten aan eventuele, dure reparaties. Op uw Dacia wilt u kunnen vertrouwen, altijd en overal.

Samen met onze Dacia service adviseurs bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw Dacia. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen.

Herwers Dacia onderhoud

De zekerheden

✔ Uw veiligheid is onze prioriteit
✔ Vakkundig en ervaren personeel
✔ Gebruik van originele Dacia-onderdelen 
✔ Onderhoud op maat, wij kennen uw Dacia
✔ Transparante en scherpe prijzen
✔ Niets vervangen zonder uw toestemming

Vinkje
Gegarandeerd de beste service
Vakkundig personeel
Wij vervangen niets zonder uw toestemming
Herwers Dacia

Onderhoud op maat

Wij kijken bij Herwers per auto welk onderhoud er op dat moment van toepassing is volgens de fabrieksvoorschriften. Dat doen wij op maat, want we bekijken samen met u de rijomstandigheden. Bijvoorbeeld of u veel of weinig rijdt.

Onze technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van uw auto gewaarborgd. U kunt er ook voor kiezen om niet-originele onderdelen te laten monteren, of een Dacia-budgetbeurt of olieverversbeurt te laten uitvoeren. U bepaalt helemaal zelf!** 

Herwers Dacia Onderhoud

Uw veiligheid is onze prioriteit

Om het onderhoud aan uw auto goed te kunnen uitvoeren, zijn er een aantal zaken belangrijk: goed opgeleid personeel, de juiste en speciale gereedschappen en de correcte documentatie. Dit heeft Herwers Dacia allemaal in huis om zo goed mogelijk voor uw auto te kunnen zorgen. Dat doen wij graag, omdat wij uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto het belangrijkst vinden.

Wij lopen de auto altijd volledig na en repareren of vervangen niets zonder uw toestemming. Onze service adviseurs zullen met u overleggen, u adviseren en informeren. Dat is een van de zekerheden van Herwers.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Meestal verschijnt er vanzelf een melding op uw dashboard wanneer de auto toe is aan onderhoud. Wanneer de onderhoud nodig heeft verschilt per model en bouwjaar. Het hangt meestal samen met tijd en het aantal gereden kilometers. Wij informeren u graag over de onderhoudsinterval van uw auto.

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto verschillen?

De prijs van het onderhoud hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders, of u gebruik wilt maken van originele of niet-originele onderdelen (budget) en de brandstof en aandrijving van uw auto. Voor een indicatie onderhoudsinterval:

Vraag naar de voorwaarden. Per auto en per onderhoudsbeurt kunnen er andere omstandigheden en voorwaarden van toepassing zijn. Auto’s jonger dan 3 jaar komen niet in aanmerking voor de budgetonderdelen. Vraag ernaar bij uw service adviseur.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanhef
Onderhoudsbeurt Dacia