Herwers Gebied

Werken bij Herwers?

Dat kan! Ruim 300 betrokken collega’s gingen je al voor. En we zoeken er nog meer. Wij breiden de Herwers Groep graag uit met enthousiaste talenten. 

Werken bij Herwers betekent een baan in een no-nonsense organisatiecultuur. Wij vinden het meer dan belangrijk dat zowel klanten als medewerkers zich bij ons thuis voelen. Bij ons heb je een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. Wij zijn gedreven om service, kwaliteit en resultaat te leveren en er is zeker ook tijd voor plezier. Sterker nog, wij vinden onszelf best wel heel gezellig!

Werken bij Herwers

✔︎ THUIS BIJ HERWERS 

Onze dealerorganisatie bestaat uit elf vestigingen in Oost-Nederland en vertegenwoordigt de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault en Herwers Occasions. Daarnaast bieden we met Herwers Lease, AGlas Autoruitschade en Autoschade Roelofs het beste en breedste pakket aan op het gebied van mobiliteit. Door de laagdrempeligheid en het transparant zaken doen, voelen medewerkers en klanten zich thuis bij Herwers als familiebedrijf.

✔︎ WIJ LEIDEN VAKMENSEN OP

Ruim 10% van ons personeelsbestand bestaat uit leerlingen en stagiaires met het doel ze in- en doorstroomperspectief te bieden binnen onze organisatie of binnen de branche. Benieuwd naar loopbaanmogelijkheden binnen de automotive? Laat je inspireren en ontdek waar jouw passie ligt via passionforpower.nl. 

✔︎ BIJ ONS IS IEDEREEN GELIJK

Onze leerlingen, stagiaires en medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt (Unieke Achterhoekers), beschouwen wij vanaf de eerste dag als gelijkwaardige collega, zij zijn immers vanaf dat moment – samen met al onze medewerkers – het gezicht van onze organisatie.

Open sollicitatie