Herwers Dacia Sandero

Sandero

Rijklaar vanaf
€15.550,-
Private lease p.m. vanaf
€329,-
Herwers Dacia Sandero

Een nieuwe, moderne en robuuste hatchback

De nieuwe Sandero heeft een uniek, modern en solide exterieurdesign. De afmetingen van dit model zijn nagenoeg hetzelfde gebleven. Daarmee blijft Dacia vasthouden aan de succesformule: compact van buiten en nog meer ruimte vanbinnen!

Dynamisch design  

Met zijn geaccentueerde schouders en wielkasten heeft de nieuwe Sandero een sterke en stoere persoonlijkheid. Daarnaast oogt de auto iets lager ten opzichte van zijn voorganger dankzij de grotere spoorbreedte.

Vinkje
Innovatieve veiligheidsuitrusting
Vinkje
Ruim en dynamisch design
Vinkje
Dacia prijs
Herwers Dacia Sandero

MODERNE TECHNOLOGIE

Multimedia: drie systemen voor al uw wensen
De nieuwe Sandero biedt drie verschillende multimediasystemen.

  • Media control systeem: Hiermee is uw smartphone verbonden en heeft u eenvoudig toegang tot de radio, muziek, oproepen, berichten, navigatie-apps en vele andere uitrusting zoals Siri- en Android-stemherkenning.
  • Media Display: deze middenconsole is voorzien van een groot gebruikersvriendelijk 8-inch touchscreen. Alle bestuurdersassistentiesystemen kunt u hiermee gemakkelijk bedienen.
  • Media Nav: Dit bied als extra een multimediasysteem dat is voorzien van ingebouwde navigatie en draadloze verbinding tussen Apple CarPlay en Android Auto.

Veiligheid
De nieuwe Dacia Sandero is voorzien van de nieuwste bestuurdersassistentiesystemen en beschikt daarmee over een innovatieve veiligheidsuitrusting.

Image
Herwers Dacia Sandero

ESSENTIAL

SANDERO TCe 100 Bi-Fuel GPF Essential
Standaard voorzien van:
  • Elektrisch bedienbare ramen vóór
  • Media Control
  • LED dagrijverlichting
Toon meer Toon minder
Image
Herwers Dacia Sandero

COMFORT

SANDERO TCe 100 Bi-Fuel GPF Comfort
Extra uitrusting t.o.v. ESSENTIAL
  • Handmatig bediende airconditioning
  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armsteun
  • Media Display
Toon meer Toon minder
Sandero
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: voertuigen van Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.