Garantie Dacia

De zekerheden van Herwers Dacia Garantie

Hier vindt u de informatie over Dacia-garantie op nieuwe Dacia personenauto's. 

Uiteraard zorgen we ervoor dat uw nieuwe Dacia perfect wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kunt u rekenen op een uitgebreide fabrieksgarantie. Afhankelijk van het model geldt: 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km. 

Iedere nieuwe Dacia heeft verder:

  • 2 jaar lakgarantie
  • 6 jaar carrosserie garantie
  • Dacia Route Service: gedurende de fabrieksgarantie biedt Dacia u 24 uur per dag / 7 dagen per week, gratis hulpverlening bij pech in heel Europa
Herwers Dacia Duster

Uw garantie verlengen

  • Reparaties worden altijd uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
  • Bij herstel worden de juiste Dacia-onderdelen gebruikt
  • Gratis Dacia Route Service in bijna heel Europa
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop/inruil over naar de nieuwe eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde
  • Geen onverwachte autokosten tijdens de extra garantieperiode, dus vier of vijf jaar maximale zekerheid
Onbezorgd rijden

Garantie Occasion

Herwers is aangesloten bij BOVAG. BOVAG-garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen. Binnen deze garantie worden dan zowel de onderdelen als arbeidsuren gedekt. Dit is van toepassing op gebreken die op het moment van aankoop al bestonden of die tijdens de garantieperiode zijn ontstaan bij normaal gebruik. Bekijk de algemene voorwaarden van de BOVAG: 

Herwers Dacia Sandero Stepway

Herwers Dacia Garantie

Herwers staat voor transparantie en het maken van duidelijke afspraken. Is het (nog) niet goed? Kom dan rustig bij ons terug of neem even contact op. Vervolgens bekijken samen wat de eerst volgende stap gaat worden. 

Heeft u de auto bij ons in onderhoud, valt uw auto net buiten de fabrieksgarantie en is er toch iets niet in orde? Dan proberen wij alsnog een beroep te doen bij de fabrikant. Dat noemen we ook wel coulance. In de meeste gevallen kunnen wij korting in de vorm van coulance rekenen, of wordt het betreffende onderdeel alsnog geheel vergoed. Wij doen graag een stapje extra en willen u altijd van een eerlijke prijs kunnen voorzien. Onze medewerkers zullen daarom altijd kijken wat er voor u mogelijk is. Uiteraard hangt dit met diverse voorwaarden en omstandigheden (bijvoorbeeld de kilometerstand en de aard van de klacht) samen en kan coulance niet overal op worden toegepast.

Heeft u een vraag over garantie van uw Dacia? Neem dan contact op met uw Herwers Dacia-vestiging.

De looptijd betreft de totale garantie: de 3 jaar fabrieksgarantie plús het aantal jaren (1 of 2) verlengde garantie. Looptijd tot 5 jaar is dus 3 jaar fabrieksgarantie plus 2 jaar verlengde garantie.

De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van ‘kilometerstand 0’.

*Voorwaarden van toepassing. Wanneer is er sprake van een gebrek? U spreekt van een gebrek wanneer de norm die de fabrikant of de wetgever stelt wordt overschreden.