24 uur Pechhulp | Route Service

Dacia Pechhulp

Met autorijden is het belangrijk dat u zo plezierig en veilig mogelijk de weg op kunt. Op een Nissan van Herwers Nissan kunt u vertrouwen. Het is altijd mogelijk dat u onverhoopt pech krijgt onderweg. Kunt u niet verder reizen met uw Dacia? Of u nu uw sleutels kwijt bent, een technisch probleem of een lekke band hebt: Dacia Route Service+ staat 24/7 voor u klaar, waar in Europa u zich ook bevindt. Tijdens openingstijden kunt u altijd in eerste instantie contact opnemen met uw Dacia-vestiging.

Let op: bel in noodgevallen indien van toepassing altijd 112. 
Het pechnummer van Dacia Route Service: 

Weg

Dacia Route Service

Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service u als dat nodig is. Staat uw auto stil vanwege pech?  Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. 24 uur per dag is deze service voor u bereikbaar, 7 dagen per week. U krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands. De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar u toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Herwers Dacia Duster

Dacia Routeservice+

Met Dacia Route Service+ kunt u zich verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Heeft u nog fabrieksgarantie, dan kunt u zich uitgebreider verzekeren. Hiermee bent u verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist).